Fridge magnet wooden gears

Овощной бульон с яйцом

Приготовление: 1. Взбить яйца с молоком, солью, перцем и мускатным орехом. Вылить массу в две жаропрочные формочки или кружки, смазанные жиром. Накрыть фольгой и дать подняться на паровой бане, под крышкой, в течение 30-40 минут. 2. Луковицы очистить и мелко порубить. Морковь очистить и порезать соломкой. Разогреть растительное масло. Припустить на нем лук, добавить морковь и тушить примерно 5 минут. Добавить 3/4 л воды, закипятить и влить бульон. Приправить солью и перцем. 3. Вытащить яичную массу из формочек, нарезать ромбами или кубиками. Петрушку вымыть, порубить. Яйца и петрушку добавить в бульон. Подавать с багеттами.
Овощной бульон с яйцом На 4 порции: 2 яйца, 1/8 л молока соль, белый перец, мускатный орех жир для формочек 1 маленькая луковица 200 гр моркови 1 ст.л. раст. масла 2-3 ст.л. прозрачного овощного бульона 1/2 пучка петрушки алюминиевая фольга

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
2 фото   
<b>На те і влада, щоб міцніла громада</b><br />Хоч у Кидрасівці лише 329 дворів, та із них діючих лише до двохсот, в яких проживає 446 чоловік населення,...
4 фото   
<b>Проблеми інтегрованого управління природними ресурсами басейну р. Південний Буг</b><br />Південний Буг є найбільшою річкою, басейн якої повністю розташований в межах України і простягається більш ніж на 800...
4 фото   
<b>Вінниччина очима редактора</b><br />Учасників туру &ndash; редакторів комунальних засобів масової інформації - щиро привітали керівники району &ndash;...
3 фото   
<b>Журналісти працюють і в свято</b><br />У понеділок з нагоди професійного свята &ndash; Дня журналіста &ndash; в редакції районки зібралися працівники...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Мала Киріївка
Стащук Іван Григорович (1907) 1907 р., українець, селянин. З 08.1942 р. підпільник; з 08.1943 р. партизан загону Печеного. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 15.07.44. Похов. с. Червень, Тернопільська обл.

З історії Бершаді
За роки соціалістичного будівництва Бершадь стала промислово-аграрним центром півдня області. Але її мирне життя було перервано війною. Вже 29 липня 1941 року Бершадь окупували німецько-румунські війська. Фашисти утворили тут гетто для єврейського населення. Від катувань, голоду, епідемій у Бершаді загинуло багато радянських людей, розстріляно 327, вигнано в рабство 1203 чоловіка. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Овощной бульон с яйцом - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники