Fridge magnet wooden gears

Рыба запеченная в яйце с картофельным салатом

Приготовление: 1. Картофель вымыть и варить около 20 минут. Очистить от шкурки. Оставить немного остыть. 2. Рыбу вымыть, разрезать на 8 кусков и полить лимонным соком. Укроп вымыть и порубить. Смешать уксус, яблочный сок, соль, перец и горчицу. Вмешать 2 ст.л. растительное масло. 3. Картофель нарезать ломтиками. Смешать с горячим бульоном и маринадом. Очистить огурец и редис, вымыть и мелко нарезать. Вмешать в картофель. Салат вымыть и дать стечь. 4. Взбить яйца с мукой, солью и перцем. 4 ст.л. растительного масла разогреть на тефлоновой сковороде. обмакнуть рыбу в яичную массу. Обжарить на масле по 4-5 минут с каждой стороны. Подавать рыбу и салат на листьях салата. украсить лимоном и петрушкой. К блюду хорошо подходит майонез. Напиток: холодное пиво.
Рыба запеченая в яйце с картофельным салатом На 4 порции: 600 гр мелкого картофеля 800 гр филе рыбы (морского окуня или лосося) 3 ст.л. лимонного сока 1 пучок укропа 6 ст.л. уксуса на травах 6 ст.л. яблочного сока соль, белый перец 1 ч.л. горчицы средней остроты 6 ст.л. раст. масла 1/8 л прозрачного бульона (растворимого) 1/2 маленького салатного огурца 1 пучок редиса немного кочанного салата 2 яйца, 2 ст.л. муки лимон и петрушка

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Згадаймо лікаря Григорія Будкевича...</b><br />24 січня минає 115 років з дня народження заслуженого лікаря УРСР, головного лікаря Бершадської районної лікарні,...
5 фото   
<b>Кубок з армспорту серед юнаків та дівчат</b><br />31 березня 2012 року в приміщені Будинку Культури с. Лісничого був проведений «КУБОК» з армспорту серед юнаків та...
2 фото   
<b>Презентація книги П. Маніленка "Сузір'я бершадських талантів"</b><br />Презентація літературно – мистецького альманаху «Сузір»я бершадських талантів», впорядкованого та виданого...
4 фото   
<b>З вінниці – по Європі</b><br />Пропозиція взяти участь у конкурсі на поїздку до Франції та Швейцарії під час презентації там в Страсбурзі та Берні...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Шляхова
Старинець Михайло Опанасович (1924) 1924 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 10.08.44.

З історії Бершаді
Цукровики постійно борються за впровадження на виробництві високої культури виробництва. Поруч з виконанням виробничих планів багато уваги приділяється естетиці виробництва: цехи просторі, світлі, всюди вазони з квітами. На території заводу робітники посадили фруктовий сад, розбили квітники, заасфальтували доріжки. У затінку шумлять струмені невеликого фонтану, поруч - альтанки. В центрі скверу... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Рыба запеченная в яйце с картофельным салатом - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники