Fridge magnet wooden gears

Торт `Монастырский`

Половину яйца и 10 г сахара взбить венчиком, нагреть на слабом огне до 50 градусов, до увеличения в объеме в 4-5 раз. После этого снять с огня и продолжить взбивание еще 10 мин., затем добавить 5 г муки и толченые просеянные ржаные сухари, осторожно вымешать, вылить в форму, дно которой застлать бумагой, и поставить выпекать в духовой шкаф. 5 г муки смешать с остальным сахаром, яйцами, какао и молоком, проварить до кипения, остудить. Добавить масло и взбить. Готовый холодный бисквит разрезать на два пласта, нижний пласт намазать кремом, накрыть вторым пластом, аккуратно смазать кремом торт сверху и с боков. Украсить поверхность торта кремом, выпущенным из конверта, На поверхность можно также положить фрукты, фруктовое желе или цукаты
Три четверти яйца, 10 г муки, 8 г ржаных сухарей, 50 г молока, 25 г сахара, 2 г какао, 20 г сливочного масла, ванилин на кончике ножа.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
14 фото   
<b>СУМІВКА</b><br />Перша назва - Красний городок. Село було тричі спалене. Назва ймовірно ві слова &quot;сом&quot; або &quot;сум&quot;....
3 фото   
<b>Відкрито центр обслуговування платників податків</b><br />16 травня 2012 року при Бершадській міжрайонній державній податковій інспекції відкрито центр обслуговування...
2 фото   
<b>Олексієві Степовому дали 10 років за карикатуру на Сталіна</b><br />&rdquo;Ви якою мовою говорітє? &mdash; 81-річний Олексій Степовий стоїть на східцях Будинку культури в селі Джулинка...
84 фото   
<b>День перемоги у Бершаді</b><br />За багаторічною традицією, вранці 9 травня колони ветеранів, представників трудових колективів підприємств,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Тернівка
Шевчук Михайло Васильович (1909) 1909 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1944 р. Похов. Угорщина.

З історії Бершаді
На початку XVII ст. Бершадь була значним населеним пунктом: тут налічувалося 275 дворів і близько 1650 чоловік населення. З перших днів визвольної війни українського народу під проводом Богдана Хмельницького козаки, селяни й міщани Бершаді створили селянсько-козацький загін на чолі з Трифоном, який приєднався до Уманського полку і брав участь у визволенні Брацлавщини та Поділля від... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Торт `Монастырский` - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники