Fridge magnet wooden gears

Запеканка `Флорентийская` с капустой

1 кг нарезанной капусты 200 г. натертого сыра 1 баночка сметаны (170 г) 4 взбитых яйца 3 ложки самовсходящей муки щепотка сахара соль и черный перец по вкусу растительное масло для смазывания противня 1 ложка панировочных сухарей, чтобы посыпать противень круглый противень ь20
СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ 1. Нагреваем духовку до средней температуры. 2. Кладем капусту в кастрюлю, добавляем немного воды и варим на медленном огне до полуготовности. Тщательно сцеживаем воду и перекладываем в большую миску. 3. Добавляем сыр, сметану, яйца, муку, сахар и тщательно перемешиваем. 4. Заправляем солью и перцем и снова перемешиваем. 5. Смазываем противень и посыпаем сухарями. 6. Печем минут 50 или пока запеканка не покроется золотистой корочкой. ПРОДУКТЫ

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
1 фото   
<b>Війтівка сьогодні</b><br />
15 фото   
<b>КРАСНОСІЛКА</b><br />Село виникло в Х/ІІ столітті на мальовничому місці. Відтак його назвали &quot;Красне село&quot;,...
3 фото   
<b>Свята вода очищує і виганяє нечисть</b><br />Його ще називають Йордан та Богоявлення. З ним пов'язують хрещення Ісуса Христа в ріці Йордані. Традиційно в цей день...
3 фото   
<b>Професіонали</b><br />Одним з господарств, де в цьому році найкраще велися як літні, так і осінні польові роботи, знову є ВАТ...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Сумівка
Дзюбенко Григорій Давидович (1910) 1910 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 05.06.44. Похов. м. Ясси, Румунія.

З історії Бершаді
Робітники й селяни не припиняли боротьби: готувались нові виступи. Для їх організації в січні 1919 року Бершадський підпільний ревком створив партизанський загін з жителів Бершаді та сусідніх сіл. Командиром призначили голову ревкому В. Кривоходкіна, а комісаром — П. Соболевського. Внаслідок переможного повстання в лютому 1919 року в Бершаді відновлено Радянську владу. Народна влада... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Запеканка `Флорентийская` с капустой - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники