Fridge magnet wooden gears

Яичница `Выпученные глазки`

Яичница "Выпученные глазки" Аккуратненько отделяем белки от желтков, причем очень важно не повредить при этом желток, оставить целеньким (можно прямо в половинке скорлупы). Белки взбиваем в в пену, добавляем чуть-чуть соли и опять взбиваем. Выкладываем их на смазанную маслом сковородку. Посыпаем тертым сыром. Аккуратненько делаем маленькой ложечкой углубления по количеству желтков и в них так же аккуратно выкладываем желтки. Желтки получаются как бы в гнезде. Слегка солим. Сверху смазываем сметаной или майонезом (осторожно, стараясь не повредить желток, не то вся красота пропадет) и посыпаем остатками сыра. Теперь в духовку на 7 минут. яйца 4 шт. соль по вкусу сыр 50 г. сметана или майонез 4-5 ст. л.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Новий герб і прапор міста</b><br />Сесія міської ради затвердила герб та прапор міста, які розроблені на основі місцевих історичних джерел та пам’яток з...
5 фото   
<b>«Тобі, кохана, всі квіти землі!»</b><br />У районному будинку культури 5 березня 2011 року відбулися урочисті заходи та святковий концерт «Тобі, кохана, всі...
4 фото   
<b>Вінниччина очима редактора. Хмільниччина - тур другий.</b><br />Хоч надворі веселилася зима, а дорога скоріш за все нагадувала льодову ковзанку, до Хмільника добралися вчасно,...
2 фото   
<b>Бершадські правоохоронці відправилися в зону бойових дій</b><br />Черговий зведений загін вінницької міліції відправився на Схід захищати Україну. Вони змінять своїх колег, які місяць...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Березівка
Овчарук Семен Корнійович (1920) 1920 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 06.04.44.

З історії Бершаді
Особливо багато праці довелося прикласти для відбудови заводу та господарства радгоспу дружному колективу цукровиків на чолі з комуністом директором цукрового комбінату К. П. Казіміровим. Протягом чотирьох з половиною місяців 1944 року робітники працювали добровільно по 10—12 годин. Уже з жовтня, перекривши заплановані строки, завод став до ладу, почав переробляти цукрові буряки із... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Яичница `Выпученные глазки` - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники