Fridge magnet wooden gears

Суп пюре с картофелем и морковью

На 4 порции: 2 луковицы среднего размера 150 гр круговой колбасы(фляйшвурст) 375 гр картофеля 1 ст.л. масла или маргарина 3/4 л прозрачного бульона (растворимого) 375 гр моркови 100 гр взбитых сливок соль черный перец немного Уорчестерского соуса 1 пучок петрушки Приготовление: 1. Луковицы очистить и нарезать тонкими кольцами. Снять шкурку с колбасы и нарезать тонкими полосками. Картофель очистить, вымыть и нарезать крупными кубиками. 2. Масло разогреть в кастрюле. Обжарить на нем лук и колбасу. Вынуть из кастрюли и отложить в сторону. Картофельные кубики, помешивая, обжарить в жире из-под колбасы. Влить бульон и оставить под крышкой на среднем огне примерно на 10-15 минут. 3. Морковь очистить, вымыть и нарезать тонкими кружочками. Картофель размять в пюре прямо в жидкости. Добавить морковь и проварить еще 6-8 минут. Добавить сливки. Приправить суп солью, перцем и Уорчестерским соусом. 4. Петрушку вымыть и мелко порубить. Вмешать в суп. Добавить лук и колбасу и довести до кипения.
Суп пюре с картофелем и морковью Жиры: 19 гр. Белки: 9 гр. Углеводы: 20 гр. Килокалории: 300

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Відкритий лист панам Демченку, Козорізу і не тільки</b><br />Вельмишановні панове Борисе та Анатолію! Зізнаюсь, що я, з очікуваною цікавістю ознайомився з наперед анонсованими...
1 фото   
<b>Атрибути різдвяних свят</b><br />Серед чималої кількості нових свят та традицій залишається популярним і важливим Різдво. Готуються до нього...
2 фото   
<b>Свято сили, здоров'я і гарту</b><br />На Бершадщині, за традицією, День фізичної культури і спорту перетворюється в справжнє спортивне свято. Минулої...
2 фото   
<b>Щодо проблемних питань відносно сміттєзвалища</b><br />Жителі села Флорино знову вимагають від керівництва району припинити завозити побутові відходи на сміттєзвалище, що...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Дяківка
Дмитриченко Григорій Андрійович (1907) 1907 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.02.42.

З історії Бершаді
Перемога Великої Жовтневої соціалістичної революції була радісно зустрінута бершадськими трудівниками. В січні 1918 року тут проголосили Радянську владу. Але незабаром до міста вдерлися німецькі окупанти. Окупація та хазяйнування буржуазно-націоналістичних банд важким тягарем лягли на плечі трудящих. Тільки з цукрового заводу було вивезено 50 тис. пудів цукру. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Суп пюре с картофелем и морковью - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники