| Торт с персиками и маскарпоне (Кухня: Итальянская) | | Примерно на 16 кусков: Для теста: 100 гр сл. масла 100 гр сахара 1 пакетик ванильного сахара соль 1 ч.л. тертой лимонной цедры 3 яйца 40 гр муки 60 гр молотого миндаля 50 гр крахмала 1 ч.л. разрыхлителя для теста Для крема и украшения: 8 листочков желатина 250 гр нежирного йогурта 500 гр сыра Маскарпоне 150 гр сахара 2 стручка ванили 500 мл сливок 8 половинок персика (Из банки) тертый белый шоколад 13 - 16 марципановых зайчиков (Приготовить самостоятельно из сырой массы) Кроме того: разъемная форма жир для формы 1. Духовку разогреть до 180 С. Смешать в кремообразную массу мягкое масло, сахар, ванильный сахар и соль. Вмешать цедру лимона и яйца. Смешать муку, миндаль, крахмал и разрыхлитель для теста, вмешать в яичную массу. Разъемную форму (Диаметром 26 cм) смазать жиром. Заполнить тестом и выпекать 25 - 30 минут. Дать коржу остыть и разрезать на два пласта. 2. Желатин размочить в холодной воде. Смешать йогурт с маскарпоне и сахаром. Ванильные стручки вскрыть и выскрести оттуда сердцевину, добавить в сырный крем. Сливки крепко взбить. Желатин отжать, растворить и вмешать в массу. Добавить сливки и поставить крем примерно на 30 минут в холодильник. 3. Форму для торта положить вокруг нижнего пласта коржа, оставить пространство в 0,5 cм. 2 половинки персика отложить в сторону, остальные выложить на корж, сверху распределить половину крема. 2. Накрыть вторым пластом коржа. Дивіться також в розділі Кухні різних народів » | 2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,... | » | 1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль | » | 400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско | » | 40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза | | » | Салат грибной с филе цыпленка и сыром | » | Салат "Каприз" | » | Салат из говяжьей печенки с грибами | » | Салат "Венский" | » | Il salmone по-итальянски | » | Бананы с ветчиной | Всі статті розділу Кухні різних народів » Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Баланівка Омельченко Григорій Тереньович (1921) 1921 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 07.06.44. Похов. ст. Мовилень, Румунія. | З історії Бершаді У квітні—травні 1920 року в районі Бершаді йшли запеклі бої з бандами Тютюнника. В кінці квітня петлюрівці захопили місто і вчинили жорстоку розправу над радянськими людьми. Частини 45-ї дивізії і, зокрема, кіннотники Г. І. Котовського визволили Бершадь від ворогів. Читати далі » Головні новини Бершадщини | | Останні новини -
Оголошення 30.08.18Оголошення
07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь... -
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян! 17.06.18Цікаво
Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5... -
Дякуємо за співпрацю! 16.06.18Нам пишуть
Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми... -
Лебедина вірність 16.06.18Нам пишуть
Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що... -
Мій край – моя історія жива 16.06.18Нам пишуть
Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення... | Користувачі OnLine: |