Fridge magnet wooden gears

Сельдь с заправкой

Секрет повара: если добавить мелко нашинкованное яблоко, то получится замечательная заправка для жирной селедочки, а с майонезом и горчицей - для сухой (вторую заправку надо вымешать до однород- ной массы). Подать в двух соусниках, чтобы сохранить красоту блюда и предоставить сидящим за столом дополнительную возможность выбо- ра.
При наличии выбора покупайте селедку разного посола и жирности. Например, одну копченую, другую слабого или пряного посола кому то из домочадцев придется по вкусу одна, комуто другая. Почистить, филейчики порезать и уложить на блюдо, не перемеши- вая. Между ними - нарезанный кружками отварной картофель, посыпанный зеленым лучком. Полить селедку заправкой: уксусом (лучше фруктовым или винным), перемешанным с растительным маслом (на 1/4 ст. уксуса 1 ст. ложка растительного масла).

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
1 фото   
<b>Медвідь Левко Іванович</b><br />(18.06.1905, с. Чорна Гребля&nbsp; &mdash; 22.02.1982, м. Київ) &mdash; видатний учений-гігієніст, доктор медичних...
6 фото   
<b>Г.М. Заболотний: нас єднає Бершадська земля</b><br />Голова обласної ради побував із дводенною робочою поїздкою у районі. Приїзд Григорія Михайловича очікувався багатьма...
9 фото   
<b>У Бершаді знято пам'ятник В. Леніну</b><br />&#160;Не те, щоб повалено чи по-звірячому розтрощено. Просто вранці його не було на звичному місці. На його місці...
4 фото   
<b>Проблеми інтегрованого управління природними ресурсами басейну р. Південний Буг</b><br />Південний Буг є найбільшою річкою, басейн якої повністю розташований в межах України і простягається більш ніж на 800...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Голдашівка
Гонтарук Яків Григорович (1912) 1912 р., українець. Кадровий. Політрук. Загинув 24.11.41. Похов. с. Кострово, Московська обл.

З історії Бершаді
Широкого розмаху стахановський рух набув на спиртовому та пивному заводах, меблевій фабриці, маслозаводі, серед робітників артілей. Учасники змагання, маючи значні трудові досягнення на своїх підприємствах, подавали шефську допомогу сільським трудівникам. Ще з довоєнних часів збереглись міцні зв'язки робітничого колективу цукровиків з селянами с. Поташні. Робітники після закінчення... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Сельдь с заправкой - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники