| Салат из артишоков | | (Кухня: Итальянская) Время приготовления: 20 мин. На 4 порции: 12 свежих, маленьких, нежных артишоков (Или же артишоки консервированные) соль 2 лимона, выжать сок свежемолотый черный перец 1 маленький лавровый лист 6 ст.л. оливкового масла холодного отжима (Или больше) 1 пучок петрушки 1 лимон для украшения Приготовление: 1. Удалить внешние листья артишоков, срезать часть стебля и разрезать плод напополам вдоль. Удалить сердцевину. Вскипятить в кастрюле 2 л воды, 1 ч.л. соли и сок 1/2 лимона. Положить туда артишоки и варить 20 минут. Затем вынуть артишоки и дать им хорошо стечь. 2. Смешать сок оставшихся лимонов с небольшим количеством соли, перца и измельченным лавровым листом. Оставить настояться под крышкой 10 минут, процедить через сито и смешать с оливковым маслом. Маринадом полить артишоки, посыпать свежемолотым перцем. 3. Петрушку вымыть, стряхнуть воду, общипать листья. Лимон вымыть горячей водой, нарезать тонкими ломтиками. Украсить салат петрушкой и лимоном. 4. Накрыть салат прозрачной фольгой и поставить до подачи на стол в холодильник. Дивіться також в розділі Кухні різних народів » | 2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,... | » | 1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль | » | 400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско | » | 40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза | | » | Салат грибной с филе цыпленка и сыром | » | Салат "Каприз" | » | Салат из говяжьей печенки с грибами | » | Салат "Венский" | » | Il salmone по-итальянски | » | Бананы с ветчиной | Всі статті розділу Кухні різних народів » Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Вовчок Гуртовий Єфрем Макарович (1927) 1927 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Сержант. Помер від ран 00.02.48. Похов. м. Харків. | З історії Бершаді Широкого розмаху стахановський рух набув на спиртовому та пивному заводах, меблевій фабриці, маслозаводі, серед робітників артілей. Учасники змагання, маючи значні трудові досягнення на своїх підприємствах, подавали шефську допомогу сільським трудівникам. Ще з довоєнних часів збереглись міцні зв'язки робітничого колективу цукровиків з селянами с. Поташні. Робітники після закінчення... Читати далі » Головні новини Бершадщини | | Останні новини -
Оголошення 30.08.18Оголошення
07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь... -
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян! 17.06.18Цікаво
Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5... -
Дякуємо за співпрацю! 16.06.18Нам пишуть
Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми... -
Лебедина вірність 16.06.18Нам пишуть
Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що... -
Мій край – моя історія жива 16.06.18Нам пишуть
Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення... | Користувачі OnLine: |