Fridge magnet wooden gears

Квас обыкновенный

Способ приготовления. Всю ржаную муку, весь солод и 40 г пшеничной муки затрите горячей водой и поставьте на батарею или в горячую, но выключенную духовку до вечера. Затем переложите тесто в кастрюлю и влейте 5 л холодной воды. Размешайте тесто с водой так, чтобы не было комочков, затем слейте в бочонок (желательно деревянный). Оставшиеся 20 г пшеничной муки и дрожжи разболтайте со 150 мл тёплой воды и поставьте в тепло, чтобы опара поднялась. Потом разведите этот раствор нашим квасом (пожиже) и вылейте в бочонок. Оставьте квас на ночь в тепле, утром разлейте по бутылкам и уберите в холодное место на хранение.
Требуется: 600 г ржаной муки, 330 г солода, 60 г хорошей пшеничной муки, 25 г дрожжей.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Відкритий лист панам Демченку, Козорізу і не тільки</b><br />Вельмишановні панове Борисе та Анатолію! Зізнаюсь, що я, з очікуваною цікавістю ознайомився з наперед анонсованими...
3 фото   
<b>Урочисті проводи до лав Збройних Сил України</b><br />Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 03.03.2010року № 91 «Про черговий призов громадян України...
6 фото   
<b>Весняний цвіт</b><br />
7 фото   
<b>Вінниччина очима редактора. Тур п`ятий</b><br />В останній день червня на щедрій Бершадській землі відбувся п'ятий тур обласної акції &ndash; творчого конкурсу...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Баланівка
Тісний Ізот Павлович (1912) 1912 р., українець. Мобілізований в 1941 р. Гв. сержант. Загинув 15.01.44. Похов. м. Ямни, Могилівська обл., Бєларусь.

З історії Бершаді
Визволені від фашистської неволі, натхнені перемогами Червоної Армії трудящі енергійно взялись за відбудову народного господарства, за ліквідацію наслідків окупації. На цукровому заводі окупанти зруйнували майстерні, склади, вивезли цінне устаткування, знищили інвентар радгоспу. Величезну шкоду було заподіяно спиртовому заводу, спалено будинки в центрі міста, виведено з ладу водогін. Завдяки... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Квас обыкновенный - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники