 | Шыртан (Мясное изделие) |  | Обработанный бараний желудок наполняют сырой бараниной, нарезанной кусочками и заправленной чесноком, лавром, солью, отверстие зашивают, изделие натирают солью, кладут на противень швом вниз и запекают 3-4 часа до появления золотистой корочки. Подают в горячем виде. Для длительного хранения шыртан запекают повторно в теч 1,5 часов, охлаждают и вновь запекают 1 час. При такой обработке блюдо можно долго хранить в прохладном месте. Дивіться також в розділі Чувашська кухня » | Желудок бараний 500, баранина 1950, чеснок 10, перец, лавр, соль. | » | Мука 410, сахар 15, дрожжи 15, яйцо 2 шт., свинина 400, картофель 200, лук репчатый 100, перец, соль. | » | Рыба свежая 145, картофель 215, молоко 250, масло сливочное 5, соль 3 | » | (Вместо солода можно использовать мед и сахар.) | | » | Рулет из желудка | » | Пирожки с солеными огурцами | » | Пирог со щавелем | » | Пирог рыбный | » | Окрошка по-чувашски | » | Колбаса домашняя по-чувашски | Всі статті розділу Чувашська кухня » Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / М'якохід Білий Ксаверій Васильович (1907) 1907 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.06.44. Похов. с. Кирпіци, Ясський пов., Румунія. | З історії Бершаді Проте дальший розвиток певною мірою гальмувався невеликими розмірами господарства. Щоб краще організувати працю, повніше використати техніку й кадри, в 1950 році бершадські колгоспи ім. Ворошилова, ім. Будьонного, «П'ятирічка за 4 роки» об'єдналися в одне господарство — ім. Будьонного. Згодом до новоствореного господарства приєднався колгосп с. Бирлівки. Новий колгосп назвали ім. Леніна. Читати далі » Головні новини Бершадщини Якщо Ви виявили помилку, виділіть текст з помилкою та натисніть Ctrl+Enter щоб повідомити про це редакцію |  | Останні новини -
Оголошення 30.08.18Оголошення
07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь... -
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян! 17.06.18Цікаво
Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5... -
Дякуємо за співпрацю! 16.06.18Нам пишуть
Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми... -
Лебедина вірність 16.06.18Нам пишуть
Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що... -
Мій край – моя історія жива 16.06.18Нам пишуть
Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення... | Користувачі OnLine: |