Fridge magnet wooden gears

Щи из свежей капусты с курицей

Капуста свежая 125, картофель 80, лук репчатый 25, морковь 25, масло сливочное 10, курица 50, чеснок 2, соль.
В кипящий куриный бульон кладут нашинкованную капусту и картофель, нарезанный дольками, и варят до готовности. В конце варки щи заправляют пассированным уком и морковью и солят. При подаче в тарелку кладут кусок курицы. Отдельно подают дольку чеснока.

Цікаві фото
3 фото   
<b>Колегія відділу освіти</b><br />29 серпня 2012 року в Бершадському районі відбулось засідання колегії відділу освіти райдержадміністрації, в якому...
2 фото   
<b>Працюють спільно на результат</b><br />Голова райдержадміністрації О.Ф. Снігур продовжує виїзди в територіальні громади району. Цього разу він побував у...
5 фото   
<b>Від кризи до стабілізації та поступу економіки</b><br />Минулої п’ятниці відбулося засідання колегії райдержадміністрації, на якій було розглянуто ряд важливих питань. В...
19 фото   
<b>М'ЯКОХІД</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Флорино
Бойко Іван Якимович (1910) 1910 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.05.44.

З історії Бершаді
Поряд з досягненнями в економіці відчутні зміни відбувалися в культурному житті. З перших днів після визволення почала виходити районна газета «Соціалістичний шлях» (з 1963 року — «Вогні комунізму»). Відкрилося педагогічне училище, в якому з числа молоді, що мала семирічну освіту, готували учителів початкових класів. У цьому закладі більш як 20 кваліфікованих викладачів навчали понад 300... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Щи из свежей капусты с курицей - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники