Fridge magnet wooden gears

Відкритий лист

  • Подобається2Не подобається
  • 17 Жовтня 2009 р

Голові Бершадської райдержадміністрації
Шульц Світлані Леонідівні
Драган Олександра Григоровича
редактора газети «Слово Боже – УПЦ»
Вінницька область, Бершадський район, с Флорине

У газеті «Бершадський край» від 9 вересня 2009 року було надруковано матеріал місцевого журналіста Федора Шевчука «Дякую за рекламу!» Щиро кажучи, я не хотів, аж ніяк реагувати на цю писанину. Однак вирішив із відкритим листом звернутись до Вас, аби врешті - решт цей «журналіст», використовуючи друкований засіб масової інформації не став зводити рахунки зі своїми опонентами. Особливо мене шокувало таке речення написане паном Шевчуком; «І робили підлу справу, звичайно ж, не вдень. Бо боялися не тільки світла, а й людей. Думаю, що й далі боятимуться. Але цим вони мені, самі того не усвідомлюючи через свою розумову неповноцінність, зробили добрячу послугу, привернувши увагу до моїх публікацій. Навіть ті, хто не читає газети, зацікавляться, можливо: а що ж той Шевчук пише, що така бурхлива реакція? Знаєте, хоч писало всі оті нісенітниці на знаках звичайнісіньке мурло (синоніми – бидло, покидьок, дебіл і т.д.»

Невже такі слова може писати людина, яка є «Заслуженим журналістом України» і є членом районної організації товариства «Просвіта»? Невже у своєму побуті при спілкуванні Шевчук Ф., вживає такі слова, як «розумова неповноцінність»,«мурло»,«покидьок», «дебіл»? Якщо він і захотів таке сказати, то мусив би десь у приватній розмові, а так оприлюднив на шпальтах районки… Дивує те, що він так багато пише про мову, при цьому вживаючи стільки синонімів. Хто дав право Шевчуку Ф., виливати стільки бруду і нецензурщини у райгазеті? Я давно знаю, що Шевчуку Ф, ой як не вистачає порядності, толерантності, людяності та поваги до свого опонента.

Пана Шевчука Ф., я знаю дуже давно, і можу сказати, що це дуже злопам’ятна, мстива людина. Якщо він когось возненавидить, то це буде на все життя. Пригадую як у свій час він зустрічався, і хотів побратися із кореспондентом – організатором районного радіо Наталією Б., яка згодом заснувала вперше у Бершаді телебачення «Світлиця». Та коли вона відмовилась стати його дружиною, то він відомстив; у райгазеті була надрукована написана ним критична стаття з приводу роботи місцевого телебачення.

Як може пан Шевчук Ф., когось повчати, писати на теми моралі, про мову, коли він із власної квартири вигнав свою вагітну доньку?
 

Далі у райгазеті від 2 жовтня 2009 року було видруковано матеріал «Не в змозі змовчати…». Зрозуміло, що він є замовницьким. Там «правдолюби- захисники Шевчука», громадські кореспонденти Юрій ЦІНЧИК, Тетяна КУЧАНСЬКА, Галина НЕВЕЛИЧКО, вчителька-пенсіонерка Любов НЕВІДОМСЬКА стали на захист цього журналіста «місцевого розливу». Хочу процитувати написане; «Усі нормальні бершадчани підтримують журналіста і газету «Бершадський край».Так що це виходить? То значить, я не сповна розуму житель села Флорине, якщо не підтримую в газеті слів "бидло, дебіли", які буцім-то підтримуваний всіма журналіст дозволяє собі писати? Звідки з’явилась інформація, що позицію Шевчука Ф., підтримують? Проводилось опитування? Знаючи стиль написання, то я припускаю, що цього листа на свій захист він сам написав.

Обливати брудом людину Шевчук Ф., має абиякий досвід, бо на різних сайтах і форумах він поливає брудом редакцію газети «Слово Боже – УПЦ», відносно мене як редактора цього безкоштовного видання, поширює інформацію, що я психічно хворий і таке інше. Хоча я ніколи, слава Богу, на обліку у лікаря – психіатра не був. Фактично Шевчук Ф., зокрема, своїми публікаціями довів мене до гострого інфаркту міокарда. Мені багато знайомих радять подати Шевчука Ф., до суду. Однак я цього робити не стану, а як вчить Святе Письмо дам місце Господньому гніву. У посланні Святого Апостола до Римлян у главі 12 вірші 19 написано таке; «Не мстіться самі, улюблені, але дайте місце гніву Божому, бо написано; «Мені помста належить, Я відплачу, говорить Господь». Також якщо звернутись до Конституції України, то у Статті 37 написано, що забороняється поширювати відносно людини у засобах масової інформації відомості про неї без її згоди. Також відносно Шевчука Ф., можна порушити кримінальну справу за статтею 145. Незаконене розголошення лікарської таємниці.

В інтернеті Шевчук Ф., продовжує поширювати відносно редакції газети «Слово Боже – УПЦ», і мене як редактора інформацію яка не відповідає дійсності. Зокрема, він пише, що коли у Бершаді виходила газета «Бершадська пора» у якій друкувались критичні відомості стосовно Вас, то коли я надрукував у райгазеті матеріал на ваш захист «Дозвольте не погодитись», то мій виступ у пресі на думу Шевчука Ф., буцім-то зашкодив Вашій діловій репутації, честі та гідності. Якщо це так, то я приношу свої вибачення. І тепер мені стало зрозуміло, чому Ви із 2006 року разом із «паханом» Уманського злочинного угруповування Богомазом О.,(який незаконно обіймає посаду голови Яланецької сільської ради) для потреб редакції не хочете виділити земельну ділянку, а іздіваетесь над моєю душею. Своїми діями, Ви зокрема довела мене до інвалідності. Нічого мої сльози на землю не упадуть. Фактично «пахан» з Умані Богомаз О., керує Бершадським районом.

Хотів би висловити свою думку стосовно брутальних надписів на дорожніх знаках стосовно Шевчука Ф., на відрізку шляху Бершадь – Гордіївка. Є все ж таки наш милосердний Господь Бог на світі, бо знайшлась людина, яка не побоялась цього мстивого журналіста, і висловила свою думку, що вона думає про нього. Звичайно я не схвалюю такий крок цієї людини псувати дорожні знаки, але серцем розумію, що Шевчук Ф. своїми діями її довів до відчаю. Нехай той Шевчук Ф., дякує Богу, що обійшлось лише написанням образливих слів, а то могли б десь перестріти його вночі на дорозі, і добре відлупцювати.
Прошу мого листа оприлюднити на сторінках газети «Бершадський край» та на форумі райдержадміністрації.

Репресований і проіздійований Бершадською владою і «паханом» Уманського злочинного угруповування Богомазом О., Редактор газети «Слово Боже – УПЦ» ДРАГАН О.Г.


Дивіться також в розділі  Нам пишуть
» 16.06.2018 Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми завжди намагалися йти в ногу з часом, постійно...
» 16.06.2018 Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що вони багато чого досягнули у житті, а через те, що...
» 16.06.2018 Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення місячника крає - знавчої книги фонд бібліотеки Джулинської...
» 15.06.2018 При Бершадській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 із кінця травня працював пришкільний табір «З.О.Д.І.А.К.» із денним перебуванням школярів. У ньому відпочивали та оздоровлювалися 260 дітей – найбільше в районі. З великим задоволенням поспішали сюди учні 1-9...
» 07.04.2018 Через баночку цибульки…
» 07.04.2018 Батьківська пісня
» 07.04.2018 Завітайте до «Орхідеї»
» 01.04.2018 Шукаймо позитив, будьмо оптимістами
» 01.04.2018 І знову війна
» 01.04.2018 Уроки – як свято
Всі статті розділу Нам пишуть »
Цікаві фото
64 фото   
<b>Спортивне свято в Бершаді</b><br />7 жовтня 2012 року в м.Бершадь з нагоди Дня вчителя було проведено міжрайонний турнір ветеранів футболу працівників...
3 фото   
<b>Міжрегіональна науково-практична конференція науковців та вчителів хімії Бершадського району</b><br />За даними районного методкабінету відділу освіти райдержадміністрації 27 вересня 2011 року в рамках року хімії в...
21 фото   
<b>Ожеледь. Зима прийшла з сюрпризом</b><br />
15 фото   
<b>МАНЬКІВКА</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Баланівка
Мацета Йосип Матійович (1900) 1900 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 18.10.43. Похов. Орловська обл.

З історії Бершаді
Не тільки на окупованій території бершадці боролися проти фашистської нечисті. Вони билися на фронтах Великої Вітчизняної війни. Серед воїнів були колишні робітники, селяни, вчителі, медпрацівники, службовці установ. 18-річною дівчиною пішла на фронт медична сестра Н. Ю. Тартачна. Вона брала участь у боях під Москвою, де винесла з поля бою понад двісті поранених. Там же була прийнята до лав... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Відкритий лист - Листи читачів до редакціії газети "Бершадський край" та сайту - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення