Fridge magnet wooden gears

З людьми і для людей

  • Подобається0Не подобається
  • 28 Лютого 2010, 19:31

На знімку: заступник начальника центру поштового зв’язку Т.В. Кісик (справа наліво) на сортувальній дільниці з сортувальницями Л.В. Войтенко, Л.М. Олійник та листоношею по супроводу пошти О.І. Фоміним.

Колектив центру поштового зв’язку №8 важко уявити без заступника начальника Т.В. Кісик.
Трудовий шлях Тетяни Василівни тісно пов’язаний з поштою, якій вона віддала 42 роки свого життя.
Хоча все могло скластися й інакше, адже після школи вона поступала в педінститут… Спочатку працювала кіоскером, згодом – обробником передплати, інструктором з передплати, потім – начальником районного відділення «Союздруку». Тетяна Василівна теплими, добрими словами згадує своїх колишніх колег бухгалтера відділення «Союздруку» Оксану Григорівну Нечипуренко та інструктора з передплати Явдокію Василівну Поштовенко, з якими було дуже приємно працювати.

– Можливо, завдячуючи саме Оксані Григорівні, яка наполягала, щоб я продовжувала навчатися, маю вищу освіту, – зізналася Т.В. Кісик, яка у свій час закінчила Одеську національну академію зв’язку.
Зважаючи на те, що Тетяна Василівна має багатющий досвід роботи в галузі, цікаво було почути її думку про те, що ж найголовніше у діяльності поштовиків.
– Найголовніше в нашій роботі – люди, – переконана вона, – адже обслуговувати населення надзвичайно важко, і до кожного потрібно мати свій підхід. У нас працюють порядні, чесні, майже ідеальні люди, які отримують невисоку зарплату.
Тетяна Василівна справедливо вважає, що не варто казати людям того, чого сам не хочеш почути. Добро завжди повертається добром.
Чи не найбільше заступник начальника центру поштового зв’язку Т.В. Кісик вболіває за листонош, яких всього в колективі 179, з них в Бершадському районі – 123. Це, за її словами, бджоли, які носять мед у вулик. В основному саме завдяки листоношам пошта виживає. Пенсіонери їм дуже вдячні, адже багатьом із них листоноші доставляють не лише кореспонденцію і пенсію, а й найнеобхідніші товари, продукти, ліки, приймають платежі – за користування телефоном, електроенергією, газом, а ще й – для відправки – посилки, бандеролі, перекази. До речі, бершадські поштовики єдині в області, які доставляють пошту п’ять разів на тиждень.
У розмові Тетяна Василівна наголошувала на тому, що пошта останнім часом надає чимало нових послуг. Люди вже звикли до таких, як доставка товарів, ліки на замовлення, фотопослуги, але не всі ще знають про кур’єрську доставку, завдяки якій можна відправити прискореним порядком посилку, передачу до будь-якого міста, райцентру України. А ще є такі послуги, як пріоритетні відправлення, термінові перекази (їх отримують протягом трьох годин), власна марка – це коли будь-які особа або організація замовляють власний конверт чи марку.
Серед багатьох завдань поштового зв’язку організація передплати на періодичні видання – одне з основних. Каталог нині громіздкий, в ньому дуже багато видань, однак листоноші або у будь-якому відділенні зв’язку допоможуть оформити передплату на улюблені газети і журнали. Серед читачів найбільшою популярністю користуються районна газета «Бершадський край», «Сільські вісті», «Газета по-українськи», «Голос України», «Вінниччина», «Вінницька газета», «Порадниця», які мають найбільші тиражі в районі. Велика заслуга в цьому колективу центру поштового зв’язку, зокрема, й особисто Т.В. Кісик, яка щоденно опікується цим питанням.
– Тетяна Василівна охоче передає нам свій досвід, допомагає у всьому, – говорить інструктор з передплати С.І.
Олійник. – Вона дійсно висококваліфікований фахівець, ерудована, комунікабельна людина, яка завжди поступає по справедливості. Тому й користується у колективі заслуженим авторитетом і повагою.
Не секрет, що центр поштового зв’язку №8, який зараз очолює Леонід Маркович Бучек, один із кращих серед споріднених підприємств не лише в області, а й в Україні. Це спільний результат колективу усіх поштовиків. Тетяна Василівна відзначила також плідну співпрацю з районною та міською владою, сільськими головами, які сприяють в роботі відділень зв’язку. Традиційно поштовики ефективно співпрацюють з керівниками закладів освіти, культури, охорони здоров’я, ВАТ «Птахокомбінат «Бершадський» та інших підприємств, організацій і установ.
Сподіваємося, що вони не втрачатимуть своїх позицій і в майбутньому.
І насамкінець про те, що днями Т.В. Кісик святкуватиме гарний ювілей.
Приєднуємося до усіх привітань і щиро бажаємо Тетяні Василівні міцного здоров’я, щастя, радості, злагоди і благополуччя, невичерпної енергії і наснаги в роботі, шани від людей.
Василь ВЕРБЕЦЬКИЙ.


Дивіться також в розділі  В громадах
» 16.06.2018 У день Святого Духа (28 травня) в Березівці урочисто відзначили десятиріччя з часу освячення сільського храму Івана Богослова.
» 16.06.2018 Депутат облради Володимир Зарічанський ініціював створення пам’ятника Кобзареві у рідній Війтівці. Погруддя генія літератури та пророка нації виготовляє відомий скульптор, народний художник України, доцент кафедри скульптури Харківської державної...
» 16.06.2018 Бершадська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини цього року визнана кращою у районі серед амбулаторій ЗПСМ. Із 2016 року очолює установу мудра жінка, знавець своєї справи, лікар вищої категорії Антоніна Іванівна Колесник. У медицині...
» 16.06.2018 Відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (НЕМД) визнано кращим відділенням Бершадської ОЛІЛ. У більшій його частині проведено ремонти, які ще тривають.
» 16.06.2018 Заради дітей
» 16.06.2018 Краще відділення
» 16.06.2018 Згуртованість, професіоналізм, колегіальність та послідовність – головні критерії діяльності медиків району
» 15.06.2018 Спиртозаводу нема, а спирт виробляється
» 15.06.2018 Переможці 15 обласного конкурсу
» 08.04.2018 Ефективне реагування на надзвичайні ситуації
Всі статті розділу В громадах »
Цікаві фото
4 фото   
<b>Млин - найдавніша пам'ятка району</b><br />За часів панування польської шляхти на Україні Баланівка належала Збаражським, Вишневецьким, з кінця XVIII столоття...
4 фото   
<b>Вінниччина очима редактора</b><br />Учасників туру &ndash; редакторів комунальних засобів масової інформації - щиро привітали керівники району &ndash;...
3 фото   
<b>Юні бершадські футболісти на турнірі в Італії</b><br />За ініціативи спортивної школи КО «Бершадська РДЮСШ «Ровесник» і натхненної, значної підтримки прихильників футболу,...
4 фото   
<b>Сонячне свято в Серединці</b><br />Цьогоріч традиційне свято – День села – було незвичним, адже відзначалося 65-річчя незабутнього Василя Думанського…
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Серединка
Сікорський Петро Никифорович (1921) 1921 р., українець. Мобілізований в 1939 р. Рядовий. Загинув 26.06.41.

З історії Бершаді
Характерною є історія заводу металовиробів, у якій немов відбито шлях розвитку економіки міста. Перед революцією в заштатному містечку існувало понад двісті дрібних майстерень, продукція яких реалізовувалась через подібні ж дрібні крамнички. В радянський час ремісники об'єдналися в артілі, які в роки семирічки переросли в сучасний завод металовиробів. У 1971 році асортимент підприємства... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

З людьми і для людей - В господарствах і громадах, селах Бершадського району та м. Бершадь - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення