| Спагетти карбонара | | (кухня: Итальянская) На 4 порции: 450 гр спагетти соль перец 25 гр сл. масла 225 гр сырой ветчины 3 яйца 300 гр сливок 50 гр тертого пармезана 2 ст.л. свежей рубленной гладкой петрушки 1. Спагетти отварить согласно указаниям на упаковке в кипящей подсоленной воде. Тем временем растопить на большой сковороде сливочное масло. 2. Ветчину нарезать кубиками и положить на сковороду. Поджаривать примерно 5 минут, пока она немного не покоричневеет. 3. Смешать яйца, сливки, соль и перец, вылить в сковороду и убавить огонь. Подогревать около 2 минут при постоянном помешивании до тех пор, пока смесь немного не загустеет, но яйцо еще не совсем схватится. 4. Добавить тертый пармезан и подогревать все 1 минуту. Слить воду со спагетти, дать им стечь и выложитьв большую, предварительно нагретую миску. Полить соусом и все основательно перемешать двумя ложками иили вилками. Совет - Яйца нужно покупать очень свежими и по возможности у аккуратных хозяев, чтобы снизить риск сальмонелеза. - Температуру в пунтке 3 нужно держать низкой, так чтобы соус загустел, но не превратился бы в мешанину. Постоянно помешивать деревянной ложкой, чтобы не пригорал. Дивіться також в розділі Кухні різних народів » | 2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,... | » | 1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль | » | 400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско | » | 40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза | | » | Салат грибной с филе цыпленка и сыром | » | Салат "Каприз" | » | Салат из говяжьей печенки с грибами | » | Салат "Венский" | » | Il salmone по-итальянски | » | Бананы с ветчиной | Всі статті розділу Кухні різних народів » Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка Каретнюк Тихін Григорович (1897) 1897 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.03.45. | З історії Бершаді Проведені заходи сприяли кращій організації праці в сільському господарстві, піднесенню творчої ініціативи трудівників. Колгоспник артілі ім. Ворошилова С. Плахотнюк сконструював ручний підживлювач, який був прийнятий обласною комісією і рекомендований для використання всіма колгоспами. З року в рік зростала врожайність колгоспних ланів, підвищувався добробут трудівників. Збільшувалась... Читати далі » Головні новини Бершадщини | | Останні новини -
Оголошення 30.08.18Оголошення
07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь... -
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян! 17.06.18Цікаво
Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5... -
Дякуємо за співпрацю! 16.06.18Нам пишуть
Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми... -
Лебедина вірність 16.06.18Нам пишуть
Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що... -
Мій край – моя історія жива 16.06.18Нам пишуть
Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення... | Користувачі OnLine: |