| Карловарский рулет (Жаркое из телятины с пикант. Фаршем) | | Мякоть телятины надрезают таким образом, чтобы, отбив, получить большой кусок, отбивают, солят, покрывают тонкими ломтиками сала шпик, вареного копченого мяса и ветчины, и смазывают поджаренными на масле взбитыми яйцами (Предварительно их остудив), сверху посыпают мелко нарезанными огурцами. Затем мясо сворачивают, улет перевязывают ниткой, обжаривают с обеих сторон на горячей сковороде и вливают воду; периодически поливая мясным соком, жарят в жарочном шкафу 1-1,5 часа. Образовавшийся при жаренье сок заправляют мукой. Подают с отварным или жареным картофелем, рисом, тушеными овощами, салатом. Дивіться також в розділі Чехословацька кухня » | Картофель 200, мука 30, сало свиное 20, мак 5, сахар 5, соль 2. | » | Сыр 80, сухари панировочные 10, масло сливочное 10, зелень петрушки 5, пюре картофельное 100. | » | Вода 300, говядина 80, лук репчатый 20, сельдерей (Корень) 10, жир костный или говяжий 5, зелень петрушки 5, соль. | » | Вода 300, мясо копченое 100, капуста савойская, брюссельская или цветная 25, морковь 15, лук репчатый 15, петрушка или сельдерей 10, крупа манная 10, молоко 10, яйцо (Желток) 1/3 шт., лук зеленый 5. | | » | Суп из булочек | » | Салат пражский | » | Рожничи (Жареное мясо) | » | Пучалка (Блюдо из гороха) | » | Прейт (Блюдо типа кровянки) | » | Помазанка из яиц | Всі статті розділу Чехословацька кухня » Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка Бойчук Герасим Антонович (1921) 1921 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 21.10.44. Похов. м. Мезетур, Угорщина. | З історії Бершаді Проведені заходи сприяли кращій організації праці в сільському господарстві, піднесенню творчої ініціативи трудівників. Колгоспник артілі ім. Ворошилова С. Плахотнюк сконструював ручний підживлювач, який був прийнятий обласною комісією і рекомендований для використання всіма колгоспами. З року в рік зростала врожайність колгоспних ланів, підвищувався добробут трудівників. Збільшувалась... Читати далі » Головні новини Бершадщини | | Останні новини -
Оголошення 30.08.18Оголошення
07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь... -
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян! 17.06.18Цікаво
Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5... -
Дякуємо за співпрацю! 16.06.18Нам пишуть
Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми... -
Лебедина вірність 16.06.18Нам пишуть
Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що... -
Мій край – моя історія жива 16.06.18Нам пишуть
Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення... | Карловарский рулет (Жаркое из телятины с пикант. Фаршем) - www.bershad.ua Користувачі OnLine: |