Fridge magnet wooden gears

Поміж двох Тетян

  • Подобається0Не подобається
  • 27 Січня 2013, 09:00

На знімку (зліва направо): оператор Флоринського відділення поштового зв’язку Т.М. Хмара, листоноша Л.І. Цибуліщенко і завідуюча відділенням Т.М. Римарчук за обговоренням ситуації з передплатою. Фото Руслана БАЙДАЛЮКА.

Кажуть, опинившись поміж двох близнят, або хоча б людей з однаковими іменами, варто негайно загадувати бажання. За повір’ям, воно обов’язково має здійснитися.

Не настільки важливо, яке саме могла загадати одна з кращих листонош Флоринського відділення поштового зв’язку Лідія Іванівна Цибуліщенко, яка опинилась поміж двох Тетян. Вона вже двадцять шість років не розлучається з пош тарською сумкою. Її бажання, напевне, здійсниться, бо і оператор відділення зв’язку Тетяна Миколаївна Хмара і завідуюча Тетяна Миколаївна Римарчук намагаються робити все можливе, щоб кожна із п’яти листонош, які обслуговують 465 дворів, почувалася на робочому місці найкомфортніше.

Крім Лідії Іванівни, багато років присвятила улюбленій справі ще одна з її колег – Галина Павлівна Баранова. А Лідія Андріївна Бережанська і Наталія Володимирівна Ерг почали носити сумки листонош відносно недавно, однак і на їхню роботу не буває скарг.

По-особливому активною, за відгуками передплатників, зарекомендувала себе Наталія Володимирівна, хоч її Зеленогайську дільницю аж ніяк не можна вважати простішою, легшою від інших.

Тетяна Миколаївна Римарчук очолила це відділення зв’язку зовсім недавно – призначення на посаду стало своєрідним подарунком перед новим 2013 роком. Але зі своїми обов’язками справляється, бо до цього працювала у районному центрі поштового зв’язку.

А прекрасні традиції, доброзичливий мікроклімат у колективі, як і толерантне ставлення до кожного з відвідувачів і таке ж у стосунках з населенням, почала прищеплювати ще Надія Дмитрівна Зуб, яка тривалий час очолювала це відділення і тільки декілька років тому пішла на заслужений відпочинок.

Непогані спогади про себе, за відгуками флоринських пошто виків, залишив, завдяки особливим формам і підходом до роботи з людьми, і колишній завідуючий районним відділенням поштового зв’язку Л.М. Івасишин.

Треба відзначити, що Флоринське відділення не з простих, якщо порівнювати його з іншими. І не тільки тому, що протяжність окремих дільниць, які по чотири рази в тиждень змушені «міряти» кроками листоноші, сягає більше 13 кілометрів, а то і всі 18, як от у Л.І. Цибуліщенко.

Володіючи ситуацією на території цієї громади, у свій час тодішній сільський голова В.І. Нікітчук потурбувався, щоб у кожної з листонош був велосипед. У заметіль чи ожеледицю іноді навіть з хати вийти лячно, але жіночок з поштарськими сумками зазвичай не лякають ні снігові замети, ні обледеніння. О теплій порі року на велосипедах, а взимку з саночками поспішають від двору до двору, де, крім періодики, пенсій, від них очікують ще і товарів першої необхідності, які вони доставляють теж.

Приємно було глянути, як оператор Тетяна Миколаївна Хмара обслуговувала одного з відвідувачів. Не встиг той повідомити, що навідався, щоб розрахуватися за Інтернет, як через лічені секунди йому вже подавали квитанцію про оплату. А на додачу обидві Тетяни ніколи не скупляться і на слово, мовлене приємним, лагідним голосом, та не менш щиру посмішку.

Обидві добре знають, що тільки-но варто дати у чомусь маху, обслуговуючи населення, як відвідувачів враз може стати менше. I без того певною проблемою є те, що у пору передплатної кампанії значна частина жителів громади, працюючи у райцентрі, оформляють передплату на газети і журнали у районному центрі зв’язку.

Але флоринські поштовики на це не нарікають. Тому начальнику районного відділення поштового зв’язку Леоніду Марковичу Бучеку не залишалося нічого іншого, як похвалити колектив. Флоринське відділення, за його словами, є одним із кращих, усі працюють нормально, для цього створені всі умови.

Жаль, звичайно, що цього дня не вдалося сфотографувати ввесь колектив: важко застати всіх разом.

Цікаво, що під час візиту у Флорино ніхто навіть не поскаржився на невисоку заробітну плату, як це бувало в інших селах. А от про нові велосипеди, бо старі вже не витримують такого кілометражу і навантажень, листоноші всетаки мріють. Тож нехай збудеться їхнє бажання.

Павло КУШПЕЛА


Дивіться також в розділі  В громадах
» 16.06.2018 У день Святого Духа (28 травня) в Березівці урочисто відзначили десятиріччя з часу освячення сільського храму Івана Богослова.
» 16.06.2018 Депутат облради Володимир Зарічанський ініціював створення пам’ятника Кобзареві у рідній Війтівці. Погруддя генія літератури та пророка нації виготовляє відомий скульптор, народний художник України, доцент кафедри скульптури Харківської державної...
» 16.06.2018 Бершадська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини цього року визнана кращою у районі серед амбулаторій ЗПСМ. Із 2016 року очолює установу мудра жінка, знавець своєї справи, лікар вищої категорії Антоніна Іванівна Колесник. У медицині...
» 16.06.2018 Відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (НЕМД) визнано кращим відділенням Бершадської ОЛІЛ. У більшій його частині проведено ремонти, які ще тривають.
» 16.06.2018 Заради дітей
» 16.06.2018 Краще відділення
» 16.06.2018 Згуртованість, професіоналізм, колегіальність та послідовність – головні критерії діяльності медиків району
» 15.06.2018 Спиртозаводу нема, а спирт виробляється
» 15.06.2018 Переможці 15 обласного конкурсу
» 08.04.2018 Ефективне реагування на надзвичайні ситуації
Всі статті розділу В громадах »
Цікаві фото
6 фото   
<b>Усе найкраще - дітям!</b><br />У п’ятницю, 26 липня, відбулася нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, міського та...
1 фото   
<b>Війтівка сьогодні</b><br />
5 фото   
<b>Театралізоване дійство «Щедра кутя. Новий рік»</b><br />Три головні зимові свята приходять разом у кожен дім &ndash; чи не найбажаніші для кожного українця, адже саме вони...
7 фото   
<b>Полуничка</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Баланівка
Поворозний Олександр Корнилович (1917) 1917 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Ст. сержант. Загинув 26.01.43.

З історії Бершаді
За роки відбудови народного господарства зросло політичне та економічне значення Бершаді в губернії. 1922 року Бершадь стала центром Ольгопільського повіту. Тепер у місті працювало чотири школи, два лікнепи, клуб, районна бібліотека. Поліпшилося й медичне обслуговування: в лікарні працювали 17 медпрацівників. Трудівники Бершаді в складних міжнародних умовах, коли імперіалістичні уряди всіляко... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Поміж двох Тетян - В господарствах і громадах, селах Бершадського району та м. Бершадь - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення