Fridge magnet wooden gears

Ще не стартували, а вже лідери

  • Подобається0Не подобається
  • 23 Червня 2010 р

На знімку: навіть після технічного огляду тракторів з косарками, біля яких часто можна виявити недоліки, цього разу задоволеними залишилися і головний інженер управління агропромислового розвитку РДА А.М. Хрипливий (на знімку зліва направо), і механізатор Павло Іванович Бернадський, і начальник служби Державного технічного нагляду у нашому районі В. Г. Чорнобай.

В устянському сільгосптоваристві приділяється велика увага підготовці техніки до жнив. Зібравши днями всіх, хто братиме у них участь, директор господарства П. Г. Марущак звернувся до трудівників і поставив перед ними завдання не тільки провести перевірку готовності техніки – тракторів і комбайнів, а й автомобілів, які перевозитимуть урожай.

Взяти участь у перевірці було запрошено представників Державного технічного нагляду, автоінспекції та інших служб, щоб і вони вказали на ймовірні конкретні недоліки.
Було також поставлено за мету й ознайомити жниварів з робочими планами, провести з ними навчання з охорони праці, пожежної безпеки.
Головний агроном господарства Ю. М. Соколюк акцентував увагу на те, що до збирання у цьому році підлягає чимала площа – більше двох тисяч гектарів. Та ще й поставили за мету звезти на ферму та у скирти чималу кількість соломи, перехідні запаси якої переробили на органіку. Ще одна складність полягатиме в тому, що не весь урожай можна буде зняти прямим комбайнуванням. Паралельно із збиранням готуватиметься ще й грунт. А це означає, що увагу потрібно приділити ще й підготовці грунтообробних знарядь. Однак навіть при такому навантаженні є реальна можливість віджнивувати в Усті не більше, як за 15-16 днів.
Виступив і головний інженер господарства В.П. Рудь.
Перед тим, як приступити до огляду техніки, начальник інспекції Державного технічного нагляду по Бершадському району В.Г. Чорнобай повідомив, що вимоги до технічного стану машин і механізмів тепер підвищені.
Цікаво, що у даному господарстві навіть ведуть підрахунок сум штрафів, які іноді доводиться сплачувати по лінії ДАІ чи Держтехнагляду. Тож надалі було поставлено завдання, щоб краще використовувати ці суми на підготоввку техніки і працювати так, щоб про штрафи не було і мови.
Після проведення технічного огляду В.Г. Чорнобаєм було зроблено висновок, що рівень підготовки машин і механізмів тут гідний того, щоб наслідувати приклад у всіх господарствах району.
– За рівнем технічної оснащеності, – сказав Василь Гнатович, – на Бершадщині ще можна знайти такі господарства, як устянське, а от за рівнем її підготовки, мабуть, ні.
Устянські жниварі знову виступають лідерами у плані підготовки до збиральної кампанії ще задовго до її старту.
Присутній тут начальник сектора наглядово-профілактичної діяльності Бершадського РВ ГУМНС України у Вінницькій області, майор служби цивільного захисту населення А. П. Гончар у розмові з кореспондентом відзначив, що устянське господарство на сьогодні є одним з кращих.
По завершенню технічного огляду було підбито його підсумки, відзначено кращих.
Комісії, які взяли у ньому участь, було зобов'язано підготувати за його результатами письмові звіти, на основі яких можна було б відстежувати стан готовності техніки й надалі.
Павло КУШПЕЛА.


Дивіться також в розділі  В громадах
» 16.06.2018 У день Святого Духа (28 травня) в Березівці урочисто відзначили десятиріччя з часу освячення сільського храму Івана Богослова.
» 16.06.2018 Депутат облради Володимир Зарічанський ініціював створення пам’ятника Кобзареві у рідній Війтівці. Погруддя генія літератури та пророка нації виготовляє відомий скульптор, народний художник України, доцент кафедри скульптури Харківської державної...
» 16.06.2018 Бершадська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини цього року визнана кращою у районі серед амбулаторій ЗПСМ. Із 2016 року очолює установу мудра жінка, знавець своєї справи, лікар вищої категорії Антоніна Іванівна Колесник. У медицині...
» 16.06.2018 Відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (НЕМД) визнано кращим відділенням Бершадської ОЛІЛ. У більшій його частині проведено ремонти, які ще тривають.
» 16.06.2018 Заради дітей
» 16.06.2018 Краще відділення
» 16.06.2018 Згуртованість, професіоналізм, колегіальність та послідовність – головні критерії діяльності медиків району
» 15.06.2018 Спиртозаводу нема, а спирт виробляється
» 15.06.2018 Переможці 15 обласного конкурсу
» 08.04.2018 Ефективне реагування на надзвичайні ситуації
Всі статті розділу В громадах »
Цікаві фото
4 фото   
<b>Красносілка – "солодка" і гаряча точка району…</b><br />22 вересня 2011 року працівники Красносілського цукрового заводу організували мітинг на центральній площі міста...
3 фото   
<b>Професіонали</b><br />Одним з господарств, де в цьому році найкраще велися як літні, так і осінні польові роботи, знову є ВАТ...
3 фото   
<b>Журналісти працюють і в свято</b><br />У понеділок з нагоди професійного свята &ndash; Дня журналіста &ndash; в редакції районки зібралися працівники...
14 фото   
<b>Народні умільці</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Дяківка
Натітник Михайло Павлович (1922) 1922 р., українець, робітник. Мобілізований в 1944 р. Сержант. Загинув 00.07.44.

З історії Бершаді
Успішне завершення відбудови та дальшого розвитку народного господарства трудящі Бершаді відзначили новими трудовими досягненнями. Великий обсяг капітальних робіт здійснено на спиртовому заводі, внаслідок чого підприємство перетворилося на комбінат. Крім спирту, тут почали виробляти кормові дріжджі й пиво. Під час реконструкції багато творчої видумки виявили кваліфіковані робітники —... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Ще не стартували, а вже лідери - В господарствах і громадах, селах Бершадського району та м. Бершадь - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення