Fridge magnet wooden gears

Правильна стратегія

  • Подобається4Не подобається
  • 14 Жовтня 2009 р

Фінансова система України переживає не найкращі часи – наявні кризові явища в економіці, нестабільність курсів валют. При цьому спостерігається тенденція до збільшення об’єму коштів, що розміщується населенням в банківських установах. Адже відшукати альтернативу банківському депозиту на сьогоднішній день важко, тим більше, що банки пропонують широкий вибір депозитних програм. Надалі постає питання пошуку надійного банку, якому можна довірити свої кошти. АКБ «Укрсоцбанк» – це банк з багаторічною історією, державним минулим та стійкою позитивною репутацією динамічного банку із авторитетним міжнародним акціонером – UniCredit Group. Група, учасником якої є «Укрсоцбанк», – один з лідерів світового банківського ринку, який надав банку серйозну підтримку у вигляді кредитних ліній на суму понад 3 млрд. дол. Всі ці факти свідчать на користь вибору саме «Укрсоцбанку» у якості фінансового партнера та порадника. Беззаперечні позитивні фактори, та як вони впливають на клієнтів, які оберуть його сьогодні?
За відповіддю на це питання ми звернулись до начальника Бершадського відділення АКБ «Укрсоцбанк» Олени СВЯТЮК.

Скориставшись послугами «Укрсоцбанку», ви можете бути впевнені в надійності ваших заощаджень

– Хочу з гідністю підтвердити, що АКБ «Укрсоцбанк» – це один з найдавніших українських банків, якому довіряє не одне покоління людей – клієнтів банку. Банк, що розпочинав свою роботу у статусі державного банку, зберіг традиції виваженого підходу до всіх сфер діяльності та, ставши універсальним комерційним банком, нині посідає 4 місце в рейтингу найпотужніших фінустанов країни. Починаючи з минулого року, коли його акціонером стала UniCredit Group, банк отримав серйозну підтримку міжнародного холдингу. Жодного разу в своїй історії, та й нині в період кризи банк жодного дня не затримував платежів, не було жодного випадку несвоєчасної виплати вкладів по строку.
Ми здійснювали і здійснюємо кредитну підтримку працюючого бізнесу, при цьому формуємо банк майбутнього, нещодавно завершивши масштабну реорганізацію регіональної мережі.
Сьогодні «UniCredit Group» активно інвестує в наш розвиток – вводяться міжнародні стандарти та технології, здійснюються вкладення в кадровий потенціал з наближенням моделі обслуговування до європейського рівня. Все це підтверджує, що АКБ «Укрсоцбанк» – банк з великими перспективами, обслуговування в якому дасть змогу навіть в період кризи бути впевненим в майбутньому і ця впевненість підкріплена можливостями потужної та авторитетної міжнародної фінансової структури.
– Багатьох сьогодні цікавлять перспективи кредитування в Україні. Чи кредитуватиме «Укрсоцбанк»?
– Економічна криза дала нам всім повчальний урок та поклала кінець масовому ажіотажу в сфері кредитування. Більшість банків з кризи вийде з важким кредитним портфелем – це означатиме відсутність ресурсів для активного кредитування з однієї сторони, та необхідність пошуку надійних клієнтів з іншої. До речі, саме такі банки пропонуватимуть великі відсотки по вкладах для покриття гострої потреби в ресурсах та відновлення життєздатності. Клієнти ж банків, які вийдуть з кризи з негативною кредитною історією, втратять можливість отримати кредит. Саме сьогодні формується основа на майбутнє, створюється база даних, яка буде занесена в Бюро кредитних історій.
Щодо того, чи кредитуватиме наш банк, можемо вас запевнити: АКБ «Укрсоцбанк» надаватиме кредити. Як ваш надійний партнер ми прагнемодати вам можливість користуватись кредитними коштами, і в той же час бути впевненими, що це користування буде комфортним та корисним для вас. Ми запропонуємо вам спільно здійснювати фінансове планування – прогнозування витрат в межах доходів з метою заощадження коштів на перспективні інвестиції.
– Що ви можете порадити нашим читачам, які бажають розмістити кошти на депозит в банку?
– Скориставшись послугами «Укрсоцбанку», ви можете бути впевнені в надійності ваших заощаджень та отриманні стабільного доходу, відкладаючи кошти на навчання, відпочинок, відзначення знаменних подій, здійснення дорогих покупок тощо.
Якщо вас цікавить щомісячний дохід від депозиту, пропонуємо вам звернути увагу на вклад «Капітал» з щомісячною виплатою відсотків та можливістю поповнення. А максимальний дохід принесе вам вклад «Класичний» з виплатою відсотків в кінці строку. Потребуєте використовувати кошти будь-якого моменту – рекомендуємо скористатись універсальним вкладом «Ощадний», який можна вільно поповнювати або знімати з нього кошти. Цікавим для вас буде вклад «Тижневий» з найменшим терміном розміщення коштів.
Крім того, у банку діють принципи лояльності – підвищення відсотків при розміщенні значних сум або переоформленні вкладу на новий термін, цікаві пропозиції для пенсіонерів.
Запрошуємо вас до нашого відділення за адресою: м. Бершадь, вул. Леніна,1.
ДО РЕЧІ «Укрсоцбанк» увійшов до ТОП-10 наднадійних банків України за версією журналу «Личный счет» (серпень, 2009 р.). «Ви можете довіряти цим банкам (фінустановам, щоувійшли до рейтингу) свої гроші без будь-яких вагань.
Видання склало рейтинг наднадійних банків, здатних пережити ще не одну кризу, не кажучи вже про якусь там «другу хвилю», – пише видання. – Рейтинг над - надійності – це гранично сувора оцінка банків. Наша головна ідея – збільшення капіталів банків при перерахунку гривні в євро. Тобто наднадійні банки повинні нарощувати капіталізацію навіть в умовах падіння курсу гривні».
Саме таким банком, на думку авторів рейтингу, є і «Укрсоцбанк», який увійшов до ТОП-10 наднадійних банків.
Важливим чинником, який відзначили експерти рейтингу, стала наявність в банку авторитетного іноземного акціонера (міжнародної Uni Credit Group), яка підтримує свою «дочку» в період кризи як на українському, так і на міжнародних ринках.


Дивіться також в розділі  В громадах
» 16.06.2018 У день Святого Духа (28 травня) в Березівці урочисто відзначили десятиріччя з часу освячення сільського храму Івана Богослова.
» 16.06.2018 Депутат облради Володимир Зарічанський ініціював створення пам’ятника Кобзареві у рідній Війтівці. Погруддя генія літератури та пророка нації виготовляє відомий скульптор, народний художник України, доцент кафедри скульптури Харківської державної...
» 16.06.2018 Бершадська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини цього року визнана кращою у районі серед амбулаторій ЗПСМ. Із 2016 року очолює установу мудра жінка, знавець своєї справи, лікар вищої категорії Антоніна Іванівна Колесник. У медицині...
» 16.06.2018 Відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (НЕМД) визнано кращим відділенням Бершадської ОЛІЛ. У більшій його частині проведено ремонти, які ще тривають.
» 16.06.2018 Заради дітей
» 16.06.2018 Краще відділення
» 16.06.2018 Згуртованість, професіоналізм, колегіальність та послідовність – головні критерії діяльності медиків району
» 15.06.2018 Спиртозаводу нема, а спирт виробляється
» 15.06.2018 Переможці 15 обласного конкурсу
» 08.04.2018 Ефективне реагування на надзвичайні ситуації
Всі статті розділу В громадах »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Привітали ветеранів</b><br />Війтівка Голова районної організації ветеранів України Володимир Крамар побував у Олексія Красиленка, ветерана та...
3 фото   
<b>Водохреще в Бершаді…</b><br />У вівторок 19 січня право - славний світ святкував Водохреще (Хрещення Господнє, Богоявлення). Це третє велике зимове...
2 фото   
<b>Працюють спільно на результат</b><br />Голова райдержадміністрації О.Ф. Снігур продовжує виїзди в територіальні громади району. Цього разу він побував у...
2 фото   
<b>Шляхова віджнивувала першою. Інші – на завершенні. Результати – контрастні</b><br />Хоч під ранніми зерновими культурами у ТОВ «Світанок-Агросвіт» зайнято було в цьому році більше тисячі гектарів поля,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Берізки-Бершадські
Гринюк Олексій Ларіонович (1908) 1908 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.10.41.

З історії Бершаді
Успішне завершення відбудови та дальшого розвитку народного господарства трудящі Бершаді відзначили новими трудовими досягненнями. Великий обсяг капітальних робіт здійснено на спиртовому заводі, внаслідок чого підприємство перетворилося на комбінат. Крім спирту, тут почали виробляти кормові дріжджі й пиво. Під час реконструкції багато творчої видумки виявили кваліфіковані робітники —... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Правильна стратегія - В господарствах і громадах, селах Бершадського району та м. Бершадь - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення