Fridge magnet wooden gears

БЕРШАДСЬКІ КУРИ – НАЙСМАЧНІШІ

  • Подобається3Не подобається
  • 8 Січня 2009 р

Чи не найбільше, на думку директора по виробництву одного з кращих не тільки в районі, а й в Україні підприємства – птахокомбінату "Бершадський" В.В. Зосіменка, 2008 рік запам'ятається колективу тим, що було вироблено 13 тисяч тонн м’яса – найбільше за всю його історію. А ще – удосконаленням технологій, покращанням якості вироблюваної продукції. Причому, позитивні зміни в одному з підрозділів часто самі собою зобов'язували до таких же перемін в інших. Наприклад, з пуском нового забійного цеху назріла потреба удосконалювати технології вирощування птиці. А з появою цього цеху з'явилася можливість розширити цехи по виробництву м'яса в три рази.

Не можна не відзначити і добрий урожай на полях.
Адже це заділ на майбутнє – перед колективом вже поставлено завдання виробити у 2009 році 15 тисяч тонн м’яса.
На жаль, запам'ятається рік і стихією, обледенінням, яке завдало чималих прикрощів господарствам. Тільки завдяки оперативному втручанню голови правління І.І.
Андрушка, організованості спеціалістів, всього колективу великих збитків птахокомбінату вона не завдала, а послужила ще одним уроком, що благополуччя значною мірою залежить від організованості. Саме згуртованість дозволила у стислі строки згладити усі негаразди, і підприємство запрацювало у звичному ритмі.
Швидше, оперативніше вирішувати питання економіки заставила і криза. Як тільки євровалюта стала дорожча, одразу ж почали шукати, яким чином використовувати те, що виробляється в Україні.
Окремі компоненти завозяться навіть з Ладижина. А це вже не євро, а гривні. Працюють також над тим, щоб у вітчизняного виробника закупляти й інкубаційне яйце.
Щодо скорочення робочих місць, до чого нібито зобов’язують кризові явища, то тут про це немає й мови.
Якщо і доводиться економити, то насамперед здійснюються розрахунки на чому саме. І по багатьох питаннях птахокомбінат "Бершадський" давно випереджає спорідненні підприємства.
Наприклад, з подорожчанням газу вже почали переймати його досвід, як без цього виду палива можна виробляти комбікорми. Адже тут давно вже навчилися виробляти розсипні, а результатів при їх згодовуванні домагатися, як на гранульованих. Хіба це не приклад, що з кожної ситуації є вихід?
Хоч в колективі вже понад 700 працюючих, у планах – розширення виробництва за рахунок введення нових цехів.
Чи не найбільше тутешнім виробникам продукції дошкуляє те, що торговельники за рахунок надбавок мають іноді більший дохід, як виробники. Наприклад, вартість пшениці знизилася з 1400 до 500 гривень за тонну, однак хліб продається по тих же цінах, що й раніше. Чому ж тоді вартість м'яса птиці знизилася з 15 до 11 гривень за кілограм? Чи не пора вже на державному рівні якось навчитися регулювати ці моменти?
Щодо конкурентів, то колектив птахокомбінату вони не лякають. Головне, що високосний рік вже позаду, а у рік Бика залишається лише бути впертим, як ця тварина, у вирішенні намічених планів.
Тим більше, що репутація "Бершадського" дуже висока в Україні, а його продукція користується великим попитом.
Однак на цьому не зупиняються. З метою розширення виробництва комбікормів мають намір розпочати будівництво найсучаснішого комбікормового заводу. Планується також розширення орендованих земельних угідь.
Вітаючи жителів району з Новим роком, колектив птахокомбінату, насамперед, бажає всім міцного здоров’я. Бо коли воно є, то будуть й прибутки та радощі. А ще їх побажання, щоб на наших прилавках дедалі більше з’являлося якісної продукції вітчизняного виробника, як от від птахокомбінату "Бершадський", яка є найсмачнішою в Україні. В цьому всі зможуть переконатися не лише в новорічні та різдвяні дні, але й в будні.
Павло ЗАХАРЧУК.


Дивіться також в розділі  В громадах
» 16.06.2018 У день Святого Духа (28 травня) в Березівці урочисто відзначили десятиріччя з часу освячення сільського храму Івана Богослова.
» 16.06.2018 Депутат облради Володимир Зарічанський ініціював створення пам’ятника Кобзареві у рідній Війтівці. Погруддя генія літератури та пророка нації виготовляє відомий скульптор, народний художник України, доцент кафедри скульптури Харківської державної...
» 16.06.2018 Бершадська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини цього року визнана кращою у районі серед амбулаторій ЗПСМ. Із 2016 року очолює установу мудра жінка, знавець своєї справи, лікар вищої категорії Антоніна Іванівна Колесник. У медицині...
» 16.06.2018 Відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (НЕМД) визнано кращим відділенням Бершадської ОЛІЛ. У більшій його частині проведено ремонти, які ще тривають.
» 16.06.2018 Заради дітей
» 16.06.2018 Краще відділення
» 16.06.2018 Згуртованість, професіоналізм, колегіальність та послідовність – головні критерії діяльності медиків району
» 15.06.2018 Спиртозаводу нема, а спирт виробляється
» 15.06.2018 Переможці 15 обласного конкурсу
» 08.04.2018 Ефективне реагування на надзвичайні ситуації
Всі статті розділу В громадах »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Хоч і хутірець, та світу тут не кінець</b><br />На колишньому хуторі імені Жданова в Осіївці колись було 84 двори. Нині житлових будинків, у яких ще хтось проживає,...
11 фото   
<b>ГОЛДАШІВКА</b><br />Назва села походить від прізвища одного з керівників гайдамацького руху на Поділлі - козака Голдаша, який після...
15 фото   
<b>КРАСНОСІЛКА</b><br />Село виникло в Х/ІІ столітті на мальовничому місці. Відтак його назвали &quot;Красне село&quot;,...
75 фото   
<b>БИРЛІВКА</b><br />Бирлівка - одне з наймальовничіших сіл району. І приваблює воно не тільки краєвидами, голубими плесами ставків, а й...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Хмарук Прокіп Єфремович (1920) 1920 р., українець. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.12.41.

З історії Бершаді
Виконуючи інтернаціональний обов'язок, трудящі Бершаді неодноразово збирали кошти на допомогу республіканським військам Іспанії. Значні кошти надходили від бершадців у фонд зміцнення обороноздатності нашої країни, на рахунок добровільних організацій Червоного Хреста та Тсоавіахіму. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

БЕРШАДСЬКІ КУРИ – НАЙСМАЧНІШІ - В господарствах і громадах, селах Бершадського району та м. Бершадь - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення