Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається0Не подобається
  • 19 Серпня 2011, 09:00


Шановні жителі сіл Джулинки, Берізок-Бершадських!
Прийміть найсердечніше вітання з нагоди 20-ої річниці незалежності України від виконкому Джулинської сільської ради! Бажаємо, щоб це свято увійшло до ваших домівок світлою радістю, наповнило серця добром, любов’ю, теплом, додало усім віри та життєвих сил. Нехай труднощі будуть переможені, а успіхи окрилюють душі. Миру вам, злагоди та добробуту.

Шановні жителі Війтівської територіальної громади!
Виконком Війтівської сільської ради сердечно вітає всіх з величним святом – 20-ою річницею незалежності України!
Хай воно наповнить ваші душі радістю, надією на гарні переміни, на Боже благословіння. Бажаємо вам добра, тепла.
Нехай щастя велике, здоров’я міцне та трудові успіхи будуть постійними супутниками вашого життя.

Шановні жителі Бирлівки!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 20-ої річниці незалежності України!
Незалежність – це свобода і гідність кожного українця. Вона відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму. Бажаємо, щоб свято квітло у ваших домівках сяйвом добра, добробуту, а в нашій Україні – миром і єдністю!
Виконком Бирлівської сільської ради.

Виконавчий комітет Устянської сільської ради шле сердечні вітання з нагоди 20-ої річниці незалежності України всім жителям Усті і Лугової.
Щиро бажаємо вам, вашим рідним міцного здоров’я і достатку, родинного затишку. Нехай світло незалежності нашої України наповнить ваші серця радістю, гордістю. Хай буде мир і злагода в кожній родині.

Шановні жителі Флоринської територіальної громади!
Виконавчий комітет Флоринської сільської ради щиро вітає всіх із великим державним святом – 20-ою річницею незалежності України!
Нехай це радісне свято принесе в кожну домівку щастя і доброзичливість. Хай до кожної оселі проляже доріжка добра, взаєморозуміння, працелюбності. Щедрої на врожай вам осені, хліба-солі на столі вашім. Хай доля шле на українських рушниках мир, здоров’я та добробут.

Дорогі жителі Красносілки!
Виконком Красносілської сільської ради шле вам найщиріші вітання з нагоди 20-ої річниці незалежності України!
Бажаємо вам, вашим родинам здоров’я, щасливої життєвої дороги, щоб верстви її були довгими, дні – сонцесяйними, ночі – зоряними, і стелилася вона серед добрих людей, щоб срібним струмком бриніла у кожній домівці радість, квітувало щастя і добробут.

Шановні жителі сіл Осіївки, Малої Киріївки, селища Партизанського!
Від імені виконкому Осіївської сільської ради сердечно вітаю вас з 20-ою річницею незалежності України!
Зичу вам і вашим сім’ям чудового настрою, квітучого здоров’я. Нехай ясно світає у ваших долях. Достатку великого, успіхів урожайних, колосу щедрого і розквіту рідної Вітчизни!
З повагою сільський голова Віктор СОКОЛЮК.

Виконком П’ятківської сільської ради з нагоди великого національного свята – 20-ої річниці незалежності України – щиро вітає всіх жителів П’ятківки та Глинського!
Справдились мрії та сподівання багатьох поколінь українців, розпочалась епоха незалежної суверенної України. Від кожного з нас залежить, якою в майбутньому буде наша країна. Тож зичимо всім миру і єдності, впевненості і вагомих здобутків в ім’я процвітання нашої неньки-України!
Виконавчий комітет Тернівської сільської ради щиро вітає з 20-ою річницею незалежності України всіх жителів села!
Нехай свято принесе всім нам злагоду, взаєморозуміння і благополуччя в наш спільний дім – Україну. Зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, рясного щастя, сили духу і достатку. Хай завжди панують мир і затишок у ваших домівках.

Дорогі жителі Кошаринець!
Від імені виконкому Кошаринецької сільської ради сердечно вітаю вас з 20-ою річницею незалежності України!
Зичу вам, вашим родинам миру, радості, добробуту. Хай ваші душі наповняться вірою і надією, високими прагненнями зробити нашу країну квітучою, заможною. Здоров’я вам і успіхів!
З повагою сільський голова Лідія ЮХИМЕНКО.

Виконавчий комітет М’якохідської сільської ради шле щирі слова вітань всім жителям територіальної громади з нагоди 20-ої річниці незалежності України!
Вітаючи вас, ваші родини з цим днем, бажаємо миру, здоров’я, любові, щоб у добрі та злагоді зростали ваші діти, щоб ваші мрії і бажання втілювалися у життя в ім’я майбутнього нашої України!

Бершадська районна рада та райдержадміністрація шлють найщиріші вітання з нагоди 60-річного ювілею депутату районної ради Валентину Андрійовичу ВІЗНЮКУ (22.08) Бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії.
Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!

Щиро вітаємо з 60-літнім ювілеєм заступника голови Бершадської районної організації Партії регіонів Валентина Андрійовича ВІЗНЮКА Зичимо великого щастя, міцного здоров’я, поваги від людей, миру, злагоди, добра та достатку у Вашому домі, невичерпної енергії у творчих справах, плідної роботи задля розбудови партії та району.
З повагою члени Бершадської районної організації Партії регіонів.

Колективи Бершадської ВФСТ «Колос» та Бершадської РДЮСШ «Ровесник» сердечно вітають з 60-річчям Валентина Андрійовича ВІЗНЮКА.
Бажаємо Вам життєвих сил, родинного тепла, наснаги, довголіття, добробуту і достатку. Будьте бадьорі та дужі, багаті і щедрі, як наша земля. Хай щастить Вам на добрі справи, на вірних друзів.

З нагоди 60-річного ювілею шлемо сердечні вітання нашому дорогому, любому сину, чоловікові, батькові Валентину Андрійовичу ВІЗНЮКУ (22.08) з Бершаді.
Ба жа є мо ми ру, доб ра, дов го літ тя, Хай вис та чить щас тя на ці ле сто літ тя.
Хай скрізь бу де лад: в ро бо ті, в сім'ї, І ра дість на сер ці, і хліб на сто лі.
Хай лег ко пра цю єть ся, гар но жи веть ся, Все мно жить ся, вмі єть ся і уда єть ся.
Здо ров'я міц но го, щас тя без краю, Всьо го най кра що го, рід ний, ба жа ємо.
З любов’ю і шаною мама, дружина, діти.

Щиро вітаємо з 60-річним ювілеєм Валентина Андрійовича ВІЗНЮКА Зичимо безмежного бажання любити і цінити кожну щасливу мить, що дає Вам життя! Нехай такі митті радують Вас завжди. Бажаємо найміцнішого в світі здоров'я, щирого сміху і удачі в домі, безмежного щастя і ще багато ювілеїв.
З повагою сім'ї Колісників, Мельниченко, Лавренюків.

Бершадська райдержадміністрація та районна рада щиро вітають з ювілеєм державного реєстратора райдерж - адміністрації Наталію Петрівну ЛЕЩЕНКО (20.08) В цей святковий день бажаємо міцного здоров'я, радості, миру і безмежного людського щастя, терпіння, злагоди й добробуту Вам і усій вашій родині, творчої наснаги, душевної краси, святкового настрою, перемог на життєвих стежинах.

З нагоди поважного 75-річного ювілею шлемо найщиріші вітання добрій, турботливій матері, бабуні Вікторії Яківні ГОНЧАР (25.08) з Шляхової.
Твоє покликання – засівати життєву ниву добром, турботою та любов’ю. трудовий шлях пройшла ти гідно.
Добро по краплі роздавала і роздаєш всім. Матусю рідненька, бабусю, ти нам вірний порадник у щасті й журбі. Те, що ми маємо і будем мати в серці прекрасне, всі ми завдячуємо, рідненька, тобі.

Дякуємо щиро за ласку й старання, вічний неспокій й турботу про нас. В радості мить і в лиху годину серцем схиляємось ніжно до Вас. З ювілеєм вітаємо нині, зичим міцного здоров’я при кожній годині. Не знай, наша рідненька, ні горя, ні бід, живи нам на радість іще сотню літ.
З любов’ю і шаною діти з Москви та Києва, внук Міша з Москви.

25 серпня святкує свій ювілей гарна, порядна, прекрасна жінка, благородна і чуйна людина, педагог-професіонал Вікторія Яківна ГОНЧАР з Шляхової.
Вчителько наша, хороша, дорога людино!
Дозвольте привітати в цю прекрасну днину.
Ювілей – це не просто свято, Це здобутки всіх років в житті, Тож не будем підраховувать літа, Полічим краще справи Ваші, Хай Вам сьогодні радість розквіта, Хай кожен добре слово скаже.
Учитель – не професія, не справа – це подвиг, Це покликання душі, щоб сіяти розумне, добре вічне, Нести сердечне світло доброти!
Нехай Ваша душа ніколи не старіє, На білій скатертині будуть хліб і сіль, Своїм теплом хай завжди сонце гріє, Слова подяки линуть звідусіль… З повагою та шаною шанувальники вчителя улюбленого предмету української мови та літератури (60-70 рр.), сім’ї Горбатюків, Вольських, Олексіїв, Старинців.

Сердечні, теплі слова вітань з нагоди поважного ювілею шлемо шановній Вікторії Яківні ГОНЧАР з Шляхової.
Роки мчать, мов сполохані коні.
Як багато Ви встигли зробить!
Вже й пороша посріблила скроні, Бо життя не стоїть жодну мить.
З днем народження щиро вітаєм, Зичимо щастя, здоров'я, добра.
Усіх благ у домівці бажаєм І прожити хоч років до ста.
З шаною і повагою сім’я Ласовецьких з Шляхової.

Найніжніші, найтепліші слова вітань і побажань шлемо з нагоди 70-річчя дорогій, любій, найкращій у світі дружині, мамі, бабусі, шановній свасі Ніні Павлівні МАНЧЕНКО (20.08) з Бершаді.
Із гарною датою щиро вітаємо Добра, довголіття, удачі бажаємо.
Хай скрізь буде лад: в оселі, в сім’ї, І радість на серці, і хліб на столі.
Хай легко працюється, гарно живеться, Все множиться, вміється і удається.
Хай Бог милосердний з високого неба Дарує тобі усе, чого треба.
З любов’ю та повагою чоловік Гріша, сини Олександр та Анатолій, невістка Алла, онуки Максим, Іванко, сваха Маша та сват Петро, мама Наташа, сім’я Лук’янчуків і вся велика родина.

Сердечно вітаємо з гарним ювілеєм дорогу нашу подругу Ніну Павлівну МАНЧЕНКО (20.08) з Бершаді.
Нехай сьогодні наші привітання У серці тоєму залишать добрий слід, Отож прийми найкращі побажання Здоров’я, щастя на багато літ.
Всю доброту, яка існує в світі, Всю радість, що живе поміж людей, Найкращі всі, що до вподоби, квіти Даруємо тобі в цей день.
З повагою колеги-подруги А. Ганська, Г. Воронюк, В. Микитюк, М. Цмикал, Л. Білецька, В. Дзіверська, Н. Рибак, А. Волинкіна, Н. Трохименко, Л. Фурман.
З нагоди 90-річчя з дня народження шлемо ніжні, теплі слова вітань нашій рідній, дорогій матусі, бабусі, прабабусі Вірі Савівні МИКИТЮК (19.08) з Джулинки.
Дорога матусю, рідна наша ненько, Всі ми Вам вклоняємось низенько.
За усе хороше, що для нас зробили, Недоспані ночі, коли нас ростили.
Живіть нам, рідненька, ще довго на світі, І будемо всі ми любов'ю зігріті.
За добреє серце, руки золоті Хай хороше буде Вам у житті!
З любов’ю, шаною і повагою діти, онуки, правнуки та вся велика родина.

Милу, ніжну, найкращу у світі донечку, сестричку, внучку, племінничку Віталіну Олександрівну ЗЯНЬКО (22.08) з Берізок-Бершадських сердечно вітаємо з 15-річчям!
Ти з кожним днем дорослішаєш, доню, І розквітаєш, ніби квітка чарівна.
Нехай же щастя падає тобі в долоні, А на душі завжди буде весна.
І хай майбутня життєва дорога, По якій ще судилось пройти, Буде завжди для тебе щаслива, Повна успіхів, ласки і доброти.
З любов’ю мама Валя, тато Саша, братик Сергійко, дідусь Вася, бабуся Таня, дядя Сашко з Москви.

Найтепліші, найніжніші слова вітань шлемо з нагоди 60-річного ювілею нашому дорогому, любому Станіславу Макаровичу ЦИМБАЛУ (22.08) з Бершаді.
Ді ду сю, бать ку, лю бий чо ло вік, Для нас ти най до рож чий в сві ті Хай зав жди бу де твій без хмар ний вік Яс ним і щед рим, на че сон це в лі ті.
Хай пов нять ся дні твої ра діс тю й ми ром, Зо ря сві тан ко ва не раз ще зій де, Ві та є мо рід ний, ві та є мо ми лий, Ві та є мо щи ро і сер деч но те бе.
З любов’ю і шаною дружина, діти, онуки і вся родина.

25 серпня святкує своє 55-річчя талановита, мудра, високопрофесійна людина Василь Андрійович БІЛЮГА, який працює 20 років начальником управління Пенсійного фонду України у Бершадському районі.
Щасливий той, кого шанують люди За труд, за чуйність, за тепло.
Нехай в цей день здоров’я і сил прибуде, І буде в хаті благополуччя і добро.
Ювілей – це не просто свято, Це здобутки всіх років в житті.
Тож нехай їх у Вас ще буде багато, І радість на серці, і хліб на столі, Хай Бог милосердний з високого неба, Дарує Вам усе, чого треба.
А Матінка Божа – Цариця свята – Дарує щасливі і довгі літа.
З любов’ю, вдячністю та повагою колишній заступник начальника управління ПФУ Магдаль Євгенія Михайлівна від імені всіх пенсіонерів управління.

Щиро і сердечно вітаємо нашу дорогу, рідну донечку та онучку Діану ШЕВЧУК (23.08) з Флорино з її першим десятиліттям.
Схожий на квітку твій ранок життя, Ніжними росами вмитий, Діаночко рідна, хай доля твоя Радістю буде зігріта, Здійсняться мрії наші в тобі, В щасті, здоров'ї живеться, Весни оспівують хай солов'ї, Й сонечко в серці сміється.
Хай Мати Божа тебе оберігає, І многії літа Господь посилає.
З любов’ю мама, тато, бабуся, дідусь, прабабуся Юля, дядя Паша та братик Дмитрик.

Сердечні слова вітань з нагоди 30-річчя шлемо дорогому нашому брату, дядечку, сину Руслану Даниловичу БОРИСЮКУ (18.08) з Флорино.
Побажати хочем щастя і здоров'я, Щоб здійснились задуми, мрії щоб збулись, Дім був повен затишку, радості, любові, Щоб бажання й дійсність у одне сплелись.
Хай рушник до щастя доля простеляє І завжди боронить від усяких бід.
Хай тебе удача всюди зустрічає, Будь же ти щасливий добру сотню літ.
З любов’ю і шаною сестра Людмила, її чоловік Міша, племінник Саша, мама і папа.

Сьогодні святкує свій гарний ювілей наша кохана дружина, люба матуся, лагідна бабуся Раїса Іванівна ЧУКУРОВА з Бершаді.
Матінко наша люба, бабусю кохана, З днем народження тебе вітаємо, Всіляких благ в житті бажаємо.
Щоб ти ніколи не хворіла, Щоб ти ніколи не старіла, Щоб була вічно такою – Веселою, доброю і молодою.
Цілуємо твої добрі руки.
З любов’ю і шаною чоловік Анатолій, донька Оля, зять Павло, внучка Даринка.

Нашу ніжну, любу, дорогу донечку, внучку, племінницю, сестричку, ровесницю нашої держави Діану Петрівну ДУДНИК (24.08) з Джулинки сердечно вітаємо з 20-річчям.
Ми золото сонця даруєм тобі, І легкість хмарин, що летять угорі, І квітів тендітних тонкий аромат, І слів найгарніших дзвінкий водоспад.
В житті хай завжди буде свято, Поруч всюди – друзі й доброта.
Успіхів у всьому, радості багато На кожну мить, на многії літа!
З любов’ю папа, мама, дідусі Коля і Саша, дві бабусі Гані, дядько Гріша, тьотя Віка, братики Денис і Альоша, дядько Коля, тьотя Таня, братик Ваня, всі рідні.

Найніжніші, найтепліші слова вітань, що йдуть від наших сердець, шлемо з нагоди дня народження нашій дорогій, добрій, турботливій, любій дружині, матусі, бабусі Любові Костянтинівні РУДЬ (21.08) з Поташні.
Всією сім'єю тебе ми вітаєм, Довгого віку і щастя бажаєм, Долі золотої, теплоти людської, Спокою і миру в родині, Щоб щастя всміхалось при кожній годині.
Нехай тобі сили Господь посилає, Тебе і твій шлях благодать осяває.
З любов’ю і шаною чоловік, дочка Люда, зять Володя, син Віталій, невістка Валя, онучки Катруся і Аннушка, всі рідні.

Найтепліші, найщиріші слова вітань шлемо з нагоди дня народження нашій дорогій, любій Людмилі Олексіївні ПЛАХОТНІЙ (21.08) з Баланівки.
Нехай у тебе все прекрасним буде, Щоб квітло щастям все твоє життя, Щоб поважали завжди тебе люди Й кохання не згасало почуття.
Тобі найкращі в світі побажання – В достатку і здоров'ї вік прожить, Нехай здійсняться всі твої бажання, І хай Господь тебе благословить.
З любов’ю і шаною чоловік Сергій, синок Богданчик, мама, тато, сестричка Свєта, її чоловік Віктор, свекор, свекруха, брати, бабуся Таня, хрещена мама Таня, всі рідні.
Від щирого серця шлемо палкі вітання з нагоди 75-річчя нашому дорогому, любому чоловіку, батьку, дідусю, другу Валентину Яковичу МАЗУРУ (24.08) з Поташні.
Найщиріші слова у світі Прозвучать хай сьогодні, в цей час, Нехай доля – щаслива і світла – Береже Вас завжди для нас.
Хай не зраджують друзі й удача, Теплим червнем хай буде зима, Тільки з радості плачуть очі, І збуваються мрії й дива.
Зичим благ і здоров'я міцного, Миру, злагоди, сонця й добра.
З любов’ю і шаною дружина, дочка Наташа, зять Льоня, онук Ігор, дочка Валя, зять Петя, друзі.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
13 фото   
<b>Естафета визволення</b><br />16 березня 2009 року у м Бершаді відбувся урочистий мітинг- реквієм та святковий концерт з нагоди передачі естафети...
5 фото   
<b>Від кризи до стабілізації та поступу економіки</b><br />Минулої п’ятниці відбулося засідання колегії райдержадміністрації, на якій було розглянуто ряд важливих питань. В...
28 фото   
<b>Фестиваль родинної пісні "Мамина піч 2012"</b><br />Щойно закінчився черговий фестиваль родинної пісні &quot;Мамина піч&quot; в с. Канава Тиврівського р-ну. Дуже...
6 фото   
<b>Дошка пошани - 2013</b><br />&#160;Розпорядженням голови районної державної адміністрації М. Бурлаки від 25 липня 2013 року №265 «Про занесення на...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Березівка
Луцький Яків Іванович Рядовий.

З історії Бершаді
Суттєво змінилося становище численних дрібних артілей бершадських ремісників. Всі вони об'єднані у шість промислових артілей, де працювало понад 600 робітників . А одна з них перетворилася на меблеву фабрику. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення