Fridge magnet wooden gears

Орієнтація на людину

  • Подобається0Не подобається
  • 23 Грудня 2009 р

На знімку: начальник КП «Бершадське БТІ» О.Л. Лаппа. Фото Сергія КІСИКА

Ще зовсім недавно в Бершадському районі не було свого бюро технічної інвентаризації, і це створювало певні труднощі. Мова йде не лише про юридичних осіб, які обслуговувалися виключно Тульчинським БТІ, а й про громадян. Тому рішення обласної ради про створення комунального підприємства «Бершадське бюро технічної інвентаризації» три роки тому бершадці сприйняли із задоволенням.
– Наше підприємство, – говорить начальник КП «Бершадське БТІ» О.Л. Лаппа, – здійснює виконання завдань, визначених статутом, щодо робіт з технічної інвентаризації, паспортизації та обліку об’єктів нерухомості, державної реєстрації прав власності на об’єкти нерухомого майна, що знаходяться у власності юридичних та фізичних осіб в м. Бершаді та районі. Завдяки обласному та районному керівництву орендуємо прекрасне приміщення в центрі міста, яке переобладнали під сучасний офіс.

Маємо й окрему кімнату під архів. Поступово впорядкували й прилеглу територію – за сприяння спиртзаводу встановили невеличку огорожу, райавтодор допоміг заасфальтувати ділянку від порогу споруди до дороги, потім завезли землю, посіяли траву. А ще замінили вхідні двері, встановили лавочку.
Щоб було і гарно, і людям зручно.
Окрім добротного ремонту, кабінети обладнані й сучасною технікою – комп’ютерами, принтерами, факсами.
Робоче місце кожного працівника тут так організовано, що це дає змогу швидко та зручно розробити проект, виготовити відповідну документацію, а відвідувачам – зекономити час.
Трудовий колектив БТІ невеличкий (до 10 чоловік), але робить все, щоб вдосконалити свою діяльність, підняти авторитет підприємства.
– Ми прагнемо, щоб не було жодної скарги, щоб все робилося якісно і своєчасно, – продовжує розповідь Олена Леонідівна. – Головне – чуйне ставлення до кожного замовника, вислухати, зрозуміти людину і допомогти їй вирішити всі питання.
У колективі всі трудяться сумлінно, а за підсумками роботи кращим працівником в нинішньому році визнано техніка БТІ Надію Шевченко.
Варто зазначити: Бершадське БТІ намагається йти в ногу з часом, активно впроваджуючи новітні технології та програмне забезпечення. Тут одними з перших почали користуватися електронним реєстром прав власності, що спрощує співпрацю з нотаріусами та іншими структурами, а півтора місяця тому отримали електронну версію оцінки багатоповерхівок.
Нинішнього року до БТІ активно зверталися районна, міська та сільські ради з приводу виготовлення документів про право власності на об’єкти соціально-культурного призначення. Це надзвичайно важливо, адже без них неможливо, скажімо, ФАПу отримати ліцензію тощо. В деяких селах (Маньківці, Джулинці) цей процес практично завершується. Активно працюють в цьому напрямку й в Баланівській, Бирлівській, Війтівській, Тернівській, Устянській, Флоринській та інших територіальних громадах.
Чимало замовлень було й на виготовлення документації, проведення обстежень, інвентаризації об’єктів сільськогосподарського призначення. Успішно розпочали торік працівники БТІ й виготовлення технічної документації на непрості, своєрідної конструкції об’єкти релігійних громад.
А ще міська рада делегувала БТІ повноваження щодо підготовки проектів рішень стосовно питань права власності і видачі свідоцтв на право власності. Відчутне навантаження й стосовно надання інформації на запити правоохоронних органів, причому, з різних регіонів.
Словом, обсяг робіт немалий, до того ж щороку зростає. До речі, комунальне підприємство «Бершадське БТІ» з моменту його створення прибуткове і рентабельне, хоча вартість його послуг чи не найнижча в області.
Усі три роки КП «Бершадське БТІ» очолює О.Л. Лаппа, яка має вищу юридичну освіту. До цього Олена Леонідівна працювала юристом-економістом САТ «Бершадський», потім вісім років – юристом, начальником юридичного відділу виконавчого апарату районної ради. Вболіває за результати діяльності підприємства, плідно співпрацює з органами місцевого самоврядування, нотаріусами, керівниками підприємств, організацій та установ.


Дивіться також в розділі  В громадах
» 16.06.2018 У день Святого Духа (28 травня) в Березівці урочисто відзначили десятиріччя з часу освячення сільського храму Івана Богослова.
» 16.06.2018 Депутат облради Володимир Зарічанський ініціював створення пам’ятника Кобзареві у рідній Війтівці. Погруддя генія літератури та пророка нації виготовляє відомий скульптор, народний художник України, доцент кафедри скульптури Харківської державної...
» 16.06.2018 Бершадська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини цього року визнана кращою у районі серед амбулаторій ЗПСМ. Із 2016 року очолює установу мудра жінка, знавець своєї справи, лікар вищої категорії Антоніна Іванівна Колесник. У медицині...
» 16.06.2018 Відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (НЕМД) визнано кращим відділенням Бершадської ОЛІЛ. У більшій його частині проведено ремонти, які ще тривають.
» 16.06.2018 Заради дітей
» 16.06.2018 Краще відділення
» 16.06.2018 Згуртованість, професіоналізм, колегіальність та послідовність – головні критерії діяльності медиків району
» 15.06.2018 Спиртозаводу нема, а спирт виробляється
» 15.06.2018 Переможці 15 обласного конкурсу
» 08.04.2018 Ефективне реагування на надзвичайні ситуації
Всі статті розділу В громадах »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Відкрито оновлений дошкільний навчальний заклад у Війтівці</b><br />23 травня 2012 року ввійде в історію села Війтівка яскравою сторіночкою для її наймолодших жителів. В цей день в...
3 фото   
<b>П’ять з половиною століть виповнилося Бершаді</b><br />З цієї нагоди 11 жовтня, в неділю, тут відбулося велике свято, на яке, крім жителів міста, приїхали численні гості,...
3 фото   
<b>Біля автовокзалу</b><br />
3 фото   
<b>З Вінниці – по Європі</b><br />Переконався на собі, що подорож справді захоплює, бо побачене на власні очі не йде в ніяке порівняння з побаченим на...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Ставки
Качур Іван Іванович (1915) 1915 р., українець. Мобілізований в 1944 р. Вінницьким РВК. Рядовий. Загинув 1945 р. Похов. м. Берлін, Німеччина.

З історії Бершаді
Цікаво проводять своє дозвілля трудящі в численних гуртках та студіях художньої самодіяльності, які є на всіх підприємствах, в навчальних закладах. Хоровий і танцювальний колективи спиртового комбінату — дипломанти республіканського огляду колективів художньої самодіяльності. Незмінним успіхом користуються не тільки в районі, але й в області хор вчителів міста, естрадний оркестр,... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Орієнтація на людину - В господарствах і громадах, селах Бершадського району та м. Бершадь - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення