Fridge magnet wooden gears

ШАНС ДЛЯ КОЖНОГО

  • Подобається3Не подобається
  • 16 Жовтня 2006, 19:39

Як вже повідомлялося, 15 вересня відкрилося нове приміщення Бершадського районного центру зайнятості. Це сучасна споруда, яка відповідає вимогам єдиної технології обслуговування населення та роботодавців.
Основними принципами технології є: пріоритетність інтересів і потреб клієнтів служби зайнятості, урахування мотивів людини як особистості, обставин, нахилів і здібностей; співробітництво клієнта і служби зайнятості – найбільш ефективний і короткий шлях до працевлаштування; пріоритетність послуг центру зайнятості, пов'язаних з пошуком і підбором роботи перед іншими видами послуг.
Спеціалісти нашої служби працюють в єдиній інформаційно-аналітичній системі, яка дозволяє надавати послуги населенню та роботодавцям на більш якісному рівні. Вже з перших хвилин перебування вони спрямовують клієнта до активного пошуку роботи. Служба зайнятості сприяє працевлаштуванню, але не гарантує, роботу надає роботодавець. У службі зайнятості тільки інформація про те, де вона є.
Для більш широкої обізнаності про вільні робочі місця у довідково-інформаційному секторі розміщене місце для самостійного пошуку роботи за допомогою Інтернету. Якщо клієнт не володіє навиками роботи з комп'ютером, щоб вийти в Інтернет, центр зайнятості може запропонувати відвідати 5-денний семінар з комп'ютерної грамотності, де він може набути таких навичок.
Крім того, у цьому довідково-інформаційному секторі розташований танч-скрін, де перебуває база актуальних вакансій по району. Клієнт може самостійно підібрати собі вакансію, ознайомитися з умовами оплати праці, режимом роботи та роздрукувати усе.
Через єдину інформаційно-аналітичну систему, при кожному відвідуванні клієнт може поцікавитися роботою і за межами району, області, тобто по всій Україні через віддалений пошук вакансій. Причому, єдина інформаційна система працює цілодобово. Ії параметри спрацьовують і у нічний час. Тобто клієнт відпочиває, а система навіть у нічний час підбирає йому роботу через автоматичний пошук вакансій. Кожного ранку спеціаліст служби зайнятості, переглянувши автопошук вакансій; запрошує клієнтів на співбесіду в зв'язку з підібраною роботою.
З метою активізації власних зусиль клієнта щодо влаштування свого життя збільшено кількість та різноманітність семінарів: інформаційні, техніка самостійного пошуку роботи, з підприємницької діяльності, організації зеленого туризму, семінари з гендерної політики для жінок, чоловіків, молоді.
З метою орієнтації молодих на робітничі професії, збільшилася кількісь так званих "Уроків реального життя" для випускників шкіл.
Усі масові заходи проводяться згідно з графіком, який розміщено у довідково-інформаційному секторі. Усі бажаючі можуть взяти участь у будь-якому заході, який зацікавив.
Окремо створений інформаційний куточок для молоді та випускників шкіл. Там вони можуть отримати інформацію про опис професії, яка зацікавить, де можливе навчання, працевлаштування, та ознайомитись з барометром професій, які користуються попитом на ринку праці, а також переглянути відеофільм про професію, яка зацікавила.
Крім того, створене місце для самостійного тестування клієнта. За допомогою комп'ютера ви можете визначити свої нахили та здібності до тієї чи іншої професії. Тож запрошуємо молодь до тісної співпраці. Тільки завдяки плідному спілкуванню ми разом з вами досягнемо певної мети.
Найважливіша ж ділянка служби зайнятості – це взаємодія з роботодавцями. Налагоджені взаємовідносини з ними сприятимуть розв'язанню основного завдання – допомоги у працевлаштуванні безробітних, в тому числі і із слабозахищених категорій населення на заброньовані робочі місця.
Протягом восьми місяців цього року, у порівнянні з минулорічним, збільшилася кількість вакансій, роботодавці почали активніше співпрацювати з центром зайнятості у цьому напрямку. Кожне вільне місце – це шанс для тих, хто бажає працевлаштуватися. Недарма кажуть, що робота існує тільки для тих, хто її шукає.
Лідія ЛУК'ЯНЧУК,
заступник директора, начальник відділу надання соціальних послуг Бершадського районного центру зайнятості.

Дивіться також в розділі  Актуально
» 15.06.2018 Під час літніх канікул неповнолітні потребують особливої уваги з боку дорослих. Аби відпочинок дітей був безпечним, щоб запобігти вчиненню ними і щодо них кримінальних та адміністративних правопорушень, працівники Бершадського відділу поліції...
» 15.06.2018 За останніх 10 років у лісових угіддях нашого держлісгоспу загинули майже всі ялинові насадження – до 55 га. Зафіксовано масове всихання граба на території Сумівського лісництва на площі 26 га., ясеня – в Ободівському лісництві на площі 2,8 га,...
» 15.06.2018 Відповідно до прийнятого Верховною Радою Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми» від 26.01.2016 року, який регламентує функціонування патронатної...
» 01.04.2018 Туберкульоз представляє реальну небезпеку для дорослих і дітей. Це інфекційна хвороба пов’язана з проникненням в організм туберкульозних мікобактерій, які живуть у виділеннях людей, хворих туберкульозом (у мокротинні, сечі, калі й ін.), а також у...
» 01.04.2018 Як не загрузнути у смітті?
» 01.04.2018 Атопічний дерматит
» 01.04.2018 Ця підступна дисплазія
» 16.03.2018 Не знищуйте красу
» 16.03.2018 Водні ресурси: берегти і захищати
» 03.03.2018 Правила пожежної безпеки у побуті
Всі статті розділу Актуально »
Цікаві фото
6 фото   
<b>Народні гуляння з нагоди 20-ї річниці незалежності України</b><br />23 серпня&nbsp; о 15 годині&nbsp;&nbsp; з нагоди 20-ї річниці незалежності України&nbsp; на центральній площі міста...
4 фото   
<b>Млин - найдавніша пам'ятка району</b><br />За часів панування польської шляхти на Україні Баланівка належала Збаражським, Вишневецьким, з кінця XVIII столоття...
11 фото   
<b>Літо</b><br />
2 фото   
<b>Небо було його стихією і життям</b><br />Неділя… Трійця… Світлий, сонячний день… Віддзвонили дзвони... Тиша… Щебет пташок, мир та спокій у природі, легко та...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Яланець
Божок Сергій Гнатович (1926) 1926 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Помер від ран 12.04.45. Похов. м. Санкт-Петербург, Піскарьовське клад.

З історії Бершаді
І знову трудящі бралися до мирної праці. В червні 1920 року в Бершаді був створений районний партійний комітет. Під керівництвом партійної організації налагоджувалося трудове творче життя. Приступили до відбудови цукрового заводу, ремонту школи. Селяни успішно провели осінню посівну кампанію, У вересні 1920 року в житті трудящих Бершаді сталася визначна подія — 120 незаможників... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

ШАНС ДЛЯ КОЖНОГО - Актуальні теми сьогодення Бершадщини - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення