Fridge magnet wooden gears

ПІЛЬГОВИЙ КРЕДИТ БАЖАЄТЕ?

  • Подобається0Не подобається
  • 11 Лютого 2006, 21:01

Умови надання кредитів комунальною організацією «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі»
Обласний фонд, заснований обласною радою, є спеціалізованою, кредитно-фінансовою, комунально-господарською організацією.
Відповідно до обласної цільової регіональної програми "Власний дім" головним завданням фонду є надання пільгових кредитних коштів на спорудження (добудову) та купівлю незавершених або завершених індивідуальних житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями, а також будівництва вуличних інженерних мереж у сільських населених пунктах Вінниччини.
Пільговий кредит на будівництво, добудову та купівлю індивідуальних житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями надається строком не більше як на 20 років під 3 відсотки річних. Сума кредиту визначається фондом з урахуванням платоспроможності позичальника і не може перевищувати граничного розміру кредиту: на спорудження житлового будинку з надвірними підсобними приміщеннями в сумі 100 тис. грн.; на добудову та придбання житлового будинку в сумі 50 тис. грн. Передбачений термін будівництва – 3 роки. Кредит на будівництво та добудову житла надається будівельними матеріалами.
Позичальниками кредитів можуть бути громадяни України, які постійно проживають у сільській місцевості не менше 2 років, будують індивідуальне житло і працюють в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях сільського господарства, інших господарських формуваннях, що діють у сільській місцевості, соціальній сфері села, а також на підприємствах, в установах та організаціях переробних і обслуговуючих галузей агропромислового комплексу, навчальних закладах, закладах культури та охорони здоров'я, розташованих у межах району.
Перевага в отриманні кредиту надається молодим сім'ям – віком до 35 років.
Позичальники, в сім'ях яких на дату укладення кредитної угоди є троє, або більше неповнолітніх дітей, звільняються від сплати щорічних відсотків за користування кредитом. У першочерговому порядку кредит надається позичальникам для завершення раніше розпочатого будівництва індивідуальних житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями. Гарантією для отримання пільгового кредиту може бути нотаріально оформлений договір застави майна позичальника або договір застави будівель, які споруджуються або куплені за рахунок кредиту. Крім того, надаються кредити на придбання обладнання, сільськогосподарської техніки та молодняку великої рогатої худоби.
Погашення отриманого пільгового кредиту виконується рівними частинами (щорічно, до 30 листопада поточного року) зі сплатою 3 відсотків за користування пільговим кредитом з несплаченої суми. Повне погашення пільгового кредиту виконується в строк, обумовлений кредитною угодою.
Також обласний фонд надає пільгові кредити на будівництво вуличних інженерних мереж строком на три роки під 3 відсотки річних.
До початку робіт вибирається товариство по будівництву інженерних мереж у сільському населеному пункті при сільській (селищній раді і затверджується положення про товариство сільським головою. Загальні збори членів товариства обирають керівництво товариства із трьох фізичних осіб: голови, секретаря та касира-казначея. Товариство відкриває розрахунковий рахунок у місцевій філії одного з діючих банків. Воно виконує функції замовника: оформляє необхідні документи для розробки проектно-кошторисної документації; укладає договори та проводить розрахунки через установи банку; перевіряє та підписує акти виконаних робіт.
Третину кошторисної вартості будівництва вуличних інженерних мереж позичальники вносять до початку робіт. Дві третини вартості обласний фонд надає як кредит і всю суму перераховує підряднику. Погашення кредиту позичальники здійснюють протягом наступних двох років рівними частинами разом з відсотками до 30 листопада поточного року.
Повернення пільгових кредитів за будівництво індивідуальних житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями та інженерних мереж здійснюється грішми. Переважно будівництво вуличних інженерних газових мереж виконується із поліетиленових труб виробництва НВО "Полімер-газ" смт. Чечельника.
ЗВЕРТАТИСЯ ЗА АДРЕСОЮ: 21001, м. Вінниця, вул. 50 років Перемоги, проспект Коцюбинського, 26/58, КО "Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі" (будинок побуту "Ювілейний", 3-й поверх, ліве крило).
Голова обласного фонду – Бабошин Володимир Олексійович. Тел.: 27-94-89; 27-10-09.
Додаткову інформацію щодо надання кредитів та переліку необхідних документів можна отримати: – з питань будівництва за телефоном 27-26-52 – Вальчук Костянтин Володимирович, Назаренко Людмила Макарівна; – з питань газифікації за тел. 26-58-26 – Горячкін Володимир Васильович, Серпак Людмила Федорівна.
Години роботи з 8.30 до 17.30. Обідня перерва з 13.00 до 14.00. Вихідні дні: субота, неділя. Дні прийому позичальників: вівторок, середа, четвер. Години прийому позичальників з 8.30 до 15.30.

Дивіться також в розділі  Актуально
» 15.06.2018 Під час літніх канікул неповнолітні потребують особливої уваги з боку дорослих. Аби відпочинок дітей був безпечним, щоб запобігти вчиненню ними і щодо них кримінальних та адміністративних правопорушень, працівники Бершадського відділу поліції...
» 15.06.2018 За останніх 10 років у лісових угіддях нашого держлісгоспу загинули майже всі ялинові насадження – до 55 га. Зафіксовано масове всихання граба на території Сумівського лісництва на площі 26 га., ясеня – в Ободівському лісництві на площі 2,8 га,...
» 15.06.2018 Відповідно до прийнятого Верховною Радою Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми» від 26.01.2016 року, який регламентує функціонування патронатної...
» 01.04.2018 Туберкульоз представляє реальну небезпеку для дорослих і дітей. Це інфекційна хвороба пов’язана з проникненням в організм туберкульозних мікобактерій, які живуть у виділеннях людей, хворих туберкульозом (у мокротинні, сечі, калі й ін.), а також у...
» 01.04.2018 Як не загрузнути у смітті?
» 01.04.2018 Атопічний дерматит
» 01.04.2018 Ця підступна дисплазія
» 16.03.2018 Не знищуйте красу
» 16.03.2018 Водні ресурси: берегти і захищати
» 03.03.2018 Правила пожежної безпеки у побуті
Всі статті розділу Актуально »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Освятили передачі для бійців АТО</b><br />Напередодні свята Христового Воскресіння бершадці, які відстоюють свободу та незалежність України у зоні проведення...
73 фото   
<b>Всі учасники</b><br />
6 фото   
<b>Г.М. Заболотний: нас єднає Бершадська земля</b><br />Голова обласної ради побував із дводенною робочою поїздкою у районі. Приїзд Григорія Михайловича очікувався багатьма...
4 фото   
<b>Вінниччина очима редактора - Липовеччина – тур третій</b><br />Черговий виїзд редакторського корпусу виявився вже до меншого, сорокатисячного району, але зовсім не менш значимого і...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Березівка
Фриюк Дмитро Несторович Рядовий.

З історії Бершаді
Бершадь помітно зростала (з 1904 року вона стала містом), а умови життя трудящих лишалися важкими. Хоч кількість населення досягла вже 12 тис, у місті не було каналізації, водогону, електричного освітлення. 4 церкви, синагога, 6 молитовних будинків. У місті була тільки земська лікарня на десяток ліжок і заводський медичний пункт. Прагнучи змінити таке становище, трудящі боролися за свої права... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

ПІЛЬГОВИЙ КРЕДИТ БАЖАЄТЕ? - Актуальні теми сьогодення Бершадщини - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення