Fridge magnet wooden gears

Президент Віктор Янукович з робочою поїздкою побував на Вінниччині

  • Подобається0Не подобається
  • 21 Квітня 2013, 19:29

Глава держави у рамках робочої поїздки до Вінницької області у смт. Турбів відвідав ТОВ «Він-пелета» – завод із виробництва паливних гранул.

Віктор Федорович оглянув першу виробничу лінію заводу та ознайомився з сучасним обладнанням і новітніми технологіями виробництва пелетів. Під час цього наголосив на необхідності створення в Україні умов для виробництва альтернативних видів палива і використання їх, зокрема в житлово-комунальній сфері.

Як розповів Олексій Тимофєєв, генеральний директор компанії «Смарт-енерджі», яка є одним з інвесторів заводу, потужність підприємства становить 150 тисяч тонн готової продукції. На заводі створено повний технологічний цикл від заготівлі сировини до випуску готової продукції. Він також зазначив, що в перспективі заплановано будівництво 20 таких заводів в Україні та розвиток мережі котелень.

Президент України взяв участь в урочистій церемонії відкриття реконструйованого відділення пухлин голови та шиї Вінницького обласного клінічного онкологічного диспансеру.

«Ваш заклад за рівнем оснащеності та умовами, які створено для пацієнтів, відповідає найвищим європейським стандартам. Тут забезпечено надання всіх видів високоспеціалізованої допомоги хворим на онкологічну патологію», – сказав Глава держави під час церемонії.

Президент ознайомився з діяльністю закладу та вручив головному лікарю диспансеру Петру Одарченку сертифікат на новітній апарат діагностики раку на клітинному рівні.
Віктор Федорович також поспілкувався з медичними працівниками.

Вінницька область як один із пілотних регіонів із впровадження медичної реформи демонструє позитивні результати.

Про це Віктор Янукович заявив на церемонії відкриття реконструйованого відділення пухлин голови та шиї Вінницького обласного клінічного онкологічного диспансеру.

«На першому етапі реформи пріоритетною була модернізація первинної медичної допомоги. Уже маємо позитивний результат. Протягом двох років значно розширено мережу медичних закладів: кількість амбулаторій сімейної медицини в області зросла більш як у півтора рази, відремонтовано близько 60% закладів «первинки», – сказав Глава держави.
Як наголосив Президент, за час реалізації першого етапу медичної реформи в області збільшено кількість пролікованих хворих в умовах денного стаціонару. Крім того, за його словами, більш ніж удвічі зросла кількість проведених лабораторних обстежень, кардіографічних та ультразвукових досліджень.

У 2013 році влада забезпечить зростання заробітних плат медичних працівників не менш ніж на 10%.

Про це Віктор Федорович сказав під час відкриття відділення пухлин голови та шиї Вінницького обласного клінічного онкологічного диспансеру.

«У диспансері зарплата лікарів збільшилася до майже трьох тисяч гривень, медичних сестер – до двох з половиною тисяч гривень. Безумовно, цього недостатньо.

Тому ми робитимемо все, щоб у поточному році вона виросла ще не менш ніж на 10%», – наголосив Президент.

Він нагадав, що торік середня зарплата у сфері охорони здоров’я зросла на 24%.

Віктор Янукович підкреслив, що держава й надалі робитиме все необхідне для підвищення рівня життя та соціального захисту медичних працівників.

Також зазначив, що відповідні кроки здійснюються у рамках проведення медичної реформи. «У рамках реформи запроваджено нові стимули для сімейних та дільничних лікарів: хто більше та якісніше працює – той отримує більше», – сказав Віктор Федорович.

Президент України доручив Кабінету Міністрів підготувати зміни до Державного бюджету на 2013 рік.

Про це Глава держави сказав журналістам у Вінниці.

«Ми завжди це робили, і цей рік не є винятком. Сьогодні маємо такі плани і є вже доручення Уряду для того, щоб підготувати зміни до бюджету за результатами першого кварталу, а потім і першого півріччя», – зазначив Віктор Янукович. Глава держави повідомив, що ці зміни стосуватимуться як вирішення соціальних питань, так і виправлення недоліків, допущених при ухваленні бюджету цього року. «І, безумовно, питання розвитку регіонів», – наголосив Президент.

Глава держави вкотре наголошує на необхідності підтримки вітчизняного товаровиробника і захисту його інтересів за межами країни.

«Держава повинна про це дбати, створити умови для товаровиробників і захищати їх інтереси за межами країни», – сказав Віктор Янукович на нараді з адміністративно-господарським активом Вінницької області. Президент також вказав на необхідність залучення всіх механізмів для підвищення рівня економіки, зокрема, щоб українська продукція була конкурентоспроможною на світових ринках як за ціною, так і якістю.

«Нам треба вкладати кошти в розвиток наших підприємств, втілювати інноваційноінвестиційні проекти, створювати нові робочі місця, і тоді країна буде розвиватися», – наголосив він.

В Україні необхідно модернізувати систему ведення бізнесу, створити належні умови для підприємців, що забезпечить надходження інвестицій до нашої держави.

На цьому Президент наголосив під час наради з адміністративно-господарським активом Вінницької області.

За його словами, йдеться зокрема про необхідність покращення якості надання адміністративних послуг, спрощення дозвільної системи, розвитку місцевого самоврядування для того, аби «перезавантажити владу з центру на місця».

На переконання Віктора Януковича, такі кроки необхідні й для прискорення реалізації реформ у державі. Президент наголосив, що через небажання чиновників центральних органів влади втрачати важелі впливу впровадження реформ у деяких напрямках гальмується.

«Процес впровадження реформ треба координувати з урахуванням місцевих особливостей, щоб дати можливість широкого маневру і побачити, як краще досягти мети в тому чи іншому питанні», – підкреслив Глава держави.

За словами Віктора Федоровича, модернізація країни вимагає зважених кроків з боку влади. «Виклики перед нами завжди будуть, але успіх буде тоді, коли ми спільно, з розумом будемо підходити до модернізації нашої країни», – сказав він.

Президент ініціює впровадження центрів адміністративних послуг в усіх регіонах. Про це Глава держави сказав під час спілкування зі ЗМІ у Вінниці.

За його словами, Вінницька область є лідером у реалізації такого проекту. Зокрема, створено центральний та три регіональні центри адміністративних послуг.

На прикладі роботи Вінницького центру адмінпослуг уже можна робити висновки стосовно переваг і недоліків у реалізації цього проекту, зазначив Віктор Янукович. Також наголосив, що органам центральної влади та центрам адмінпослуг необхідно скоординувати свою роботу для того, щоб налагодити співпрацю та допомагати громадянам в оформленні тих чи інших послуг.

Під час наради з адміністративно-господарським активом Вінницької області Президент доручив міністру соціальної політики Наталії Королевській активно долучатися до роботи в рамках таких центрів, щоб громадяни могли отримувати в них не лише адміністративні, а й соціальні послуги.

Віктор Янукович відвідав у Вінниці районне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Вишенька» Вінницької міської ради.

Віктор Федорович поспілкувався з відвідувачами та працівниками офісу. У червні 2011 року під час відвідання Вінницької області Глава держави доручив організувати роботу Центрів надання адміністративних послуг у районах міста. На той час у Вінниці працював лише один такий центр.

Під час робочої поїздки до Вінницької області Президент України відвідав дошкільний навчальний заклад №7 «Подоляночка» міста Вінниці.

Віктор Янукович відвідав одну з груп, спортивний зал, а також переглянув музичний виступ дітей. Президент подарував закладу інтерактивну дошку. У відповідь діти вручили йому подарунок.

Прес-служба Президента України Віктора Януковича.


Дивіться також в розділі  Нове в роботі
» 15.06.2018 У цьому році розпочата реформа первинної ланки медичних закладів та стартувала кампанія з вибору сімейних лікарів.
» 15.06.2018 Голова Бершадської районної ради М.Г. Бурлака видав розпорядження від 13 червня 2018 року №45 «Про скликання 20 сесії районної ради 7 скликання», пленарне засідання якої провести 10 липня поточного року в залі засідань комунальної організації...
» 13.04.2018 2017 року на сайті Міністерства юстиції України запрацював єдиний реєстр боржників. У ньому можна знайти відомості про боржника за прізвищем, ім’ям, по батькові та реєстраційним номером облікової картки платника податків. Вільний та безоплатний...
» 07.04.2018 Голова Бершадської районної ради М.Г.Бурлака видав розпорядження від 4 квітня 2018 року №26 «Про скликання 19 сесії районної ради 7 скликання», пленарне засідання якої провести 20 квітня поточного року в залі засідань КО Бершадська РДЮСШ «Ровесник».
» 07.04.2018 Засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування
» 07.04.2018 Юридичний практикум
» 01.04.2018 Події. Новини. Факти.
» 01.04.2018 Про державну підтримку вирощування молодняка ВРХ
» 01.04.2018 Часткова компенсація вартості техніки
» 01.04.2018 Про щорічну грошову допомогу до 9 травня
Всі статті розділу Нове в роботі »
Цікаві фото
11 фото   
<b>Зима</b><br />&#160;Один зимовий день
2 фото   
<b>«Карлсони» над містом</b><br />Неабияк дивувалися всі, коли у небі над містом декілька років тому з’явився дельтаплан. В одному з...
2 фото   
<b>Гейзер Матвій Мойсейович</b><br />Наверное, у каждого человека, склонного к размышлениям, раздумьям (у людей же пишущих - в особенности), в какой-то...
2 фото   
<b>"...Хочеться, щоб добро таки переважало..."</b><br />Літературною конференцією на таку тему в медичному коледжі закінчилася декада української літератури, присвячена...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / М'якохід
Сологуб Филимон Єфремович (1910) 1910 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 17.03.44. Похов. Естонія.

З історії Бершаді
Проте дальший розвиток певною мірою гальмувався невеликими розмірами господарства. Щоб краще організувати працю, повніше використати техніку й кадри, в 1950 році бершадські колгоспи ім. Ворошилова, ім. Будьонного, «П'ятирічка за 4 роки» об'єдналися в одне господарство — ім. Будьонного. Згодом до новоствореного господарства приєднався колгосп с. Бирлівки. Новий колгосп назвали ім. Леніна. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Президент Віктор Янукович з робочою поїздкою побував на Вінниччині - Новинки в галузях Бершаді та району - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення