Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається9Не подобається
  • 16 Грудня 2009, 00:15

Адміністрація та профспілковий комітет ДП «Бершадський спиртовий завод» щиро вітають з 40-річчям Станіслава Павловича ЧЕРНОКУЛЬСЬКОГО (16.12) та з 60-річним ювілеєм Миколу Пилиповича САНДУЛА (16.12) У вас в житті прекрасні дати, І линуть привітання звідусіль, Хай радістю й добром ясніє ваша хата, Й завжди в ній будуть хліб і сіль.
Найніжніші і найтепліші слова, що йдуть від наших сердець, шлемо з нагоди 60-річного ювілею дорогому сину, коханому чоловіку, любому, турботливому батьку, лагідному дідусю Миколі Пилиповичу САНДУЛУ з Бершаді.
Наш славний і рідний, найкращий у світі, З тобою нам завжди затишно й світло.
Ти гарний господар і тато чудовий, Даруєш турботу і море любові.
Спасибі за ласку, за руки умілі, Що вмієш підтримати словом і ділом, Що в рідному домі надійно і щиро.
Живи нам на радість у щасті та мирі.
Хай Бог посилає здоров’я і сили, У дружній родині усі ми щасливі.
З любов’ю і шаною мама, дружина Марія Нифонтіївна, син Сергій, дочки Людмила, Таня, зять Сергій, онуки Оленка, Світланка, Андрійко, Ванятко.

Милу, ніжну, кохану дружину, лагідну, добру, найкращу у світі матусю Віру Іванівну МАТВІЄНКО (16.12) з Флорино щиро та сердечно вітаємо з ювілеєм.
Ми тебе, рідненька, раді привітати У ці чудові зимові дні, Бо ти для нас найкраща дружина і мати, Й ріднішої немає на землі.
Бажаємо, щоб люди цінили тебе, Щоб ми всі тобою гордились, Щоб життя твоє, як пелюстки троянд, Любов'ю і щастям світилось.
З любов’ю чоловік Володимир, син Володимир.

Завтра виповнюється 30 років нашому дорогому, любому, доброму чоловіку, батьку, брату, дядечку Миколі Івановичу ПЛАКСІЮ з Війтівки.
Щиро вітаємо його та бажаємо всього найкращого.
Ба жа є мо то бі ми щас ли вої до лі, Здо ров'я і ра дос ті, як кві тів у по лі, До сот ні літ, щоб до жить до ве лось, Усе, про що мрі я лось, щоби збу лось.
Спа си бі то бі, що жи веш на сві ті, За доб реє сер це, за очі при віт ні.
Не хай то бі си ли Гос подь по си лає, Те бе і твій шлях бла го дать ося ває.
З любов’ю дружина Олена, дочка Тоня, тато, мама, сестра Наташа з чоловіком Сергієм, племінниця Юля.

Нашу наймилішу, найдорожчу, найкращу донечку, внучку, сестричку Олену Василівну ТАТКОВУ з Лісничого сердечно вітаємо з 19-річчям і шлемо найкращі побажання.
В цей день свят ко вий і прек рас ний Хай не бо смі єть ся то бі го лу бе, Хай щас тя до ро гу тро ян да ми всте лить, І про ме ні сонця ці лу ють те бе.
Хай то бі, лю ба, жит тя бу де світ лим, Хай ро ки лю бис тком па ху чим цві туть, Зем них то бі ра до щів, щас тя до ві ку, Хай те бе люб лять, ша ну ють і ждуть.
З любов’ю тато, мама, дідусь, бабуся, брат Віталій, сестричка Іра і бабуся Настя.

Ніжну, кохану дружину, лагідну, турботливу матусю, бабусю Ольгу Михайлівну ТІСНУ (15.12) з Баланівки сердечно вітаємо з ювілеєм.
Ми тебе, рідненька, раді привітати У ці чудові зимові дні, Бо ти для нас найкраща дружина, бабуся і мати, І кращої немає не землі.
Найщиріші слова у світі Прозвучать хай для тебе в цей час, Нехай доля щаслива і світла Береже тебе завжди для нас.
З любов’ю та повагою чоловік Іван, син Ваня, невістка Світлана, дочка Оксана, зять Андрій, онуки Аня і Ваня.

В ці чудові зимові дні святкує свій ювілей гарна жінка, наша дорога, добра сестра, чуйна тітонька Ольга Михайлівна ТІСНА з Баланівки.
Щиро вітаємо її.
Від щирого серця родини всієї Вітаємо дружно тебе з ювілеєм.
Нехай наша ніжність й любов тебе гріють, А також здійсняться усі твої мрії.
Хай Бог милосердний з високого неба Дарує тобі усе, чого треба.
А Матінка Божа – цариця свята – Дарує здоров’я, щасливі та довгі літа!
З повагою та любов’ю сім’ї Тісних, Кіпчарських, Гегів, Білінських, Калити з Баланівки, Гладкомазових з Сімферополя, Тісних з Вінниці.

Сердечно вітаємо з 45-річчям дорогого, любого братика Миколу Івановича ШАПОВАЛОВА (17.12) з Великої Киріївки.
Бажаємо неба голубого І сонця літнього, ясного.
Багато літ веселих жити, В трудах помірних світ любити.
В житті – лиш злагоди й порядку, В сім’ї – любові і достатку, В роботі – успіху і міри, В здоров’ї – радості та сили.
З повагою та любов’ю сестра Люда з чоловіком Василем – Греськи.

Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Щодо проблемних питань відносно сміттєзвалища</b><br />Жителі села Флорино знову вимагають від керівництва району припинити завозити побутові відходи на сміттєзвалище, що...
3 фото   
<b>Графік</b><br />проведення особистого прийому громадян керівництвом районної державної адміністрації
5 фото   
<b>«Тобі, кохана, всі квіти землі!»</b><br />У районному будинку культури 5 березня 2011 року відбулися урочисті заходи та святковий концерт «Тобі, кохана, всі...
2 фото   
<b>Олексієві Степовому дали 10 років за карикатуру на Сталіна</b><br />&rdquo;Ви якою мовою говорітє? &mdash; 81-річний Олексій Степовий стоїть на східцях Будинку культури в селі Джулинка...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Петришин Яків Хомич (1910) 1910 р., українець, селянин. Рядовий. Загинув 08.06.44. Похов. с. Бахна, Ясський пов., Румунія.

З історії Бершаді
Проте дальший розвиток певною мірою гальмувався невеликими розмірами господарства. Щоб краще організувати працю, повніше використати техніку й кадри, в 1950 році бершадські колгоспи ім. Ворошилова, ім. Будьонного, «П'ятирічка за 4 роки» об'єдналися в одне господарство — ім. Будьонного. Згодом до новоствореного господарства приєднався колгосп с. Бирлівки. Новий колгосп назвали ім. Леніна. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення