Fridge magnet wooden gears

ЧЕКАЄМО ЦІКАВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

  • Подобається3Не подобається
  • 17 Липня 2006, 22:21

Газету нашу районну завжди я чекаю.
Успіхів всьому колективу щиро бажаю.
Про життя Бершадщини джерельно вам творити!
Щоб і хліб вирощувати у районі, і дітей ростити.
Впродовж багатьох років читаю райгазету, вже і онуки знають: це – газета наша, огляд преси у сім'ї розпочинається з районки. Життя району, проблеми і їх вирішення сьогодні не залишають байдужими жодного із його жителів. Я люблю "Бершадський край" і хотіла, щоб більше уваги на сторінках газети приділялося молоді, молодим сім'ям.
Сьогодні не легко живеться їм, не просто ростити та вчити дітей своїх, яким будувати Україну, працювати на неї, шанувати та забезпечувати старість. Село дуже потребує молодих рук, без молоді воно занепадає.
Цікава мені газета: перша і остання сторінки – пульс життя району, міста, сільських громад, пульс нашого життя. Хочеться читати колонки: милосердя, діти і ми, партійне життя, адреса передового досвіду, відгук, спортивна орбіта, з редакційної пошти, запитували – відповідаємо, а також бальзам для душі – "Вишиванка". Особливо зворушує поетичний світ Катерини Андроник, інших.
Доцільною була б колонка: "Ми писали – інформуємо", та щоб частіше інформаційний матеріал надходив до читача.
Читаю газету за 1 липня ц.р., йдеться про співпрацю влади із ветеранськими організаціями. Тут же учасник війни, ветеран праці М.С. Казновський піднімає питання про наведення порядку на кладовищі №2. Читачі бажають знати, як відпрацьована больова точка ветерана місцевими керівниками. Болить майора у відставці, активіста первинної організації ветеранів війни і праці, шанованої людини душа за стан місця поховання та вічного спокою кожного, хто відійде за обрій.
А для тих, хто сьогодні живе у місті, даровано природою неоціненну можливість – річку у його райцентрі.
Для дітей – радість, для людей похилого віку – відпочинок. Та й кожному у спеку хочеться зайти у парк, скупатись у прохолодній красуні-річці. А от якби ще й належне впорядкування місця поблизу води, а не лише завезений пісок. Є пляж сьогодні у Бершаді, але пляж дикий. Це ж справа на добро – мати цивілізований пляж у нашій чарівній Бершаді. Таке задоволення як літо – лише мить, а від хорошого літнього відпочинку отримуємо позитивні емоції, набираємось сил та наснаги на цілий рік.
Якби ж спонсори схотіли, а міські депутати змогли та не уповільнили передвиборну активність армії політичних партій у бажанні покращити життя нашого міста. Якби ж! Ми б мали можливість познайомитись на сторінках газети з тим, як допомагають сьогодні міському керівництву партійні організації та їх керівники.
Була піднята у "Бершадському краї" проблема з приводу забутих газгольдерів біля багатоповерхівок. Огорожі майданчиків майже відсутні, а бур'яни та сміття дратують мешканців будинків, тож доводиться наводити порядок. Інформації про вирішення проблеми на сторінках газети так і не прозвучало. А чому б території без газгольдерів не використати під майданчики для відпочинку або для дітей, стоянки для машин.
Тому і бажаю тобі, "Бершадський краю", процвітати та нести більше втішної інформації людям.
Тетяна КУЧАНСЬКА,
пенсіонерка.
м. Бершадь.

Дивіться також в розділі  Відгуки
» 15.06.2018 Станція екстреної медичної допомоги (СЕМД) – це не просто установа. Насамперед, це висококваліфіковані спеціалісти. Вирвати з міцних смертельних лещат людські життя – таке головне завдання ставлять лікарі екстреної.
» 24.03.2018 ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадський» – це підприємство з цілорічним цілодобовим технологічним процесом вирощування птицібройлера, це живий організм, який щохвилини потребує корму, води, тепла, освітлення. В різні години доби до нас в господарство з...
» 03.03.2018 Сьогодні вуличне освітлення–це не розкіш, а звичайне благо цивілізації. Але яскраві ліхтарі не завжди світять на наших вулицях. І причини – різні. Найпоширеніша – недостатньо коштів у сільському бюджеті. Тому і доводиться ходити навпомацки,...
» 12.02.2018 Біда приходить у дім, коли на неї зовсім не чекаєш. Так сталося і зі мною, бо потрібно було тривале лікування.
» 19.01.2018 Збулася мрія учнів
» 13.01.2018 Якщо голова на своєму місці
» 12.01.2018 Спасибі за щедрість душі
» 05.01.2018 Щедрість сердець
» 18.11.2017 Віншують лауреати
» 18.11.2017 Вітають працівники культури
Всі статті розділу Відгуки »
Цікаві фото
6 фото   
<b>СТАВКИ</b><br />Виникло, ймовірно ще в Х/ІІ столітті. Назва походить від великої кількості підгрунтових вод, які весною стають ставками.
7 фото   
<b>Друзі назавжди</b><br />Стартувала цьогорічна оздоровча кампанія, підготовча робота до якої ведеться давно. Як відомо, діти нашого району вже...
2 фото   
<b>Вони стануть солдатами</b><br />«Призовники ідуть» &ndash; можна було почути днями то з одного, то з іншого боку центральної вулиці райцентру. І...
18 фото   
<b>Александров Єфім Борисович</b><br />Александров (Зіцерман) Ефіміан Борисович&nbsp;народився 13 травня 1960 року в місті Підволочиськ Тернопольськой...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Флорино
Бакутін Макар Фадейович (1903) 1903 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.07.44.

З історії Бершаді
Проте дальший розвиток певною мірою гальмувався невеликими розмірами господарства. Щоб краще організувати працю, повніше використати техніку й кадри, в 1950 році бершадські колгоспи ім. Ворошилова, ім. Будьонного, «П'ятирічка за 4 роки» об'єдналися в одне господарство — ім. Будьонного. Згодом до новоствореного господарства приєднався колгосп с. Бирлівки. Новий колгосп назвали ім. Леніна. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

ЧЕКАЄМО ЦІКАВОЇ ІНФОРМАЦІЇ - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення