Fridge magnet wooden gears

Якщо голова на своєму місці

  • Подобається0Не подобається
  • 13 Січня 2018, 09:00

Ми, жителі Красносілки, а саме вулиць Пушкіна, Подільської, 8-го Березня, Софіївської, Дружби і, сподіваємось, не тільки цих, переконані, що наш сільський голова Іван Якович Пустовіт віддає громаді серце, душу вкладає в покращення добробуту і процвітання села, одного з найкращих у районі.

Невтомний, завзятий, ініціативний голова вміє організувати депутатів, виконком, працівників апарату сільради, які творчо працюють над різними проектами.

Нині маємо гарні результати: облаштовані прибережна зона, ярмаркові площі, впорядковані кладовища, освітлено вулиці, проведено водогін, справно працює комунальне підприємство. А який ремонт будинку культури з сучасним опаленням! Що вже казати про сільський парк біля колишнього панського маєтку та школи! Це чудові доріжки, дитячий майданчик, тренажери для дорослих, освітлені алеї до братської могили, сотні висаджених дерев і кущів у парку та по центральній дорозі, зручні лавочки, навіть поставлені сміттєві баки.

Скільки сил, праці, душі вкладено! Всі жителі це бачать, частина з них брала безпосередню участь в облаштуванні села, про що зазначалось на сході. Правда, є такі, яким це не до вподоби. Вони самі нічого не докладають до розвитку села, безпідставно все критикують і підбурюють інших. Їм усе не так, а як має бути, не знають.

Наш голова на своєму місці. І школа, і дитячі садки, інші заклади – все його цікавить, усе в полі його зору. Якщо потрібно, і людей організує для робіт, і спонсорів залучить.

Побільше б нам таких людей, як наш голова! А ще ж назвемо Кучерів, Зарічанських, Трохименків, Гондаруків, Паламарчуків, Дмитриків та інших щедрих бізнесменів, які дбають про розвиток села. За це їм велика вдячність від усіх жителів.

Шановна редакціє газети «Бершадський край», який ми передплачуємо, любимо читати, чекаємо з нетерпінням! Просимо приділяти на сторінках більше нашому селу, його людям, подіям. Дуже просимо не скорочувати наші дописи, а то якщо подія в іншому селі, то цілу сторінку виділяєте, а про нас – лаконічна замітка.

До прикладу, таке чудове футбольне свято організували минулого року пам’яті нашого загиблого земляка Ю.П. Барашенка. Стадіон переповнений, були представники редакції, телебачення, виступали художні колективи. Журналісти все нотували, фотографували, а в результаті – невеличка інформація в газеті. Невже ця людина не заслужила, щоб їй присвятити цілу сторінку?

Адже в районі небагато таких героїв, які пішли на війну та віддали своє життя за нас.

І знову про Івана Яковича.

Ми всі дякуємо Богові, що в нашому селі є такий прекрасний господар. Дякуємо всім, хто допомагає голові в його починаннях, підтримує та розуміє. З роси і води всім та многая літа!

За дорученням жителів Красносілки підготувала Ганна ДЕМБИЦЬКА.

Від редакції. Ми повністю згодні з думкою жителів Красносілки, бо, справді, діяльність таких сільських голів, як І.Я. Пустовіт, є гідним прикладом для наслідування. Тож будемо і надалі розповідати про досвід громади та її очільника. Що ж стосується висвітлення в газеті різних подій, то треба враховувати, що район у нас чималий, маємо подавати якомога більше інформації про життя різних громад. А можливості газети обмежені її обсягом, недостатньою кількістю площі. І про Ю.П. Барашенка ми писали чимало, захищаючи славне ім’я. Недавно, до речі, вже поставлено крапку у справі про його трагічну загибель, а тим, хто намагався кинути тінь на світлу пам’ять земляка, дано гідну аргументовану відповідь, підтверджену відповідними експертизами.


Дивіться також в розділі  Відгуки
» 15.06.2018 Станція екстреної медичної допомоги (СЕМД) – це не просто установа. Насамперед, це висококваліфіковані спеціалісти. Вирвати з міцних смертельних лещат людські життя – таке головне завдання ставлять лікарі екстреної.
» 24.03.2018 ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадський» – це підприємство з цілорічним цілодобовим технологічним процесом вирощування птицібройлера, це живий організм, який щохвилини потребує корму, води, тепла, освітлення. В різні години доби до нас в господарство з...
» 03.03.2018 Сьогодні вуличне освітлення–це не розкіш, а звичайне благо цивілізації. Але яскраві ліхтарі не завжди світять на наших вулицях. І причини – різні. Найпоширеніша – недостатньо коштів у сільському бюджеті. Тому і доводиться ходити навпомацки,...
» 12.02.2018 Біда приходить у дім, коли на неї зовсім не чекаєш. Так сталося і зі мною, бо потрібно було тривале лікування.
» 19.01.2018 Збулася мрія учнів
» 13.01.2018 Якщо голова на своєму місці
» 12.01.2018 Спасибі за щедрість душі
» 05.01.2018 Щедрість сердець
» 18.11.2017 Віншують лауреати
» 18.11.2017 Вітають працівники культури
Всі статті розділу Відгуки »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Проводи до лав Збройних Сил України</b><br />29 вересня в Бершадській дитячій музичній школі ім. Р. Скалецького відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних...
18 фото   
<b>Александров Єфім Борисович</b><br />Александров (Зіцерман) Ефіміан Борисович&nbsp;народився 13 травня 1960 року в місті Підволочиськ Тернопольськой...
2 фото   
<b>Свято сили, краси і здоров’я</b><br />У другу суботу вересня на стадіоні «Колос» у Бершаді проведено районну спартакіаду «Здоров’я», приурочену до Дня...
3 фото   
<b>Звітний концерт</b><br />29 квітня о 16 годині у актовій залі Бершадської дитячої музичної школи ім. Р. Скалецького відбувся звітний концерт...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Велика Киріївка
Горбенко Артем Пилипович (1902) 1902 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.04.44.

З історії Бершаді
Перемога Великої Жовтневої соціалістичної революції була радісно зустрінута бершадськими трудівниками. В січні 1918 року тут проголосили Радянську владу. Але незабаром до міста вдерлися німецькі окупанти. Окупація та хазяйнування буржуазно-націоналістичних банд важким тягарем лягли на плечі трудящих. Тільки з цукрового заводу було вивезено 50 тис. пудів цукру. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Якщо голова на своєму місці - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення