Fridge magnet wooden gears

Служіння розумові і добру

  • Подобається1Не подобається
  • 8 Жовтня 2010, 12:21

«Немає більшого щастя, ніж служити одночасно розумові і добру» – це відомий вислів М. Стражеско.
За таким життєвим кредо живе і працює директор Бершадського медичного коледжу – Катерина Миколаївна Оніщенко, яка відчуває щастя від своїх вихованців, гордиться їхніми успіхами та досягненнями, радіє їх перемогам.

Щасливою людину роблять її справи, яких у Катерини Миколаївни багато: вона і господар, і керівник, і викладач, і людина, яка з розумінням та співчуттям ставиться до проблем всіх працівників колективу. Кожен день її наповнений турботами та справами, що пов’язані із життям коледжу.

Кар’єра Катерини Миколаївни розпочалася після закінчення Вінницького медичного інституту ім. М.І. Пирогова за спеціальністю лікар-педіатр.
Потім працювала на посадах лікаря-інтерна ординатора дитячого відділення, дитячим лікарем-інфекціоністом. Користувалася авторитетом серед колег та пацієнтів, досягла значних результатів у своїй діяльності. З великим досвідом роботи була призначена заступником головного лікаря з медичного обслуговування населення. А з квітня 2006 року Катерина Миколаївна – директор Бершадського медичного коледжу.
Маючи хороші організаційні здібності, вміло спрямовує роботу колективу, який активно працює над впровадженням і вдосконаленням нових форм і методів навчання та виховання, над зміцненням іміджу навчального закладу та виробленням активної професійної позиції у майбутніх медичних працівників. Катерина Миколаївна систематично використовує ефективні засоби і методи керівництва навчальним процесом, постійно працює над поповненням матеріальної бази сучасними технологіями та комп’ютерною технікою. Будучи гарним педагогом, використовує найкращі надбання з минулого та сучасного передової освітянської науки. Завдяки її наполегливості та ентузіазму цей досвід активно впроваджується в навчальновиховний процес коледжу.
За сумлінну працю, відданість загальній справі, активну життєву позицію неодноразово нагороджена багатьма грамотами та відзнаками, серед них – Почесна грамота управління охорони здоров’я, Почесна грамота Вінницької обласної ради, грамота Міністерства освіти і науки України, грамота Міністерства охорони здоров’я України, диплом та медаль від президента Українського видавничого консорціуму.
Розумна, красива, діяльна у своїй любові до професії, сповна наділена філософсько-житейською мудрістю та організаторським хистом, людина, яка завжди має високий погляд на події та явища, з якою можна і щастя спробувати, і легше біду перебідувати.
Сьогодні Катерина Миколаївна святкує свій ювілей. Все її життя наповнене гарними справами, служінню людям, відданості своїй професії, мудрістю та любов’ю.
Шановна Катерино Миколаївно!
У Вашій діяльності гармонійно поєдналися професіоналізм та людська порядність, тісно переплелися широкомасштабність мислення і значущість досягнутих результатів. Міцне підґрунтя Вашого досвіду та зрілості нехай слугує опорою для подальшої роботи. Незрадливо нехай пульсує джерело Вашого здоров’я та життєвої енергії. Ми віддаємо Вам нашу шану, любов, подяку, визнання.
За дорученням колективу Ольга ЛЕВКОВСЬКА, заступник директора з гуманітарної освіти та виховання.

Бершадська райдержадміністрація та районна рада щиро вітають із ювілеєм директора Бершадського медичного коледжу Катерину Миколаївну ОНІЩЕНКО (8. 10) Повсякденна копітка діяльність на відповідальній посаді вимагає від Вас повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму. Із честю вирішуючи це покликання, Ви заслужили глибоку пошану серед людей, даруючи їм не тільки свої знання та досвід, але й тепло своєї душі.
Бажаємо Вам завжди залишатися такою ж молодою й чарівною, органічно поєднуючи витонченість і аристократизм із високим професіоналізмом з неабиякими якостями керівника, якому притаманні воля, ціле - спрямованість і широкий кругозір. Хай у Вашому житті завжди буде багато щастя та здоров’я, оптимізму та мудрості, успіхів та плідного довголіття!


Дивіться також в розділі  Персоналії
» 16.06.2018 Людмила Володимирівна Колесник – лікар загальної практики – сімейної медицини Бершадської амбулаторії ЗПСМ. Працює на цій відповідальній посаді з 2008 року.
» 16.06.2018 Досвідчений лікар і мудрий колега Оксана Богданівна Шелест народилася та виросла у родині медиків, тому і не дивно, що і професію обрала відповідну.
» 08.04.2018 Марко Іванович Грищук народився у квітні 1943 року в П’ятківці, в сім’ї хліборобів. Коли йому було півтора року, батько пішов на війну, і вихованням сина займалася мати.
» 07.04.2018 Наполегливий, працьовитий, відповідальний, організований – цими та багатьма іншими позитивними якостями володіє добрий господар, люблячий чоловік і батько, надійний товариш і побратим Ярослав Антонович Фурик. Народився чоловік у квітня 1963 року...
» 25.03.2018 Головне – здоров’я людей
» 25.03.2018 Нелегка йому випала доля…
» 17.03.2018 У праці життя і краса
» 17.03.2018 Добра, ніжна, неповторна
» 08.03.2018 Зелені гектари Анатолія Гуза
» 08.03.2018 Ветеран, працелюб, порадник
Всі статті розділу Персоналії »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Незабутнє свято дитинства</b><br />Воно відбулося нещодавно в мальовничому селі над Південним Бугом – Берізках-Бершадських. Відзначався день народження...
3 фото   
<b>Кубок Бершадщини з армрестлінгу серед чоловіків</b><br />25 червня 2011 року відбувся кубок Бершадщини з армрестлінгу серед чоловіків присвячений Дню молоді. Змагання...
2 фото   
<b>ЯЛАНЕЦЬ</b><br />
5 фото   
<b>Сімейна медицина: сьогодення і перспективи</b><br />2013 рік ознаменувався важливими кроками на шляху до покращення медичного обслуговування жителів нашого району....
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Устя
Мазурик Михайло Архипович (1918) 1918 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.05.44.

З історії Бершаді
Розвиток капіталізму відчутно позначився на зміні соціального складу Бершаді. Лише п'ята частина населення займалась тепер сільським господарством. Все більшу роль у суспільному житті відігравали робітники промислових підприємств. У місті були три млини, тютюнова і макаронна фабрики, винокурний завод, друкарня. Після пожежі 1872 року був модернізований цукровий завод. Напередодні... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Служіння розумові і добру - Бершадь в персоналіях - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення