Fridge magnet wooden gears

Бершадська районна рада

  • Подобається5Не подобається
  • 11 Лютого 2009 р


Рішення 13 січня 2009 року 17 сесія 5 скликання Про районний бюджет на 2009 рік Відповідно до пункту 17 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пункту 9 статті 75, статей 76 і 77 Бюджетного кодексу України районна рада вирішила:
1. Затвердити доходи районного бюджету на 2009 рік у сумі 120445642 грн., у тому числі доходи загального фонду бюджету у сумі 117750938 грн., доходи спеціального фонду бюджету у сумі 2694704 грн. (згідно із додатком 1 до рішення ).

2. Затвердити видатки районного бюджету на 2009 рік у сумі 120445642 грн., у тому числі видатки загального фонду бюджету у сумі 117750938 грн., видатки спеціального фонду бюджету у сумі 2694704 грн. за функціональною та відомчою структурою бюджету (згідно із додатками 2, 3 до рішення).
3. Установити розмір оборотної касової готівки загального фонду районного бюджету у сумі 16700 грн.
4. Затвердити обсяги міжбюджетних трансфертів між районним та іншими бюджетами на 2009 рік (згідно із додатком 4 до рішення): – міжбюджетні трансферти, що передаються із загального фонду районного бюджету: – дотації вирівнювання, що передаються з районного бюджету – 15039165 грн.; – субвенція з районного бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів, в тому числі: на виконання комплексної програми профілактики злочинності у Бершадському районі на 2006-2010 роки – 40000 грн.; – міжбюджетні трансферти, що отримуються із загального та спеціального фондів державного бюджету: – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям – 22853100 грн.; – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот – 2172209 грн., в тому числі із загального фонду – 853641 грн., зі спеціального – 1318568 грн.; – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг з послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг, та компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян – 666100 грн.; – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу – 5030154 грн.; – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" – 158784 грн.
– міжбюджетні трансферти, що отримуються із загального фонду обласного бюджету: – субвенція з обласного бюджету на поховання учасників бойових дій – 12491 грн..; – субвенція з обласного бюджету на виплату допомоги по догляду за інвалідами I чи ІI груп внаслідок психічного розладу – 17500 грн..; – субвенція з обласного бюджету на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 45462 грн.; – субвенція з обласного бюджету на компенсаційні виплати інвалідам на бензин, ремонт, техобслуговування автотранспорту та транспортне обслуговування, встановлення телефонів інвалідам загального захворювання І та ІІ груп інвалідності – 10054 грн.
Установити, що перерахування дотації вирівнювання сільським та міському бюджетам здійснюється шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань від надходжень доходів до загального фонду державного бюджету (відповідного місцевого бюджету) згідно із додатком 4 до цього рішення.
Суми дотації вирівнювання, недоодержані сільськими та міським бюджетами згідно з розписом районного бюджету, шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань, перераховувати бюджетам сіл та міста до 10 числа місяця, що настає за звітним.
5. Затвердити на 2009 рік: обсяги повернення кредитів до районного бюджету у сумі 4000 грн., у тому числі повернення кредитів до спеціального фонду у сумі 4000 грн.; обсяги надання кредитів з районного бюджету у сумі 4000 грн., у тому числі за рахунок повернення кредитів до спеціального фонду у сумі 4000 грн. (згідно із додатком 5 до рішення).
6. Установити розмір резервного фонду районного бюджету на 2009 рік у сумі 433918 гривень.
7. Визначити перелік захищених статей видатків загального фонду районного бюджету на 2009 рік за їх економічною структурою відповідно ст. 27 Закону України “Про Державний бюджет України на 2009 рік”: – оплата праці працівників бюджетних установ (код 1110); – нарахування на заробітну плату (код 1120); – придбання медикаментів та перев'язувальних матеріалів (код 1132); – забезпечення продуктами харчування (код 1133); – оплата комунальних послуг та енергоносіїв (код 1160); – трансферти населенню (код 1340); – трансферти місцевим бюджетам (код 1320).
8. Затвердити в складі видатків районного бюджету кошти на реалізацію державних та регіональних галузевих програм на загаль ну суму 2389128 грн.
(згідно із додатком 6 до рішення).
9. В зв’язку з відсутністю в відділі охорони здоров’я районної державної адміністрації посади спеціаліста з питань ведення бухгалтерського обліку головним розпорядником коштів центральної районної лікарні визначити райдержадміністрацію. Затвердження штатів, кошторисів витрат центральної районної лікарні та внесення змін до них проводити за погодженням з начальником відділу охорони здоров’я.
10. Надати право районній державній адміністрації за погодженням з постійною комісією районної ради з питань бюджету та економічних реформ, вносити зміни до доходів, видатків, кредитування та фінансування спеціального фонду районного бюджету, затвердженого рішенням районної ради „Про районний бюджет на 2009 рік”, здійснювати розподіл залишку, який утворився станом на 1 січня 2009 року по зазначеному фонду та коштів від перевиконання дохідної частини спеціального фонду бюджету, а також встановлювати додаткові призначення по видатках за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету та вільного залишку бюджетних коштів загального фонду з наступним затвердженням сесією районної ради.
11. Головним розпорядникам коштів районного бюджету : 11.1 забезпечити в повному обсязі потребу в асигнуваннях на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених чинним законодавством умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати, проведення розрахунків за електричну енергію, теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами, не допускаючи будь-якої простроченої заборгованості із зазначених видатків. Уста - но вити ліміти споживання енергоносіїв у фізичних обсягах по кожній бюджетній установі виходячи з обсягів призначень, затверджених цим рішенням; 11.2 забезпечити у 2009 році скорочення споживання бюджетними установами та закладами всіх видів енергоносіїв на 20 відсотків; 11.3 заборонити збільшення мережі бюджетних закладів та чисельності працівників бюджетних установ і вжити заходів щодо оптимізації мережі бюджетних установ та скорочення штатної чисельності працівників.
12. Рекомендувати місь - кій, сільським радам при затвердженні відповідних бюджетів забезпечити в повному обсязі потребу в асигнуваннях на захищені статті видатків, розробити заходи по впровадженню енергозберігаючих технологій та економного витрачання енергоресурсів. Також рекомендувати привести показники по мережі та контингентах у відповідність до передбачених обсягів призначень у відповідних бюджетах на їх утримання.
13. Установити, що кошториси доходів і видатків на утримання громадських організацій за рахунок ра - йонного бюджету затверджуються начальником управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.
14. Дозволити райдержадміністрації: – отримувати в органах Державного казначейства України короткотермінові позички для покриття тимчасових касових розривів ра - йонного бюджету, пов’язаних із забезпеченням видатків загального фонду, у першу чергу на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, придбання продуктів харчування і медикаментів, оплату комунальних послуг та енергоносіїв в межах планового бюджетного періоду, а в разі невиконання розрахунково визначених Міністерством фінансів України прогнозних надходжень доходів місцевих бюджетів на 2009 рік, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів – середньострокові безвідсоткові позички на умовах повернення за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку; – розміщувати залишки тимчасово вільних коштів на депозитних рахунках в установах банків, відповідно до ст.70 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”.
15. Додатки №1-6 до цього рішення є його не - від'єм ною частиною.
16. Опублікувати дане рішення в газеті "Бершадсь - кий край".
17. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету та економічних реформ (О.М. Лех - ман).
Михайло БУР ЛАКА, голова районної ради.


Дивіться також в розділі  Нове в роботі
» 15.06.2018 У цьому році розпочата реформа первинної ланки медичних закладів та стартувала кампанія з вибору сімейних лікарів.
» 15.06.2018 Голова Бершадської районної ради М.Г. Бурлака видав розпорядження від 13 червня 2018 року №45 «Про скликання 20 сесії районної ради 7 скликання», пленарне засідання якої провести 10 липня поточного року в залі засідань комунальної організації...
» 13.04.2018 2017 року на сайті Міністерства юстиції України запрацював єдиний реєстр боржників. У ньому можна знайти відомості про боржника за прізвищем, ім’ям, по батькові та реєстраційним номером облікової картки платника податків. Вільний та безоплатний...
» 07.04.2018 Голова Бершадської районної ради М.Г.Бурлака видав розпорядження від 4 квітня 2018 року №26 «Про скликання 19 сесії районної ради 7 скликання», пленарне засідання якої провести 20 квітня поточного року в залі засідань КО Бершадська РДЮСШ «Ровесник».
» 07.04.2018 Засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування
» 07.04.2018 Юридичний практикум
» 01.04.2018 Події. Новини. Факти.
» 01.04.2018 Про державну підтримку вирощування молодняка ВРХ
» 01.04.2018 Часткова компенсація вартості техніки
» 01.04.2018 Про щорічну грошову допомогу до 9 травня
Всі статті розділу Нове в роботі »
Цікаві фото
2 фото   
<b>На те і влада, щоб міцніла громада</b><br />Хоч у Кидрасівці лише 329 дворів, та із них діючих лише до двохсот, в яких проживає 446 чоловік населення,...
3 фото   
<b>Водохреще в Бершаді…</b><br />У вівторок 19 січня право - славний світ святкував Водохреще (Хрещення Господнє, Богоявлення). Це третє велике зимове...
45 фото   
<b>Визначено переможців «Напиши свою писанку»</b><br />Підведенно підсумки та визначено переможців регіонального конкурсу «Напиши свою писанку». в м.Ладижин, Бершадському,...
2 фото   
<b>Освятили передачі для бійців АТО</b><br />Напередодні свята Христового Воскресіння бершадці, які відстоюють свободу та незалежність України у зоні проведення...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Яланець
Десятник Семен Власович (1905) 1905 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1941 р.

З історії Бершаді
Відновлені органи Радянської влади приділяли велику увагу нормалізації життя та налагодженню роботи установ міста. Були вжиті заходи, спрямовані на поліпшення санітарного стану міста і громадського харчування. Розроблено план відбудови промислових об'єктів, набору та відправки робочої сили на відродження шахт Донбасу. Силами місцевих лікарів у Бершаді для поранених солдатів і офіцерів... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Бершадська районна рада - Новинки в галузях Бершаді та району - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення