Fridge magnet wooden gears

Така різна вода

  • Подобається5Не подобається
  • 22 Березня 2011, 16:34

В природі існує 48 різновидів води. Причому, один вид води може бути абсолютно не схожим на інший. Кожен вид має властиву тільки йому енергією, від якої залежать води, що приймаються рідким кристалом, форма і властивості. Так, наприклад, один вид води утворює повітряну кулю, інший - краплю, третій - бурульку, четвертий - сніжинку і так далі. У рідкому вигляді, навіть при кипінні, "мікроайсберги" кристалів зберігаються. При замерзанні води під впливом цих кристалів усі інші молекули кристалізуються і перетворюються на структурований лід. Структуровану воду видно за формою льоду, який вона утворює. 

Вічний рух води. В самих кристалах води, виявляється, існує безперервний рух. У тоненьких трубочках, в яких вода не замерзла, встановлюється така ж циркуляція, як в живому організмі тварин, людей або в стеблі рослин. Діють ті ж закони, що і при циркуляції крові або рослинних соків. Але ця властивість зникає, як тільки порушується структура води. І навпаки, чим довше життя кожного кристала, тим більше він корисний для організму і тим більше у нього спорідненості з життєвими соками людини.

Живі сніжинки води. Генрі Коанда вивчав кристали води у різних сніжинок. Його уразило, що кожна сніжинка має особливий малюнок і має власну невідому силу в мікропросторі, викликаючи неоднакові обурення в середовищі. Зіткнувшись з явищем "рідини-підсилювача" (що пов'язане з процесом перетворення води в сніг), учений виявив в центрах кристалізації сніжинок безперервний рух. У тоненьких "трубочках", в яких вода не замерзала, встановлювалася така ж циркуляція, як в організмі тварин або стеблі рослин.

Пам'ять води. Як з'ясувалося, у неї є своя "пам'ять". За висновками вчених, саме складна будова і дозволяє їй запам'ятовувати інформацію. Як же усе це відбувається? На тему "Пам'ять води" - захищена перша в Росії дисертація. Вода інформаційно заряджена речовина. Вона зберігає інформацію про все, з чим стикається за допомогою кластерів. Найсильніший спосіб зарядити воду інформацією, це передати воді емоційний заряд людини ( передавати можна подумки або словесно).Вчені вважають, що вода реагує на певні думки та слова людини. Японський дослідник Масару Емото (Masaru Emoto) знайшов спосіб показав, як змінюється вода, сфотографувавши її заморожений кристал за допомогою потужного електронного мікроскопа, у який вмонтовано фотоапарат.

Емото Масару зібрав групу однодумців і став фотографувати кристали води в різних куточках земної кулі. Фотографії були опубліковані в книзі під назвою "Послання води" (The Messages of Water). Доктор Емото стверджує, що все має вібрацію, і написане слово також має вібрацію. Якщо я малюю круг, створюється вібрація круг. Малюнок хреста створив би вібрацію хреста. Якщо я пишу L O V E, то цей напис створює вібрацію любові. Вода може бути скріплена з цими вібраціями. Красиві слова мають красиві, ясні вібрації. Навпаки, негативні слова роблять потворні, незв'язні коливання, які не формують структури.

«Жива» і «мертва» вода. Хороша питна вода має бути обов'язково чистою, звільненою від механічних домішок, хімічних і бактерійних забруднень. Звичайно, це не та вода, що тече з – під крана. І не та, що продається в пластикових пляшках.

Для того, щоб "напоїти" клітину, вода має бути досить "рідкою", мати поверхневе натягнення близько 43 дінів/см2.
- Кислотно-лужний баланс. Рідкі середовища нашого організму мають слабо лужну реакцію, тому краще, якщо вода буде нейтральною або слаболужною.
- Для забезпечення оптимального рівня окислювально-відновних процесів бажано, щоб ОВП(окислювально-відновний потенціал води) був від - 50 до - 60 мВ.
- Жива клітина оточена структурованою водою, тому бажано, щоб поступала природно-структурована вода.
- Вода не має бути дистильованою, це необхідно для того, щоб не порушити мінеральний обмін в організмі. Вона оптимальна, якщо слабомінералізована, і, обов'язково, без газів.
- Температура води не має бути дуже високою або низькою. Краще, якщо це буде кімнатна температура - 18-20°С.
Питна вода не повинне мати домішки хлору та інших токсичних речовин.

Щоб отримати структуровану воду найдоступнішим є спосіб її заморозити, потім, розморозити і пити. Всі домішки залишаться в осаді на дні посудини.
Із наведених прикладів ми бачимо, що вода, як дзеркало, реагує на будь-які наші емоції і почуття. Негативні енергії створюють потворні форми у воді, а позитивні енергії - створюють прекрасні картини з кристалів.Тепер у нас є свідоцтво того, що ми можемо впливати, виліковувати і перетворювати нас і нашу планету думками.


Дивіться також в розділі  Редакційна колонка
» 06.12.2016 До волонтерського корпусу Бершадщини ввійшли  люди різних поколінь, професій, віросповідання, соціального стану, учні та студенти, територіальні громади, голови товариств та приватні підприємці, - всі вони за покликом душі не змогли бути...
» 29.04.2015 Чинна податкова політика сьогодні демонструє досить активний наступ на селянські інтереси. Запроваджено нові податки, які вже наступного року можуть спонукати жителів сільської місцевості до соціального невдоволення. Фахівці називають податкові...
» 05.09.2014 Кілька місяців тому Європейський Союз, прагнучи підтримати Україну, відкрив для її сільськогосподарської продукції свій ринок. Цей захід планувався як тимчасовий і, швидше за все, міг нагадувати певне тестування: наскільки Європа готова сприйняти...
» 25.06.2014 Нинішній рік Організація Об’єднаних Націй оголосила Міжнародним роком сімейних фермерських господарств. Із 570 млн. фермерських господарств, які налічуються світі, 500 млн. – саме сімейні.
» 05.06.2014 «Органіки» починають дружити з кооператорами
» 22.05.2014 Досліджена земельна оренда
» 21.05.2014 Які дотації потрібні виробникам молока?
» 16.05.2014 Проблемна сівозміна
» 30.04.2014 Аграрна Україна має думати не лише про закордонні, а й про внутрішні ринки
» 04.03.2014 Генеральна оренда та створення об’єднань землевласників - шляхи вдосконалення орендних відносин
Всі статті розділу Редакційна колонка »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Тиждень права у Баланівській школі</b><br />Відкриття тижня права у школі розпочалося загальношкільною лінійкою, на якій учні ознайомилися із поставленими...
4 фото   
<b>У концертній залі «Райдуга» з нагоди 22-ої річниці Незалежності України</b><br />22 серпня у концертній залі «Райдуга» з нагоди 22-ої річниці Незалежності України голова облдержадміністрації Іван...
3 фото   
<b>КОШАРИНЦІ</b><br />
3 фото   
<b>З нагоди Дня культури та аматорів народного мистецтва</b><br />В районній музичній школі 24 березня відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня культури та аматорів...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Кошаринці
Кушнір Гаврило Миколайович (1923) 1923 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 15.08.44. Похов. с. Ларга, Ясський пов., Румунія.

З історії Бершаді
Своєрідне містечко виникло на колишньому пустирі, де на кошти колгоспів у 1967 році збудовано кількаповерхові навчальні корпуси медучилища з сучасними лабораторіями, гуртожитком та їдальнею. Тут навчаються понад 400 майбутніх фельдшерів те акушерок, які працюватимуть у лікарнях, колгоспних пологових будинках, на медпунктах. Майбутні медики заклали новий парк, посадили тисячі кущів та... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Така різна вода - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення