Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається0Не подобається
  • 28 Жовтня 2011 р

Шановні працівники філії «Бершадський райавтодор» та ветерани підприємства!
Адміністрація, профспілковий комітет філії «Бершадський райавтодор» сердечно вітають вас з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника.
Висловлюємо щиру вдячність за вашу самовіддану працю і професіоналізм. Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та здійснення усіх починань. Нехай мир і злагода завжди панують у ваших оселях!

Із золотим весіллям!
У ці теплі жовтневі дні у нашій родині велике свято – своє 50-річчя подружнього життя святкують дорогі, любі, добрі батьки Віктор Іванович та Тетяна Олександрівна ТИХОНЕНКИ (29.10) з Усті.
За ніжнеє серце, за щиру турботу, За вічне бажання добра нам усім, За мудрі поради, невтомну роботу Вам, любі наші, низький наш уклін.
Так будьте ж, рідненькі, завжди Ви щасливі, Ніколи не хмуртесь, хоч важко Вам, Бо Ви у нас, любі, на світі єдині, Коли Ви смієтесь – нам радісно всім.
Здоров’я міцного, щастя без краю Від щирого серця Вам ми бажаєм.
З любов’ю і повагою дочка Наташа з чоловіком Сергієм, син Анатолій з дружиною Ірою, внуки Саша з дружиною Наташею, Ганнуся з нареченим Андрієм, Свєта та Юля.

Із срібним весіллям!
1 листопада виповнюється 25 років, як стали на весільний рушник наші дорогі, добрі батьки Григорій Дмитрович і Марія Павлівна ПОБІРСЬКІ з Бершаді.
А також в цей день лагідна, турботлива матуся Марія Павлівна святкує свій день народження. Сердечно вітаємо їх та бажаємо всього найкращого.
Ніхто не може зупинити час, а ви прожили в парі чверть століття. Живіть на радість так для нас, щоб ювілей зустріти ще й столітній. Хай лебедина вірність вас не полиша, щоб не боліли руки й серце від утоми, хай буде ніжна й добра в вас душа, бо ви промінчик щастя в нашім домі.
З повагою та любов’ю донька Рая, зять Вася, син Андрій.

Сердечні, теплі слова вітань шлемо з нагоди 75-річчя колишньому керівнику духового оркестру с. Флорино, шановному Віталію Миколайовичу ВОЙЧИШЕНУ (30.10) Ми шлем привітання, як завжди ведеться, Чого забажаєте – хай у Вас буде, Нехай і надалі шанують Вас люди.
За щоб Ви не брались – удачу в усьому Хай доля приносить до Вашого дому.
Хай щастя приходить і ллється рікою, А горе обходить завжди стороною.
Хай доля дарує Вам довгі літа, І в серці завжди хай живе доброта.
З повагою та шаною А.В. Войчишен, Г.А. Василевський, С.А. Василевський, І.К. Андрушков, В.В. Синявський, В.І. Слободяник, М.П. Цимбалюк, М.П. Мельниченко.

Дорогу донечку, дружину, маму і бабусю Тетяну Петрівну ГУРЕНКО (30.10) з Джулинки щиро вітаємо з гарним ювілеєм.
Хай нових днів ще буде безліч, Без ліку – щастя і пісень.
Прийми вітання найщиріші В цей світлий ювілейний день!
Щасливий той, кого шанують люди За труд, за чесність, за тепло душі, Нехай здоров’я й сил прибуде, Нехай до серця старість не спішить.
З любов’ю батьки, чоловік, діти, онуки, рідні.

Сердечно вітаємо з днем народження нашого милого, любого, найдорожчого у світі синочка, братика, онучка Олександра Анатолійовича РУДЕНКА з Бершаді.
28 жовтня йому виповнюється 8 років.
Любий наш синочку, щирий і ласкавий, Ми тобі сьогодні зичимо добра, Щоб завжди до тебе доля посміхалась, І була чудова кожна мить життя.
Рости, наш Сашуня, щасливий і здоровий, Хай янголUохоронець оберіга тебе.
Життя твоє хай буде віночком із любові, Завжди безхмарним й мирним небо голубе.
З любов’ю папа Толя, мама Галя, сестричка Лєна, дідусь Мітя, бабуся Нюся.

Лагідну, турботливу матусю і бабусю, дорогу, любу дочку і невістку, шановну сваху Раїсу Олександрівну БЕСПАЛЬКО (29.10) з Лісничого щиро вітаємо з ювілеєм Чого ж тобі, рідненька, побажати, І що в дарунок принести?
Слів гарних можна сніп нажати, І кожне слово може колосом цвісти.
Хай сміється доля, мов калина в лузі, В колі серед рідних і хороших друзів.
Щастя тобі зичимо, ніжності й тепла, Радості багато, любові і добра!
З повагою та любов’ю син Олег, невістка Олена, онуки Толя, Софійка, батьки Олександр і Марія, Микола і Галина, свати Петро і Ганна.

30 жовтня святкує 50-річний ювілей дорога, люба, турботлива, найкраща у світі дочка, матуся, бабуся, шановна сваха Ася Олександрівна ЗЕЛЕНЮК з Вовчка.
50 – не привід для печалі, 50 – це зрілість золота.
Хай до ста, а може й далі, Йдуть, не оглядаючись, літа.
Хай сонце світить на кожній стежині, Хай вірні друзі і рідні Будуть завжди на путі, Хай усе, що потрібно людині, Буде супутником у твоєму житті.
З любов’ю та повагою мама Ліда, діти Іра і Ваня, Свєта і Рома, Маша, Вітя, онуки Діма, Юра, свати з Ольгополя та сім’я Тупиців з Поташні.

Дорогу, любу дружину, лагідну, турботливу матусю і бабусю Галину Володимирівну САВЧУК (29.10) з Флорино сердечно вітаємо з 50-річним ювілеєм Рідна мамо, сонце наше, тебе вітає дружний рід, В ювілейний день прийми нашу вдячність і привіт.
Хай роки спливають, лице молодіє, Онуки ростуть, а чоло не сивіє.
Велике спасибі, що ти нас зростила.
Хай серце не знає печалі й розлуки, А радість приносять і діти, й онуки.
Спасибі, матусю, за щедре тепло, за хліб на столі, Спасибі, рідненька, й уклін до землі.
З повагою, любов’ю та вдячністю чоловік Петро, діти Віталій, Таня, Таня, онуки Сніжанка, Максимко.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
8 фото   
<b>Свято Трійці в Березівці</b><br />Свято Трійці, яке цьогоріч відзначалося 12 червня, - одне із найбільших християнських свят. Його ще називають...
4 фото   
<b>Проблеми інтегрованого управління природними ресурсами басейну р. Південний Буг</b><br />Південний Буг є найбільшою річкою, басейн якої повністю розташований в межах України і простягається більш ніж на 800...
2 фото   
<b>Крушинівська ЗОШ</b><br />
5 фото   
<b>Кубок з армспорту серед юнаків та дівчат</b><br />31 березня 2012 року в приміщені Будинку Культури с. Лісничого був проведений «КУБОК» з армспорту серед юнаків та...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Лугова
Бевз Андрій Карпович (1922) 1922 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.07.44.

З історії Бершаді
У вересні відбулася ще одна подія — почала своє існування Бершадська комсомольська організація. Комсомольці були бойовими помічниками комуністів у соціалістичному будівництві. Вони зі зброєю в руках боролися проти бандитів, вели велику культосвітню роботу, організовували хати-читальні. Багато чого було зроблено тоді для налагодження контактів місцевої комсомольської організації з молоддю... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення