Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається1Не подобається
  • 11 Листопада 2009 р

Дирекція, профспілковий комітет, спеціалісти ТОВ «Агрофірма «Джулинка» сердечно вітають з 60-річним ювілеєм виконавчого директора, шановного Валентина Федоровича ЧАБАНА (11.11) У Вас настала славна дата, прожито стільки щедрих днів, Отож дозвольте привітати і побажати сотню добрих літ.
Хай кожен день дарує радість, хай сонце світить Вам завжди.
Роки ніколи хай не старять і не приносять в дім біди.
Хай світить Вам щаслива доля, хай обминає Вас журба.
Бажаєм Вам на видноколі блаженства, миру, щастя та добра!
Редакція газети «Бершадський край», адміністрація центру поштового зв’язку №8 щиро вітають з днем народження листоношу с. Осіївки Лідію Іванівну ЧМІЛЬ (11.11) Здоров’я, щастя зичим не на рік, На все життя цього бажаєм щиро, Щоб радісним і довгим був Ваш вік, З добром, любов’ю, спокоєм і миром.

Районна організація ветеранів війни та праці сердечно вітає з 85-річчям ветарана війни, полковника у відставці Олексія В’ячеславовича КРАСНОЩОКОВА (12.11) Бажаємо шановному Олексію В’ячеславовичу міцного здоров’я, щастя, добробуту, довголіття, шани і поваги від дітей, онуків.

Учні 10-го та 11-го класів Лісничанської ЗОШ І-ІІІ ступенів шлють найкращі вітання з нагоди ювілею учителю історії Олексію В’ячеславовичу КРАСНОЩОКОВУ Учителю истории Мы шлем слова любви, Делами славят Украину Ученики твои.

Дорогу сестру, тітоньку, бабусю Ганну Павлівну ГРИЦИК (11.11) з Кошаринець щиро вітаємо з 80-річчям.
Ганна Павлівна працювала вчителькою. Роботи вистачало, але вона завжди знаходила час, щоб що-небудь намалювати. Найбільше картин створила тоді, коли вийшла на пенсію. Вся її хата завішана картинами. Багато своїх робіт роздарувала дітям, родичам, друзям.
Я схиляюся перед її талантом і в день ювілею від сім’ї брата Станіслава Павловича Царюка з Сумівки шлю такі рядки: Родила Вас проста селянка-мати, Бог наділив талантом малювати.
Все, що оточує кругом, любити Й на полотні чудово зобразити.
Ось на стіні гарненькі бачу квіти, А там всміхаються онуки Ваші й діти.
Тут славний натюрморт, а там – пейзаж, – Справжнісінький домашній Ермітаж.
А ось життя частинка, що Вам послала доля; З картини усміхається Ваш Коля.
Часу не мали Ви ніколи, – Ходили кожен день до школи.
Сумлінно довго працювали, Бо грамоти дітей навчали.
Вам ніколи було відпочивати, Завжди хотілось малювати.
Бувало, що не спали зовсім очі, Ви малювали навіть серед ночі.
На виставки полотен не давали, А просто завжди вдома зберігали.
Та з цього Ви не думайте тужити, В своїх картинах будете Ви вічно жити!
З повагою Валентина Яківна Царюк.

Сьогодні святкує своє 80-річчя наша дорога, люба сестра, тітонька, бабуся Ганна Павлівна ГРИЦИК з Кошаринець.
Щиро вітаємо її та бажаємо всього найкращого.
Хай цвіте, не в'яне із роками доля, Хай Вам літ щасливих птаха накує.
Від землі Вам – сили, від води – здоров'я, І добро від сонця хай Господь дає.
Хай радість приходить до рідного дому, Прогнавши негоди, тривоги і втому, А в домі хай світить любові зоря На довгі, спокійні літа!
З любов’ю та повагою брат Анатолій, братова Катя, племінники Наташа, Володя, Леонід, Юлія, онуки Іра, Саша, Наташа, Діма, Русланка.

Із перлинним весіллям!
З нагоди 30-річчя подружнього життя сердечно вітаємо наших дорогих, любих Станіслава Порфировича та Марію Павлівну САВЧУКІВ (11.11) з Флорино.
Нехай життя багате, світле Вам лише радість посилає, І добра доля в домі квітне, І щастя в ньому не згасає.
Хай сонце буде на кожній стежині, Рідні і друзі завжди на путі, Хай усе, що потрібно людині, Буде поруч із вами в житті.
З повагою подруга Тамара та її діти.

Сердечно вітаю з 65-річчям надзвичайно людяну подругу Зінаїду Гнатівну ГРОМЛЮК з В. Киріївки.
Д..о..р..о..г..е..с..е..н..ь..к..а Зіночко!
Ви володієте невичерпною енергією працювати та робити добро своїй неймовірно люблячій родині та близьким. Бажаю здоров’я та щоб радісно жилось, щоб добро множилось, щоб Ісус Христос і Матір Божа оберігали та благословляли на добрі справи.
З повагою та любов’ю Юлія Ніколенко.

Сердечні, теплі слова вітань і побажань шлемо з нагоди дня народження нашій любій, милій, дорогій дружині, матусі, невістці, онучці, тітоньці Валентині Петрівні МАКАРЧУК (10.11) з Джулинки.
Від щирого серця родини всієї Вітаємо дружно тебе з ювілеєм.
Бажаємо добра і довголіття, У кожній справі хай завжди щастить, Вік щедрий, як калинове суцвіття, У злагоді і радості прожить.
Нехай наша ніжність і любов тебе гріють, І здійсняться усі твої мрії.
З любов’ю та повагою чоловік Сергій, син Ваня, свекор Микола, свекруха Валя, Маша, Вадим, Олександр, Оксанка, бабуся Оля, дідусь Федя.

Найніжніші, найтепліші слова вітань і побажань шлемо нашому дорогому, доброму сину, брату, дядьку, дідусю Анатолію Анатолійовичу ТАРАНУ з Шумилова, який сьогодні святкує свій день народження.
Із гарною датою щиро вітаємо, Добра, довголіття, удачі бажаємо.
Хай скрізь буде лад: в оселі, в сім'ї, І радість на серці, і хліб на столі.
Хай легко працюється, гарно живеться, Все множиться, вміється і удається.
Хай Бог милосердний з високого неба Дарує тобі усе, чого треба, А Матінка Божа – цариця свята – Дарує щасливі і довгі літа.
З любов’ю та повагою мама, тато, сестра Ліда з чоловіком Сашком, племінники Саша, Лариса, онучка Оленка, сім’я Іващенків.

Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
6 фото   
<b>Бершадський чоловічий монастир</b><br />Бершадський Преображенський чоловічий монастир від самого початку свого існування був єдиним монастирем на Поділлі,...
4 фото   
<b>Обласний семінар директорів районних БК</b><br />10-11 березня 2009 року на базі Бершадського районного будинку культури відбувся обласний семінар директорів районних...
5 фото   
<b>Святкували 21-у річницю незалежності України</b><br />Урочисті заходи з нагоди 21-ї річниці незалежності проведено на центральній площі міста 24 серпня. Святково прибрані...
3 фото   
<b>140 років з Дня Народження української поетеси Лесі Українки</b><br />25 лютого 2011 року виповнюється 140 років з дня народження української поетеси Лесі Українки. Леся Українка...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Кидрасівка
Кільчевський Леонід Федорович (1918) 1918 р., українець, робітник. Мобілізований в 1941 р. Гайворонським РВК, Кіровоградська обл. Рядовий. Загинув 1944 р.

З історії Бершаді
Особливо багато праці довелося прикласти для відбудови заводу та господарства радгоспу дружному колективу цукровиків на чолі з комуністом директором цукрового комбінату К. П. Казіміровим. Протягом чотирьох з половиною місяців 1944 року робітники працювали добровільно по 10—12 годин. Уже з жовтня, перекривши заплановані строки, завод став до ладу, почав переробляти цукрові буряки із... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення