Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається1Не подобається
  • 15 Липня 2009 р

Редакція газети «Бершадський край», адміністрація центру поштового зв’язку №8 щиро вітають з днями народжень – начальника відділення зв’язку с. Бирлівки Олену Іванівну САВЧЕНКО (17.07), листонош Марію Іванівну ПІДДУБНУ (16.07) з с. Сумівки, Олену Михайлівну БАТЮК (16.07) з с. Голдашівки, Катерину Панфилівну ДЕСЯТНИК (16.07) з с. Лісничого.
Здоров’я, щастя зичим не на рік, На все життя цього бажаєм щиро, Щоб радісним і довгим був ваш вік, З добром, любов’ю, спокоєм і миром.
16 липня святкує свій ювілей наша дорога Марія Іванівна ПІДДУБНА з Сумівки.
Щиро вітаємо її та бажаємо всього найкращого.
Нехай краплини долі золотої Впадуть дощами вдячності й уваги, Бажаємо наснаги молодої, Від Бога – щастя, від людей – поваги.
Нехай літа не стануть тягарем, Нехай душі не вигасне зірниця, Хай повниться до краю день за днем Здоров’я й щастя золота криниця.
З любов’ю та повагою мама, сестра Зіна з чоловіком, племінниці: Люда з чоловіком і дітьми, Іра з чоловіком і дочкою, Олена з чоловіком, братова Люба з дітьми з Херсона.


Адміністрація, профспілковий комітет, трудовий колектив ВАТ «Бершадський електротехнічний завод» шлють найкращі вітання і побажання з нагоди золотого ювілею апаратнику хімводоочищення Марії Федорівні КРАЙНІЙ (16.07) Ба жа є мо Вам, шановна імениннице, не - гас ну чо го світ ла, зав зят тя, здій снен ня всіх за ду мів, пла нів і мрій. Не хай яскра вим цві - том і сонячними посмішками повниться Ваше жит тя, дос та ток і зла го да ні ко ли не по - ки да ють Ва шо го до му, а до ля не жал кує щас тя та здо ров'я. Хай в ці свят ко ві дні, як і всі прий деш ні лі та, рід ні та дру зі зіг рі ва ють Вас своєю ніж ніс тю та лю бов'ю.


З нагоди гарного ювілею сердечно вітаємо директора споживчого товариства «Людмила Л», шановну Людмилу Миколаївну ЛУК’ЯНЧУК (15.07) Нехай сьогодні наші привітання У серці Вашому залишать добрий слід, Отож прийміть найкращі побажання Здоров’я й щастя на багато літ.
Хай кожен день приносить тільки радість, Робота – насолоду і наснагу.
Бажаємо постійно відчувати Любов і ласку, шану і повагу.
З повагою працівники торгових закладів Осіївки, Усті, Лугової.


Сьогодні святкує свій ювілей наша дорога, люба сестра, тітонька Людмила Миколаївна ЛУК’ЯНЧУК з Бершаді.
Сердечно вітаємо її.
Бажаєм неба голубого І сонця літнього, ясного.
Багато літ веселих жити, В трудах помірних світ любити.
В житті – лиш злагоди й порядку, В сім'ї – любові і достатку, В роботі – успіху і міри, В здоров'ї – радості і сили.
Ми любим, рідна, тебе дуже, З тобою завжди, вірний друже!
З любов’ю та повагою сестра Галя з чоловіком Миколою, племінники Саша, Лєна, Вадим.


Дорогу, ніжну, кохану дружину, лагідну, турботливу, найкращу у світі матусю Ольгу Іванівну АНДРЕЙЦЕВУ (15.07) з Бершаді сердечно вітаємо з гарним ювілеєм.
Спасибі, матусю, за ночі безсонні, За лагідність серця і мудрість буття, Без тебе, рідненька, не було б ні сонця, Ні радості, щастя, не було б життя.
Ми завжди пишаємось, рідна, тобою, Спасибі за руки твої золоті, За серце, що зовсім не знає спокою, Хай хороше буде тобі у житті.
За руки невтомні і серце ласкаве Низький від усіх уклін до землі.
З любов’ю чоловік Василь, дочка Надія.


Сердечні, теплі слова шлемо з нагоди дня народження дорогому, любому чоловіку, батьку, дідусю Анатолію Аксентійовичу ТОВМАЧЕНКУ (15.07) з Шумилова.
Вже срібні нитки з’явились на скронях, Вже діти дорослі й онуки ростуть.
А серце таке молоде ще і досі, І руки спочинку ніяк не знайдуть.
Про кожного з нас – хто далеко чи близько Всі Ваші тривоги та світлі думки.
Спасибі Вам, тату, наш рідний дідусю, Й бажаєм здоров’я на довгі роки!
З любов’ю, повагою та вдячністю дружина, сини, дочки, невістки, зяті, онуки.
Дирекція, профком, колектив СТОВ „Нива” с. Сумівки щиро вітають з днем народження директора товариства Станіслава Павловича ЦАРЮКА (15.07) На незбагненному цім світі, де на долоні все, як є – Вам день народження сьогодні привітно руку подає. В цей день Вас щиро привітають колеги, друзі і рідня, здоров'я, щастя побажають і море радості щодня. До Вас хай сила вітру лине на журавлиному крилі, хай в Вас живуть душа дитини і мудрість матінки-землі. Нехай Вас завжди в теплім домі чекають люблячі серця, бажаєм втоми Вам не знати, доводить справи до кінця. А щоб чудове Ваше свято в душі лишило добрий слід, прийміть від нас оце вітання й живіть, як мінімум – сто літ!


Сердечно вітаємо рідних і дорогих серцю людей – Василя Миколайовича РОДІНА (4.07) та Світлану Петрівну РОДІНУ (13.07) з Бершаді із славними 55-річними ювілеями.
Нехай життя буяє і ряснить, Щоб були радісні, щасливі і здорові, Нехай Господь благословить Достатком щедрим, колосом любові.
Нехай з роками все сильніш бринить Сімейне вогнище, що разом запалили.
Ясніше полум’я кохання хай горить У приклад дітям і онукам, що зростили.
З любов’ю та повагою діти, онучка, свати.

Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
3 фото   
<b>140 років з Дня Народження української поетеси Лесі Українки</b><br />25 лютого 2011 року виповнюється 140 років з дня народження української поетеси Лесі Українки. Леся Українка...
8 фото   
<b>День захисту дітей у Бершаді</b><br />На підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім'ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей,...
3 фото   
<b>Головна проблема Ставків – безробіття</b><br />Голова райдержадміністрації Олександр Снігур з керівниками районних служб та організацій відвідав Ставчанську...
2 фото   
<b>Посівний календар на 2011 рік</b><br />У календарі вказані тільки найсприятливіші дні для садіння та сівби овочевих культур, але їх можна сіяти і саджати і...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Мордух Федір Олексійович (1923) 1923 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.07.44.

З історії Бершаді
Визволені від фашистської неволі, натхнені перемогами Червоної Армії трудящі енергійно взялись за відбудову народного господарства, за ліквідацію наслідків окупації. На цукровому заводі окупанти зруйнували майстерні, склади, вивезли цінне устаткування, знищили інвентар радгоспу. Величезну шкоду було заподіяно спиртовому заводу, спалено будинки в центрі міста, виведено з ладу водогін. Завдяки... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення