Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається1Не подобається
  • 19 Червня 2009 р

Бершадська райдержадміністрація та районна рада вітають з ювілеєм сільського голову с. Лісничого Олександра Григоровича СВІТАЙЛА ( 20.06) Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах.
Нехай орієнтиром у стосунках з людьми залишаються чесність, порядність і справедливість. Успіхів і благополуччя на довгому життєвому шляху! Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

Бершадська райдержадміністрація та районна рада вітають з ювілеєм першого заступника голови райдержадміністрації, керівника апарату райдержадміністрації Віктора Давидовича МАКСИМЧУКА ( 22.06) Прийміть щиросердні, сповнені людської шани і поваги, привітання з нагоди Вашого дня народження. Бажаємо Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній відповідальній діяльності на благо нашого району. А Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі і високий професіоналізм хай і надалі плідно слугують нашій державі.
Міцного Вам здоров'я, щастя, добра, миру і благополуччя, хай здійсняться всі Ваші мрії та сподівання.

Колектив працівників Лісниченської сільської ради сердечно вітає з 50-річчям сільського голову Олександра Григоровича СВІТАЙЛА Ми шлем привітання, як завжди ведеться, Чого забажається – хай у Вас буде, Нехай і надалі шанують Вас люди, За щоб Ви не брались – удачу в усьому Хай доля приносить до Вашого дому.
Хай щастя приходить і ллється рікою, А горе обходить завжди стороною.
Хай доля дарує Вам довгі літа, І в серці завжди хай живе доброта.

Завтра виповнюється 50 років нашому любому, дорогому, турботливому чоловіку, батьку, дідусю, зятю Федору Петровичу ЦИМБАЛЮКУ з Флорино.
В цей день святковий ми тебе вітаєм, Даруєм сонця промені ясні, Даруєм небо голубе, безкрає І квіти всі, які є на землі.
Нехай волошками цвітуть твої літа прекрасні, Не хай здій снять ся ти ся чі ба жань, Щоб до ля да ру ва ла тіль ки щас тя, Ні гра ма бід, ні кра пель ки страж дань.
Жит тя хай квіт не, мов виш не вий сад, І кож ний день ус міх не но ра діє, Хай до ля по си лає зо ре пад – Здо ров'я, ми ру, ус пі хів, на дії.
Нехай Господь тебе оберігає Від зла, хвороби і журби, І ласку хай він посилає Сьогодні, завтра і завжди!
З любов’ю та повагою дружина Галина, дочка Світланка, син Сергій, невістка Наталя, онучок Владик, теща Марія, тесть Федір.

З нагоди 50-річного ювілею шлемо найкращі, найтепліші слова вітань нашому дорогому, любому сину, брату, дядьку Федору Петровичу ЦИМБАЛЮКУ (20.06) з Флорино.
Нехай у твоєму домі щастя буде І сил приплив, немов потоки рік, Нехай життя цвіте і поважають люди, І довгим, як століття, буде вік.
Нехай добро щоднини прибуває, Як струмінь чистої води, Хай зло далекими стежками обминає.
А радість поруч буде назавжди!
З любов’ю та повагою батько Петро, мама Ніна, брат Коля, братова Таня, племінники Оля, Віталик.
Редакція газети «Бершадський край», адміністрація центру поштового зв’язку №8 сердечно вітають з днем народження листоношу с. Чернятки Олену Григорівну ЗАТВОРНЮК (22.06) Від щирого серця щастя бажаєм, Хай доля здоров'я пошле Вам й добра, Любов'ю і ласкою хай зігрівають Вас рідні та друзі ще довгі літа.

З нагоди дня народження шлемо найтепліші, найніжніші слова вітань коханій дружині, ніжній, турботливій матусі, дорогій невістці Тетяні Миколаївні СОСНИЦЬКІЙ (22.06) з Бершаді.
Рідна наша! Ми здатні небо прихилити до тебе, подарувати найкращі квіти землі, тепло і лагідність наших сердець. Нехай доля не пожалкує для тебе тепла, щастя, здоров’я, щоб вистачало в тебе сил і енергії здійснювати омріяне. Ми пишаємось тобою, гордимося твоїми успіхами. Хай у ці дні і всі прийдешні роки рідні та друзі дарують тобі щирі усмішки і добрі слова. Ми всі тебе любимо.
З любов’ю чоловік Володимир, син Іллюша, батьки Іван Тарасович і Майя Улямівна.

Шлемо найкращі вітання з нагоди 50-річчя нашій дорогій матусі, люблячій бабусі та турботливій тещі Раїсі Іванівні МУЗИЧЕНКО (21.06) з Флорино.
Всією родиною щиро вітаємо, Хай літ тобі й весен зозуля кує.
Спасибі, рідненька, за те, що ми маємо, Бо кожен наш крок через серце твоє.
Твій смуток і біль розведемо руками, А небо прихилим – лишень позови, А ти, наша мамо, не гнись під роками, На радість нам всім на землі цій живи.
З повагою та любов’ю дочки Люда, Свєта, Таня, Наташа та синок Валентин, зяті Федя, Саша, Женя, внуки Павлик, Богданка, Сашко, Наташка, Максим, Ростик та свати.

Коханого, найдорожчого у світі чоловіка Анатолія Дмитровича ЦІСАРЯ (23.06) з Бершаді сердечно вітаю з 45-річчям.
Як сонцем червневим тобою зігріта, Дарую, любий, тобі море квітів, Всі ніжні й найкращі слова, Всю ласку й любов, яка лиш бува.
Прийми, мій рідненький, низенький уклін За те, що в житті – мій надійний заслін, За те, що ти – моя сімейна опора, За те, що з тобою не знаю я горя, За усмішку лагідну, душу просту, За щиру й сердечну твою доброту.
З любов’ю дружина Алла.

Сердечно вітаємо з 45-річчям нашого дорогого сина, зятя, брата Анатолія Дмитровича ЦІСАРЯ з Бершаді.
Побажати хочем щастя і здоров'я, Щоб здійснились задуми, мрії щоб збулись, Дім був повен затишку, радості, любові, Щоб бажання й дійсність у одне сплелись.
Хай рушник до щастя доля простеляє І завжди боронить від усяких бід, Хай тебе удача всюди зустрічає, Будь же нам щасливий добру сотню літ.
З любов’ю і шаною мами Марія, Надія та Ігор і Галя.

Милу, ніжну, найдорожчу у світі донечку, сестричку, онучку, племінницю Ярославу Володимирівну МОРОЗ (21.06) з Яланця сердечно вітаємо з 16-річчям.
Ти для нас, мов сон це, теп ле і лас ка ве, Що да рує ніж ність і прек рас ний світ, Тож прий ми від нас ти всі най кра щі кві ти, Й по ба жан ня щас тя на ба га то літ.
Не хай то бі, Ярославко, жит тя бу де світ лим, Хай ро ки лю бис тком па ху чим цві туть, Зем них то бі ра до щів, щас тя до ві ку, Не хай те бе люб лять, ша ну ють і ждуть.
З любов’ю батько, мати, братик Вадим, дідусь, бабуся, дядько Вітя з сім’єю.

Сердечно вітаємо з днем народження дорогого сина, коханого чоловіка, доброго, турботливого батька Руслана Миколайовича ІВАСИКА (21.06) з Джулинки.
Сину, бать ку, лю бий чо ло вік, Для нас ти най до рож чий в сві ті, Хай зав жди бу де твій без хмар ний вік Яс ним і щед рим, на че сон це в лі ті.
Хай пов нять ся дні твої ра діс тю й ми ром, Зо ря сві тан ко ва не раз ще зій де.
Ві та є мо, рід ний, ві та є мо, ми лий, Ві та є мо щи ро й сер деч но те бе.
З любов’ю та повагою тато, мама, дружина Оксана, діти Женя і Діаночка.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
6 фото   
<b>Децентралізація влади - об'єднання громад: перші кроки</b><br />У контексті прийнятих змін до Бюджетного та Податкового кодексів України та набрання чинності законів щодо...
5 фото   
<b>З Вінниці – по Європі</b><br />Розповівши тобі, шановний читачу, про офіційну презентацію Вінницької області у французькому Страсбурзі та...
17 фото   
<b>Бершадь. Путівник 1978 р.</b><br />Дорога стрімко прорізує ободівські ліси, наче ділячи їх навпіл. Зліва за деревами зблискує ставкове плесо, справа...
4 фото   
<b>«Любов душі моєї - Баланівка»</b><br />У твоїх руках дорога нашому серцю книга &quot;Любов душі моєї&nbsp;- Баланівка&quot;. В ній викладені матеріали з...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Осіївка
Кирилюк Іван Федорович (1918) 1918 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 20.10.44. Похов. Чехо-Словаччина.

З історії Бершаді
Найбільше Бершадське підприємство — цукровий комбінат. Завдяки комплексній механізації та автоматизації технологічних процесів, широкому застосуванню електродвигунів, після спорудження в 1960 році електростанції цукрокомбінат виробляє щорічно понад 2 млн. цнт цукру. В 1971 році тут працювало понад 600 робітників. Колектив заводу славиться своїми трудовими успіхами, більшість бригад, змін,... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення