Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається14Не подобається
  • 8 Квітня 2009 р

Дорогого чоловіка, турботливого батька, люблячого дідуся Анатолія Івановича ДУДНИКА (9.04) з Усті щиро вітаємо з 50-річчям.
Нехай у твоїй долі щастя буде I сил приплив, немов потоки рік, Нехай життя цвіте і поважають люди, I довгим, як століття, буде вік.
Нехай добро щоднини прибуває, Як струмінь чистої, прозорої води, Хай зло далекими стежками обминає, А радість поруч буде – назавжди.
З любов’ю та повагою дружина Наталія, сини Володимир, Олександр, невістка Оксана, онучок Максимко.
Завтра виповнюється 50 років нашому дорогому, доброму, найкращому у світі батьку, дідусю Володимиру Григоровичу ІВАНЧИШИНУ з Бершаді.
Сердечно вітаємо його.
Ми вітаєм з ювілеєм рідну нам людину, Є багато рідних, друзів, ти у нас – єдиний.
Спасибі тобі, любий, за тепло батьківської оселі, Розумну пораду і турботу про нас.
Хай щастям, веселістю повниться хата, Хай буде сім’я вся здорова й багата.
Наснага і щедрість у серці хай квітнуть, Поки ювілей не настане столітній!
З повагою та любов’ю дочка Оля, зять Юра, внучка Таня.


   З нагоди ювілею шлемо найніжніші, найтепліші слова вітань і побажань нашій дорогій, любій, лагідній, турботливій дружині, матусі, бабусі, хрещеній мамі Валентині Олексіївні ЖАБКО (3.04) з Флорино.
Від щирого серця родини всієї Вітаємо дружно тебе з ювілеєм!
Здоров'я зичим і щастя в житті, Усмішка хай завжди лице осяває, Тепло серця твого нас всіх зігріває.
Дякуєм, мамо, за ночі безсонні, За вічну турботу, за руки невтомні.
Спасибі, рідненька, що ти у нас є, Хай Бог тобі щастя й здоров’я дає.
З любов’ю, повагою та вдячністю чоловік, дочки Таня, Оксана, Наташа, зяті Юра, Вася, Руслан, внуки Маринка, Руслан, Андрій, Ванюшка, Іллюшка, похресниця Віка, сім’я Кузєвих, всі рідні.


   28 березня свій день народження відсвяткував наш дорогий батько, тесть, сват Арсен Дем’янович ВОЛОЩУК, а люба, добра мама, теща, сваха Ольга Іванівна ВОЛОЩУК з Осіївки святкуватиме день народження 10 квітня. Щиро вітаємо їх.
Здоров'я і щастя бажаєм багато, Нехай обминає біда, Хай будуть прекрасними будні і свята, Як чиста джерельна вода.
Хай доля дарує лиш сонячний світ, Щастя, миру і натхнення, Щоб ви прожили ще багато літ Під Божим і людським благословенням.
З любов’ю та повагою дочка Галя, зять Федір, сваха Анасія.


   Із золотим весіллям!
Наших дорогих, любих, найкращих у світі батьків, дідуся та бабусю Степана Григоровича та Галину Мефодіївну ДЯЧЕНКІВ з Тирлівки сердечно вітаємо з 50-річчям подружнього життя.
Ось і піввіку разом прожито, І на скронях у вас сивина, Ви нам милі, найкращі у світі, Ви для нас, як сонце й весна.
Тож дозвольте вам низько вклонитись, Зі славним днем вас, рідні, вітать, Миру, радості, щастя, любові І здоров'я вам побажать.
З любов’ю, повагою та вдячністю дочка Валя, зять Валерій, онучка Маша з Уфи.


   Дорогу, любу, милу, ніжну та неповторну Світлану Іванівну ПАЛАМАРЧУК (10.04) із Сумівки сердечно вітаємо з гарним ювілеєм.
Ти, як сонце – єдина! В тебе стільки тепла, Ти, як ластівка в домі, для сім'ї, для добра!
Ти даруєш нам ніжність і прекрасний світ, Тож прийми сьогодні всі найкращі квіти Й побажання щастя на багато літ.
Хай рушник барвистий доля простеляє, І завжди боронить від усяких бід, Хай тебе удача всюди зустрічає, І всього найкращого на багато літ.
З любов’ю чоловік Олексій, діти Саша, Таня, Інна, онучок Олексійко, свати та велика родина Паламарчуків і Бондарчуків.


   З нагоди гарного ювілею щиро вітаємо шановну Світлану Іванівну ПАЛАМАРЧУК з Сумівки.
Нехай цвітуть під небом синьооким Ще довго Ваші дні й літа, А тиха радість, чиста і висока, Щоденно хай до хати заверта.
Бажаєм щастя, сонця у зеніті, Поваги, доброти і друзів повен дім, Нехай у серці розкошує літо, І соняхом квітує золотим.
З повагою сім’ї Гузів і Царюків.


   Милого, любого правнука, онука, племінника та братика Вадима Сергійовича ПЕЧЕНОГУ (6.04) з Бершаді щиро та сердечно вітаємо з 16-річчям.
Хай дні твої будуть ясними-ясними, Хай сонячним літом стане навіть зима, Завжди щоб радів, співав і сміявся, Виходило б все, за щоб ти не брався.
Щоб скрізь ти встигав: у навчанні і вдома, Хай щастя тобі принесе твоя доля.
Хай янгол завжди тебе оберігає, І доріжки життєві квітками встеляє.
З любов’ю прабабуся Мотрона, дідусь Василь, бабуся Настасія, дядько Андрій, тьотя Алла, братик Віталик та сестричка Софійка.


Колективи відділів державної виконавчої служби, управління юстиції та РАЦС щиро вітають з гарним ювілеєм головного спеціаліста ВДВС Людмилу Миколаївну ШИМАНСЬКУ У цей день ми прагнемо зібрати всі наші найщиріші почуття і теплі слова поваги, вдячності в один великий букет і піднести його Вам.
Із гарною датою щиро вітаємо, Добра, довголіття, удачі бажаємо.
Хай скрізь буде лад: на роботі, в сім'ї, І радість на серці, і хліб на столі.
Хай легко працюється, гарно живеться, Все множиться, вміється і удається.
Хай Бог милосердний з високого неба Дарує Вам усе, чого треба, А Матінка Божа – цариця свята – Дарує щасливі і довгі літа.


Колектив відділу призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в Бершадському районі щиро вітає з днем народження провідного спеціаліста Тетяну Вікторівну СИНЯВСЬКУ (7.04) Хай цвіт троянд устелює стежину, Хай квітне в радості життя, І будеш ти коханою й любимою, Як квіти, небо, сонце і земля.
Будь завжди молода, здорова, як водиця, Біди і смутку ти повік не знай, Нехай добром і щастям колоситься Твій кожен день життя, неначе май.

Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
21 фото   
<b>Ожеледь. Зима прийшла з сюрпризом</b><br />
3 фото   
<b>140 років з Дня Народження української поетеси Лесі Українки</b><br />25 лютого 2011 року виповнюється 140 років з дня народження української поетеси Лесі Українки. Леся Українка...
3 фото   
<b>Семінар з питань ведення галузі тваринництва</b><br />На базі ТОВ &quot;Устя&quot;, що знаходиться в с. Устя Бершадського району 3 лютого ц.р. відбувся семінар з питань...
8 фото   
<b>День захисника Вітчизни - свято поколінь</b><br />23 лютого 2011 року о 13 годині актовій залі Бершадської ЗОШ №1 відбулися урочистості з нагоди Дня захисника...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Джулинка
Степневський Микола Іванович (1921) 1921 р., українець, селянин. Мобілізований в 1940 р. Рядовий. Загинув 00.06.44.

З історії Бершаді
За роки соціалістичного будівництва Бершадь стала промислово-аграрним центром півдня області. Але її мирне життя було перервано війною. Вже 29 липня 1941 року Бершадь окупували німецько-румунські війська. Фашисти утворили тут гетто для єврейського населення. Від катувань, голоду, епідемій у Бершаді загинуло багато радянських людей, розстріляно 327, вигнано в рабство 1203 чоловіка. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення