Fridge magnet wooden gears

З КОГОРТИ ПЕРШОПРОХІДЦІВ

  • Подобається9Не подобається
  • 26 Травня 2008, 20:36

Трудовий колектив, правління, спостережна рада, профспілковий комітет ВАТ "Бершадський електротехнічний завод" щиро та сердечно вітають з 60-річчям заступника голови правління
Бориса Миколайовича МИКИТЮКА (25.05)
Для людини творчої – це пора мудрості, багатого життєвого досвіду, високої професійної майстерності, а роки – то скарб, якому немає ціни. Тож зичимо Вам, шановний Борисе Миколайовичу, міцного здоров'я, натхнення, незгасного бажання жити і працювати, невичерпної енергії та прихильності долі, яка простелить довгу дорогу активних літ у щасті, любові, достатку в родинному затишку з вірними друзями, улюбленими справами.
Свої прожиті роки Борис Миколайович Микитюк ділить умовно на дві частини. До першої увійшли нелегке дитинство, передчасна смерть батька Миколи Степановича, колишнього фронтовика, який працював механізатором і пішов із життя ще зовсім молодим через хворобу. А ще – постійна турбота про матір, Віру Савівну, та сестер Галю і Любу і брата Володю. Сім'я ніколи не жила в достатку, тож ще хлопчиком Борис пішов трудитися в колгосп рідної Джулинки – вже з 10-річного віку пас корови, вивозив підводою влітку механізаторам воду та їжу. Труднощі згуртували родину, тож і надалі, коли всі стали дорослими, вони постійно підтримують одне одного, а найперше – свою маму, яка зуміла всім дати освіту, і найголовніше – виховати дітей в любові до праці.
Після закінчення школи Борис не шукав легких доріг у житті. Пішов працювати в Гайворонський міжколгоспбуд, де став муляром другого розряду. Маючи схильність до техніки, вступив до машинобудівного технікуму. Згодом, уже в процесі трудової діяльності, одержав вищу освіту, без відриву від виробництва закінчивши Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування.
З 1974 року у Бориса Миколайовича почався новий етап у житті. Саме тоді в Бершаді було організовано філію Київського заводу реле та автоматики. Філія згодом стала самостійним підприємством – електротехнічним заводом. Досить швидко на околиці міста виростали цехи нового підприємства, сюди потягнулася молодь. Серед них був і Б.М. Микитюк, за активної участі якого споруджувалися виробничі приміщення, модулі, житлові будинки, об'єкти соціального призначення. Борис Миколайович належить до когорти тих, кого називають першопрохідцями, – він прийшов на завод через два місяці після підписання наказу про створення філіалу, і вже працює тут майже три з половиною десятиліття. Починав майстром механічного цеху, потім старшим майстром, згодом – начальником механопресоштампувального цеху, начальником планово-виробничого відділу. З 1985 року він – заступник директора, а нині заступник голови правління ВАТ "Бершадський електротехнічний завод". Коло його обов'язків дуже широке: забезпечення виконання програм з випуску продукції матеріалами і комплектуючими деталями; вивчення ринку збуту її для підтримання конкурентоспроможності та пошуку і обгрунтування пропозицій для розробки і впровадження нових виробів.
В сучасних умовах ринок збуту – досить непроста справа, але завдяки його зусиллям та колег ця проблема вирішується. Триває модернізація виробів, перехід на випуск нових видів. А ще ж треба приділити увагу транспортній дільниці. Хоч і нелегко доводиться в нинішніх умовах, усе ж підприємство працює, шукає шляхи вдосконалення виробництва. І серед тих, завдяки кому завод успішно працює, – Борис Миколайович, авторитетний, принциповий, творчий і мудрий працівник, людина високої моралі та обов'язку.
Керівник підприємства Дмитро Семенович Янчук відзначив його високу працьовитість, обізнаність, ініціативність, наполегливість, вірність обов'язку.
До речі, на підприємстві працює начальником відділу матеріального-постачання брат Бориса Миколайовича Володимир. Брати Микитюки є прикладом у ставленні до своїх обов'язків.
25 травня Борисові Миколайовичу виповниться шістдесят. Щиро вітаємо його і зичимо всіляких гараздів на довгі-довгі літа. Хай щастить йому завжди і в усьому!
Богдан БІЛОУС.

Дивіться також в розділі  Персоналії
» 16.06.2018 Людмила Володимирівна Колесник – лікар загальної практики – сімейної медицини Бершадської амбулаторії ЗПСМ. Працює на цій відповідальній посаді з 2008 року.
» 16.06.2018 Досвідчений лікар і мудрий колега Оксана Богданівна Шелест народилася та виросла у родині медиків, тому і не дивно, що і професію обрала відповідну.
» 08.04.2018 Марко Іванович Грищук народився у квітні 1943 року в П’ятківці, в сім’ї хліборобів. Коли йому було півтора року, батько пішов на війну, і вихованням сина займалася мати.
» 07.04.2018 Наполегливий, працьовитий, відповідальний, організований – цими та багатьма іншими позитивними якостями володіє добрий господар, люблячий чоловік і батько, надійний товариш і побратим Ярослав Антонович Фурик. Народився чоловік у квітня 1963 року...
» 25.03.2018 Головне – здоров’я людей
» 25.03.2018 Нелегка йому випала доля…
» 17.03.2018 У праці життя і краса
» 17.03.2018 Добра, ніжна, неповторна
» 08.03.2018 Зелені гектари Анатолія Гуза
» 08.03.2018 Ветеран, працелюб, порадник
Всі статті розділу Персоналії »
Цікаві фото
8 фото   
<b>День захисту дітей у Бершаді</b><br />На підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім'ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей,...
12 фото   
<b>Колісник Прокіп</b><br />Художник-живописець, педагог, письменник. Явл’яється автором оригінальних художніх творів живопису, рисунку,...
3 фото   
<b>Що не громада – то інша рада</b><br />Такий висновок напрошувався після чергового візиту голови райдержадміністрації О.Ф Снігура і керівників структурних...
7 фото   
<b>Є така річка в Бершадському районі</b><br />Для тих, хто ще&nbsp;не знає, нам до Ялти рукою подати. В&nbsp;селі М'якохід тече на перший погляд непримітний...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Устя
Грибінник Федір Стратонович (1912) 1912 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1942 р.

З історії Бершаді
На початку XVII ст. Бершадь була значним населеним пунктом: тут налічувалося 275 дворів і близько 1650 чоловік населення. З перших днів визвольної війни українського народу під проводом Богдана Хмельницького козаки, селяни й міщани Бершаді створили селянсько-козацький загін на чолі з Трифоном, який приєднався до Уманського полку і брав участь у визволенні Брацлавщини та Поділля від... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

З КОГОРТИ ПЕРШОПРОХІДЦІВ - Бершадь в персоналіях - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення