Fridge magnet wooden gears

Закон України "Про рекламу"

Стаття 11. Порівняльна реклама 
1. Відносини, які виникають у зв'язку з порівняльною  рекламою, регулюються законодавством України про захист від  недобросовісної конкуренції. 
2. Відповідальність за неправомірне порівняння в рекламі несе  рекламодавець. 
3. Рішення щодо визнання порівняння в рекламі неправомірним  приймають органи державної влади, визначені у статті 26 цього  Закону. 


Стаття 12. Соціальна реклама 
1. Рекламодавцем соціальної реклами може бути будь-яка особа. 
2. Соціальна реклама не повинна містити посилань на  конкретний товар та/або його виробника, на рекламодавця, на  об'єкти права інтелектуальної власності, що належать виробнику  товару або рекламодавцю соціальної реклами. 
3. На осіб, які безоплатно виробляють і розповсюджують  соціальну рекламу, та на осіб, які передають свої майно і кошти  іншим особам для виробництва і розповсюдження соціальної реклами,  поширюються пільги, передбачені законодавством України для  благодійної діяльності. 
4. Засоби масової інформації - розповсюджувачі реклами,  діяльність яких повністю або частково фінансується з державного  або місцевих бюджетів, зобов'язані розміщувати соціальну рекламу  органів державної влади та органів місцевого самоврядування,  громадських організацій безкоштовно в обсязі не менше 5 відсотків  ефірного часу, друкованої площі, відведених для реклами. 
5. Засоби масової інформації - розповсюджувачі реклами, що  повністю або частково фінансуються з державного або місцевих  бюджетів, зобов'язані надавати пільги при розміщенні соціальної  реклами, замовником якої є заклади освіти, культури, охорони  здоров'я, які утримуються за рахунок державного або місцевих  бюджетів, а також благодійні організації. 


Стаття 13. Реклама на телебаченні і радіо 
1. Час мовлення, відведений на рекламу, не може перевищувати  15 відсотків, а впродовж виборчого процесу - 20 відсотків  фактичного обсягу мовлення протягом астрономічної доби  телерадіоорганізацією будь-якої форми власності. Це положення не  поширюється на спеціалізовані рекламні канали мовлення. Час,  відведений на політичну рекламу впродовж виборчого процесу на  спеціалізованих рекламних каналах, не може перевищувати 20  відсотків фактичного обсягу мовлення протягом кожної години  мовлення.  ( Частина перша статті 13 в редакції Закону N 3099-IV ( 3099-15 )  від 17.11.2005; із змінами, внесеними згідно із Законом N 3253-IV  ( 3253-15 ) від 21.12.2005 ) 
2. Частка реклами протягом кожної астрономічної години  фактичного мовлення не повинна перевищувати 20 відсотків, а  впродовж виборчого процесу - 25 відсотків.  ( Частина друга статті 13 в редакції Закону N 3253-IV ( 3253-15 )  від 21.12.2005 ) 
3. Реклама повинна розміщуватися у перервах між програмами,  передачами. 
При виконанні умов, викладених у частині п'ятій цієї статті,  реклама може бути розміщена під час трансляції програми, передачі  таким чином, щоб не завдати шкоди цілісності та змісту програми,  передачі та правам їх власників. 
4. Забороняється переривати з метою розміщення реклами  трансляції сесій Верховної Ради України, сесій Верховної Ради  Автономної Республіки Крим, офіційних державних заходів і  церемоній, виступів Президента України, Голови Верховної Ради  України, Прем'єр-міністра України, Голови Конституційного Суду  України, Голови Верховного Суду України, народних депутатів  України, членів Уряду України, а також трансляції релігійних  служб, програм, передач для дітей та програм, передач новин. 
5. Трансляція концертно-видовищних програм, передач може  перериватися рекламою за умови, що між рекламними вставками  програма, передача триває не менше 30 хвилин. 
Реклама під час трансляції спортивних програм, передач  розміщується в перервах між їх частинами. 
Під час трансляції кіно- і телефільмів реклама розміщується  перед початком фільму та/або після закінчення фільму. 
Трансляція кіно- і телефільмів, за умови їх тривалості до 42  хвилин, не може перериватися рекламою або будь-яким редакційним,  авторським чи інформаційним матеріалом (включаючи анонси програм,  передач). 
Трансляція кіно- і телефільмів, за умови їх тривалості від 42  до 70 хвилин, може перериватися рекламою або будь-яким  редакційним, авторським чи інформаційним матеріалом (включаючи  анонси програм, передач) один раз, за умови їх тривалості від 70  до 90 хвилин - два рази. Трансляція кіно- і телефільмів тривалістю  понад 90 хвилин може перериватися рекламою або будь-яким  редакційним, авторським чи інформаційним матеріалом (включаючи  анонси програм, передач) кожні 30 хвилин за умови, що після  останньої перерви фільм продовжується не менше 20 хвилин включно. 
6. Для цілей цієї статті не вважаються рекламою: 
оприлюднення, виголошення у програмі, передачі імені,  найменування спонсора, об'єктів права інтелектуальної власності,  що йому належать; 
трансляція соціальної реклами, якщо вона розповсюджується  телерадіоорганізацією безкоштовно; 
анонси власних програм, передач телерадіоорганізації. 
7. Відповідальність за виконання вимог щодо порядку  розміщення та розповсюдження реклами у програмах, передачах несе  телерадіоорганізація. 
8. Ведучим, дикторам та іншим учасникам інформаційних та  інформаційно-аналітичних програм, передач забороняється наводити  споживчі властивості товару та/або вказувати банківські рахунки,  контактні телефони, місцезнаходження виробника товару, ціну  товару. 
9. Трансляція (ретрансляція) реклами, яка міститься у  програмах та передачах іноземних телерадіоорганізацій, що  транслюються (ретранслюються) на територію України, дозволяється  лише у разі, якщо за трансляцію (ретрансляцію) такої реклами  сплачено юридичній особі України, незалежно від способу здійснення  такої трансляції (ретрансляції). 


Сторінки:
7 6 5 4 3 2 1
Цікаві фото
4 фото   
<b>Пожежники з Моравіци відвідали Баланівку</b><br />На свято Івана Купала в Баланівку приїхали польські друзі з гміни Моравіца Свєнтокшиського воєводства. Вони привезли,...
3 фото   
<b>140 років з Дня Народження української поетеси Лесі Українки</b><br />25 лютого 2011 року виповнюється 140 років з дня народження української поетеси Лесі Українки. Леся Українка...
2 фото   
<b>Фестиваль «На Гозері»</b><br />Перший етнофестиваль «На Гозері» відбувся 9 вересня в селі Бондурівці Чечельницького району. Було...
3 фото   
<b>Змагання держслужбовців</b><br />Минулого четверга на Бершадщині відбулось гарне спортивне свято &ndash; на центральному стадіоні міста проходили...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Тернівка
Кучер Олександр Іванович (1915) 1915 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1944 р.

З історії Бершаді
У квітні—травні 1920 року в районі Бершаді йшли запеклі бої з бандами Тютюнника. В кінці квітня петлюрівці захопили місто і вчинили жорстоку розправу над радянськими людьми. Частини 45-ї дивізії і, зокрема, кіннотники Г. І. Котовського визволили Бершадь від ворогів. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Закон України "Про рекламу" - Умови розміщення реклами для підприємств та організацій - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення