Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається10Не подобається
  • 18 Вересня 2009 р

Колектив управління Пенсійного фонду України у Бершадському районі щиро вітає з ювілеєм заступника начальника управління з пенсійного забезпечення Любов Марківну ЧАБАН (19.09) У Вас сьогодні славна дата, життя забарвить зрілий цвіт, тож Вас дозвольте привітати і побажати сотню літ. Хай дорогу Вам встеляють найкращі квіти на землі, ми Вас усі поздоровляєм і зичим щастя від душі. Живіть у здоров'ї, мирі і силі, хай проти Вас роки будуть безсилі. Нехай зозуля Вам кує щоліта на многая, многая літа.
З нагоди гарного ювілею шлемо найтепліші слова вітань нашій дорогій і любій дочці, матусі, бабусі Любові Марківні ЧАБАН Від щирого серця родини всієї Вітаємо дружно тебе з ювілеєм!
Здоров'я зичим і щастя в житті, Усмішка хай завжди лице осяває, Тепло серця твого нас всіх зігріває.
Дякуєм, мамо, за ночі безсонні, За вічну турботу, за руки невтомні, Спасибі, рідненька, що ти у нас є Хай Бог тобі щастя й здоров’я дає.
З любов’ю і шаною мама, доньки Наташа, Таня, зяті Анатолій і Сергій, онуки Яраславка, Женя і Яна.


Адміністрація, профком, колектив ДП «Бершадський спиртовий завод» щиро вітають з 40-річчям Олену Іванівну КОЗЛЕНКО (18.09) Нехай цей день дасть Вам здоров'я і силу, І стелить в майбутнє дорогу ясну, Щоб в праці, житті були Ви щасливі, А в серці сто літ відчували весну.
Хай рушник до щастя доля простеляє І завжди боронить від усяких бід, Хай Вас удача всюди зустрічає, Будьте Ви щасливі добру сотню літ.


Редакція газети «Бершадський край», адміністрація центру поштового зв’язку №8 щиро вітають з днями народжень: начальника відділення зв’язку с. Усті Марію Федорівну АФОНІНУ (21.09), листоношу із с. М’якоходу Олену Василівну ШВЕЦЬ (21.09) Прийміть вітання найщиріші наші І побажання в цей святковий день.
Щоб від життя Ви мали лиш удачі, Повагу й шану – від людей.


Найніжніші і найтепліші слова вітань і побажань шлемо з нагоди дня народження нашій дорогій, милій і любій онучці Анастасії Тарасівні ГОРБАТЮК (20.09) з Шляхової.
Ти з кожним днем дорослішаєш, доню, І розквітаєш, як квітка чарівна.
Хай щастя падає тобі в долоні, А на душі завжди буде весна.
Твоє лиш починається життя, Хай буде воно світлим і хорошим, Повільно щоб ішли твої літа, Щоб мала ти завжди здоров’я й гроші.
Хай цвіт троянд устелює стежину, Хай квітне в радості життя.
Щоб завжди ти була коханою й любимою, Як квіти, небо, сонце і земля.
З любов’ю дідусь і бабуся.
19 вересня святкує свій ювілейний день народження наша люба дружина, матуся й бабуся Надія Антонівна СІЧКАР з Осіївки.
Хай у житті твоїм завжди буде літо, а якщо осінь – то тепла й золота. Нехай у гості завжди йдуть діти, хай сміх і радість на подвір’ї не стиха. Нехай рясні дощі несуть для тебе здоров’я, проміння сонячне торкає за вуста. Нехай діти й онуки зігрівають тебе любов’ю. Бажаємо довгого щасливого життя.
З любов’ю і повагою чоловік, діти й онуки.


20 вересня виповнюється 60 років дорогому, любому, найкращому у світі синочку Григорію Федоровичу ЧАПЛЮКУ з Бершаді.
Від щирого серця родини всієї Вітаємо дружно тебе з ювілеєм, Бажаємо добра і довголіття, У кожній справі хай завжди щастить, Вік щедрий, як калинове суцвіття, У злагоді і радості прожить.
Нехай наша ніжність і любов тебе гріє, Здійсняться усі твої мрії.
З любов’ю та повагою мама Тетяна з Поташні і всі рідні.


Найніжніші і найтепліші слова вітань і побажань шлемо з нагоди 60-річного ювілею нашому дорогому, шановному чоловікові, батькові, дідусеві Григорію Федоровичу ЧАПЛЮКУ (20.09) з Бершаді.
Нехай в житті все буде, що потрібно, Без чого не складається життя: Любов, здоров'я, щастя, дружба Та вічно юна, нестаріюча душа.
Хай б'ється джерело добра бурхливо, Хай буде рівним твій життєвий шлях, Прекрасним, щедрим, наче хлібна нива, Чарівним, як мелодія в піснях.
З любов’ю та повагою дружина Люба, дочка Світлана, зять Коля, внучки Веронічка, Настусенька.


Дорогого кума, прекрасну людину Валерія Олексійовича ПІДЛУБНОГО (20.09) з Баланівки сердечно вітаємо з 50-річчям.
Хай нових днів ще буде безліч, Без ліку щастя і пісень.
Прийми вітання найщиріші В цей світлий ювілейний день!
Здоров'я, щастя зичим не на рік, На все життя бажаєм його щиро.
Щоб радісним і довгим був твій вік З добром, любов'ю, спокоєм і миром.
З шаною і повагою куми Салиги і Скалецькі з Яланця.
Найніжніші, найтепліші слова вітань, які йдуть від наших сердець, шлемо з нагоди 65-річчя дорогій Тетяні Василівні КРАВЕЦЬ (19.09) з Баланівки.
Цей день буває раз в житті, Тобі вже 65 настало.
Всю доброту, яка ще є на землі, Всю радість, що живе поміж людей, До ніг ми прихиляємо сьогодні, Віншуючи здоров'ям ювілей.
Хай віднині і надалі щасливо живеться, Нехай лиш добробут у домі ведеться, Хай доля дарує довгого віку, Щоб щастя, здоров'я мала без ліку.
З любов’ю і шаною дочка Наталя, зять Альоша, онуки Свєта, Люда, Сергій, брат Міша, сестри Ніна, Ганя, вся рідня.

Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Свято сили, здоров'я і гарту</b><br />На Бершадщині, за традицією, День фізичної культури і спорту перетворюється в справжнє спортивне свято. Минулої...
2 фото   
<b>На вістрі уваги - боротьба з корупцією</b><br />Чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації відкрив і вів її очільник Антон Андрейцов. Перше...
7 фото   
<b>Керівник області Валерій Коровій відвідав найпотужніший агропромисловий комплекс Вінничинни</b><br />2 квітня на запрошення Соціального центру МХП очільник Вінницької області Валерій Коровій відвідав підприємства...
5 фото   
<b>З надією на дощ</b><br />Людно було днями біля відомого на території Бирлівської територіальної громади Бурлакового джерела. З надією на...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Кошаринці
Танасієнко Клим Андрійович (1903) 1903 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.07.44.

З історії Бершаді
Проте дальший розвиток певною мірою гальмувався невеликими розмірами господарства. Щоб краще організувати працю, повніше використати техніку й кадри, в 1950 році бершадські колгоспи ім. Ворошилова, ім. Будьонного, «П'ятирічка за 4 роки» об'єдналися в одне господарство — ім. Будьонного. Згодом до новоствореного господарства приєднався колгосп с. Бирлівки. Новий колгосп назвали ім. Леніна. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення