Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається7Не подобається
  • 10 Квітня 2009 р

Редакція газети «Бершадський край», адміністрація центру поштового зв’язку №8 сердечно вітають з днем народження листоношу із Чернятки Ганну Борисівну КОБИНЕЦЬ (11.04) Щоб кожен рік був радісним і світлим, Щасливим, без турбот і без проблем.
Щоб успіхами Ваші будні квітли Добром, удачею і сонячним дощем.
   Адміністрація, профспілковий комітет, трудовий колектив ВАТ «Бершадський електротехнічний завод» щиро вітають із золотим ювілеєм ливарника пластмас Галину Василівну ТКАЧЕНКО (11.04) Прийміть, шановна Галино Василівно, від весни красу, а від нас найкращі вітання та побажання. Хай доля дарує міцне здоров’я, сил, енергії на багато років. Щоб Вам завжди посміхалися сонце і квіти, а небо ніколи не затьмарювалося хмарами.
Нехай Ваше серце зігрівають сімейний затишок, злагода і благополуччя. Зичимо, щоб всі негаразди залишилися у минулому, а попереду були прекрасний світ, мирне небо і тільки сонячні дні.


   Адміністрація, профспілковий комітет ЗАТ «Бершадський пивокомбінат» шлють найкращі вітання та побажання з нагоди ювілею бухгалтеру Галині Євдокимівні БАБІЙЧУК (10.04) День щасливий у Вас нині, Добрий, щедрий і радісний день, Маєте відраду у родині І повагу серед багатьох людей.
Радість і щастя хай ллються рікою, Щоб Ви не стрічались ніколи з журбою, Хай радісна посмішка сяє на вустах, І смутку ніколи не буде в очах!


   Найніжніші і найтепліші слова вітань шлемо знагоди 25-річчя нашій дорогій дочці Олесі Василівні КРАВЕЦЬ (12.04) із Шляхової.
Бажаємо пісень, що лиш весна співає і музики, що награють ліси. І квітів тих, що раз лиш розквітають, і повні пригорщі любові та краси. Хай для тебе ранки будуть золоті, і цвітуть троянди у твоїм житті. Поруч хай крокують вірність і кохання, збудуться всі мрії, задуми й бажання. Хай сміється доля ніжно й малиново, а життя проходить в радості й любові. Хай здоров’я буде, як вода з криниці, і не згасне усмішка на твоїм обличчі.
З любов’ю тато і мама.


   Нашу рідненьку, милу донечку, дорогеньку внучку, племінницю Юлію Віталіївну ЧЕРЕВАТУ (11.04) з Бирлівки сердечно вітаємо з 15-річчям.
Схожий на квітку твій ранок життя, Ніжними росами вмитий.
Юлечко наша, хай доля твоя Радістю буде зігріта.
Здійсняться мрії рожеві твої, В щасті, здоров’ї живеться.
Весни оспівують хай солов’ї, Й сонечко в серці сміється.
З любов’ю мама Валя, тато Віталій, бабусі Аня і Таня, дядько Вадим, дідусь Анатолій, прабабуся Катя та всі рідні.


   Дорогого, любого, найкращого у світі чоловіка, батька, дідуся, шановного свата Михайла Дмитровича ТВАРДІЄВИЧА (9.04) з Дяківки сердечно вітаємо з ювілеєм.
В цей день святковий ми тебе вітаємо, Даруєм сонця промені ясні, Даруєм небо голубе, безкрає, І квіти всі, які є на землі.
Нехай живуть у твоєму домі Любов і злагода, й весна, Щоб вся рідня і всі знайомі Завжди казали: гарна ця сім'я!
Живи нам, рідненький, ще довго на світі, І будемо всі ми любов'ю зігріті.
З повагою та любов’ю дружина, дочка, син, невістка, онуки Олексійко, Дмитрик, свати.


   Сердечно вітаємо найрідніших і найдорожчих наших батьків, дідуся та бабусю, прадідуся і прабабусю Галину Микитівну МЕДВІДЬ (7.04) з 80-річчям та Кирила Андрійовича МЕДВІДЯ (10.04) з 85-річчям з Красносілки.
Матусю, татусю, рідненькі, єдині, Вас щиро вітає вся наша родина.
Хай вам живеться в щасті, любові, Щоб завжди ви були багаті й здорові.
Щоб літ ще накувала зозуля багато, Щоб радісно було і в серці, і в хаті.
Тож зичим щасливо вік довгий прожити, Щоб всіх на сторіччя могли запросити.
З любов’ю та шаною діти, онуки, правнуки.


   Від щирого серця вітаємо з гарним ювілеєм кохану дружину, дорогу, любу матусю, лагідну бабусю Галину Миколаївну ВАСИЛЬЄВУ (14.04) з Джулинки.
За ніжнеє серце, за щиру турботу, За вічне бажання добра нам усім, За мудрі поради, невтомну роботу, Тобі, люба наша, низький наш уклін.
Так будь же, рідненька, завжди ти щаслива, Ніколи не хмурся, хоч важко тобі, Бо ти у нас, люба, на світі єдина, Коли ти смієшся – нам радісно всім.
Дякуємо, наша рідна, за міцну родину, щасливе дитинство, за дім, в який завжди хочеться повертатися.
З повагою чоловік, діти, онучка Анна та рідні.


   30 березня виповнилося 60 років нашому дорогому, любому батькові, дідусеві Олексію Івановичу БОРИСЮКУ, а лагідна, турботлива матуся, бабуся Марія Михайлівна БОРИСЮК з Усті сьогодні святкує ювілей. Щиро вітаємо їх.
Хай ще років та років подарує вам доля У здоров'ї і щасті, без журби і без горя.
Вам від серця – всі квіти, щоб барвистіше свято, І добро, і достаток не минали щоб хату.
Хай не болять натруджені руки, Хай радістю будуть і діти, й онуки.
Хай завжди збігаються наші дороги До рідної хати, до рідних порогів.
З любов’ю, повагою та вдячністю доньки Таня, Лєна, зяті Андрій, Сергій, онуки Вадим, Юра, Юля, Настя.


   Найніжніші і найтепліші слова вітань шлемо Галині Зiновiївні ЛIЩУК з Голдашiвки.
Мати квіти посадила під віконцем біля хати, Hаче діти тії квіти стала доглядати.
І діточок, як квіточок, цілий вік ростила, Hедоїла, недоспала... звідки в мами сила, Із любові, із серденька, із теплого літа...
Hаша матінка в родині наче сонце світить.
З повагою i любов'ю до Вас вашi дiти та онуки.

Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Роман Андрущак: «Я відкритий для всіх»</b><br />– Романе Леонідовичу, декому із читачів цікаво більше дізнатися про Вас, чому пішли на службу в систему МВС?
2 фото   
<b>Футбольне свято в Бершаді</b><br />15 жовтня проведено спортивне змагання, присвячене святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дню захисника України, Дню...
10 фото   
<b>На городі</b><br />
2 фото   
<b>Годованець Ганна Дмитрівна</b><br />Мандрик-Годованець Ганна Дмитрівна Народилася 21 травня 1926 року в сімї селянина в с. Романівці. Батьки займалися...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Юраш Семен Максимович (1921) 1921 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.09.41.

З історії Бершаді
За роки відбудови народного господарства зросло політичне та економічне значення Бершаді в губернії. 1922 року Бершадь стала центром Ольгопільського повіту. Тепер у місті працювало чотири школи, два лікнепи, клуб, районна бібліотека. Поліпшилося й медичне обслуговування: в лікарні працювали 17 медпрацівників. Трудівники Бершаді в складних міжнародних умовах, коли імперіалістичні уряди всіляко... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення