Fridge magnet wooden gears

Завжди у вирі життя

  • Подобається0Не подобається
  • 20 Січня 2012, 09:00

Життя Катерини Станіславівни Гаврилишиної і її діяльність на різних посадах настільки насичені подіями, в них спресовано стільки переживань, почуттів, напруженої праці, що часом дивуєшся: як їй вдалося це витримати і залишитися собою? Цій енергійній, невтомній жінці, мабуть, на роду написано – брати на себе відповідальність, сумлінно служити людям.

Народилася і виховувалася Катерина Станіславівна в гарній, порядній сім’ї, яку люди поважали. Батько Станіслав Теофанович – ветеран війни і праці, довгий час працював на підприємстві електромереж, мати Любов Антонівна – шеф-кухарем у центральній районній лікарні. Батьки, які, на жаль, нині покійні, дуже підтримували своїх доньку і сина Віталія та їхні сім’ї.

У свій час К.С. Гаврилишина закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М.В. Ломоносова, працювала технікомнормувальником комбінату хлібопродуктів, економістом, інженером, головним інженером райпобуткомбінату. Грамотним спеціалістом, вмілим організатором зарекомендувала себе й на роботі в райкомі партії, а згодом – на посаді заступника голови, керівника секретаріату районної ради. Після цього очолювала торговий відділ меблевої фабрики, керувала філією «Торговий дім «Світлиця», потім два роки була заступником голови райдержадміністрації, згодом – помічникомконсультантом народного депутата України С.П. Татусяка.

Нині, як і раніше, Катерину Станіславівну вирізняє активна життєва позиція, вона учасник багатьох добрих справ у районі, її впевнено можна назвати активним громадським і політичним діячем Бершадщини.

Ще на початку вісімдесятих років К.С. Гаврилишина була депутатом міської ради, восени ж позаминулого року бершадці вчетверте обрали її депутатом районної ради.

Завдяки своїй активній позиції, щоденному спілкуванню з людьми, Катерина Станіславівна зуміла здобути справжній авторитет і повагу. Не випадково її портрет занесено на районну Дошку пошани.

В районній раді нинішнього скликання К.С. Гаврилишина очолює постійну комісію з питань промисловості, регулювання комунальної власності та приватизації.

– Дуже багато, – розповідає Катерина Станіславівна, – розглядаємо питань стосовно надання в оренду приміщень, які належать до ра йонної комунальної власності, а також по житлово-комунальному господарству. Нещодавно з ініціативи голови районної ради М.Г. Бурлаки члени нашої комісії з метою визначення обсягу ремонтних робіт оглянули приміщення районного будинку дитячої творчості, відділу освіти РДА, де розташовані станції юних натуралістів та юних техніків, кінотеатру «Космос», районного будинку культури. До речі, за підтримки голови райдерж адміністрації О.Ф. Снігура, районної влади в РБК діє центр дозвілля молоді.

Окрім роботи в постійній комісії районної ради, К.С. Гаврилишина, як депутат, активно працює з виборцями.

До неї, а також до влади звертаються чимало людей з приводу працевлаштування, земельних питань, надання матеріальної допомоги на лікування тощо.

– В 2010-му, – продовжує розповідь Катерина Станіславівна, – я обрана депутатом районної ради за списком Партії регіонів, є заступником голови районної організації партії, керівником апарату, членом виконкому. Ми організували громадську приймальну Партії регіонів, де прийоми громадян ведуть депутати.

Зважаючи на величезний досвід Катерини Станіславівни, прошу її поділитися секретами в роботі.

– Ви знаєте, – була її відповідь, – якщо є бажання зрозуміти людину, допомогти їй, то не важко. На душі дуже приємно, коли вдається щось зробити для конкретної людини.
Коли запитав, де і коли найкраще їй працювалося, Катерина Станіславівна відповіла: – Мені на всіх посадах цікаво було працювати, адже завжди вистачало і вистачає роботи. Я завжди у вирі життя – району, держави.

Оскільки розмова відбувалася на початку Нового року, К.С. Гаврилишина поділилася й своїми очікуваннями від нього. 2012-й, вважає вона, буде продуктивним.

– А ще, – зауважила Катерина Станіславівна, – нинішній рік особливий тим, що восени відбудуться вибори до парламенту. Віриться, що народні обранці працюватимуть на благо країни і нашого району в тому числі.

Днями К.С. Гаврилишина відзначатиме гарний ювілей.

Ми теж зичимо Катерині Станіславівні міцного здоров’я, щастя, добра.

Василь ВЕРБЕЦЬКИЙ


Дивіться також в розділі  Персоналії
» 16.06.2018 Людмила Володимирівна Колесник – лікар загальної практики – сімейної медицини Бершадської амбулаторії ЗПСМ. Працює на цій відповідальній посаді з 2008 року.
» 16.06.2018 Досвідчений лікар і мудрий колега Оксана Богданівна Шелест народилася та виросла у родині медиків, тому і не дивно, що і професію обрала відповідну.
» 08.04.2018 Марко Іванович Грищук народився у квітні 1943 року в П’ятківці, в сім’ї хліборобів. Коли йому було півтора року, батько пішов на війну, і вихованням сина займалася мати.
» 07.04.2018 Наполегливий, працьовитий, відповідальний, організований – цими та багатьма іншими позитивними якостями володіє добрий господар, люблячий чоловік і батько, надійний товариш і побратим Ярослав Антонович Фурик. Народився чоловік у квітня 1963 року...
» 25.03.2018 Головне – здоров’я людей
» 25.03.2018 Нелегка йому випала доля…
» 17.03.2018 У праці життя і краса
» 17.03.2018 Добра, ніжна, неповторна
» 08.03.2018 Зелені гектари Анатолія Гуза
» 08.03.2018 Ветеран, працелюб, порадник
Всі статті розділу Персоналії »
Цікаві фото
7 фото   
<b>"Золотий Олімп-2011"</b><br />25 травня в залі засідань агропромислового розвитку проведено районне свято вшанування розуму, інтелекту та знань....
13 фото   
<b>Естафета визволення</b><br />16 березня 2009 року у м Бершаді відбувся урочистий мітинг- реквієм та святковий концерт з нагоди передачі естафети...
11 фото   
<b>ГЛИНСЬКЕ</b><br />
3 фото   
<b>Жінки в МХП: жительки Вінниччини – про свою роботу в рідному краю</b><br />Найкраще про підприємство можна дізнатись через людей, які в ньому працюють. На початку весни та напередодні...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Лісниче
Когут Яків Протасійович (1907) 1907 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.05.44.

З історії Бершаді
Проведені заходи сприяли кращій організації праці в сільському господарстві, піднесенню творчої ініціативи трудівників. Колгоспник артілі ім. Ворошилова С. Плахотнюк сконструював ручний підживлювач, який був прийнятий обласною комісією і рекомендований для використання всіма колгоспами. З року в рік зростала врожайність колгоспних ланів, підвищувався добробут трудівників. Збільшувалась... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Завжди у вирі життя - Бершадь в персоналіях - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення