Ремонт тривав близько року. Це немалий термін, але все того варте. Результат – багатий і розкішний зал у сучасному стилі на другому поверсі. Поруч солідний та елегантний VIP-кабінет для невеликих компаній, у ньому можна проводити презентації, приймати гостей або просто відокремитись від решти відвідувачів (за зачиненими дверима шуму із залу майже не чути), також тут буде професійне караоке.
Але оновленому закладу було потрібне й оновлене меню, отож його розробили.
За натхненням зверталися до шоу-програм «Пекельна кухня» і «На ножах», за практичними порадами та майстер-класами – до професійних поварів з успішних ресторанів Ладижина та Вінниці.
Нове меню вражає! З’явилися цікаві салати «Насолода» (з селерою та яблуком), «Морська симфонія», фірмовий «Мандарин», смачні рибні та м'ясні стейки, модні страви «Карпаччо», «Різотто», «Медальйони» та інші шедеври кулінарного мистецтва. Коктейльна карта була сформована з ТОП-10 найкращих коктейлів популярних ресторанів Києва. Разом із цим, відзначу, що для прихильників традиційних застіль бенкетне меню для великомасштабних ювілеїв та весіль стало різноманітнішим: традиційні улюблені страви чудово поєднуються з новинками. Тепер від похмурої погоди та холоду є куди сховатися – у затишних стінах «Мандарину» можна зігрітися філіжанкою гарячої запашної кави, лате чи глясе «Тоtti», приготованими фірмовою італійською кавомашиною.
З першого погляду захоплюють багатство і розкіш інтер’єру, яких дійсно бракувало в Бершаді. Але ось, що цікаво: на цінах ця вишуканість не відігралась, тобто ціни не кусаються, а мурчать і запрошують на м’які дивани посидіти і насолодитись тихим лаунджем (музикою, яка створює в залі легкий заспокійливий фон і не заважає спілкуванню). До речі, про музику: їй приділили особливу увагу. Закупили нове обладнання, колонки розташували рівномірно по всьому залу так, щоб із будь-якого куточка звучання було красивим, чистим, без шумів. Музикант Володимир Попсуй, якого часто запрошують виступити у ресторані на вечорах живої музики, відзначає якість обладнання і зізнається, що далеко не кожен районний центр може таким похвалитись.
Видає всі секрети керуючий рестораном Борис Гончаров: – У нас є чудове обладнання для світломузики, димогенератор, бульмашина, професійний чотириярусний шоколадний фонтан – усе, що потрібно для проведення свята на найвищому рівні.
Словом, гарно постаралися власники та працівники «Мандарину» для того, щоб бершадцям було де затишно і культурно провести свій вільний час. Задоволення заклад гарантує. Скептики, звісно, можуть не вірити (адресу, думаю, нагадувати не треба, втім, телефон для бронювання столика на вихідні таки не завадить: 067–443–51– 35), перевірте самі!
Маргарита ВИШНЕВСЬКА