Fridge magnet wooden gears

ДІТЯМ – ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ

  • Подобається14Не подобається
  • 25 Грудня 2008, 19:18

Кажуть, у кожній дорослій людині живе маленька дитина. Ми завжди згадуємо про це на свята, особливо, на новорічні. Їх розпочинає День Святого Миколая Чудотворця, який в християнській традиції є уособленням благодійності.
І скільки б років нам не було – ми чекаємо на святкові урочистості, несподіванки і, звичайно, на подарунки. Однак найбільше прагнуть дива, здійснення мрій, очікують дарунків діти.

Святкове дійство організували у переддень Святого Миколая міська влада, викладачі й вихованці музичної школи для учнів початкових класів загальноосвітніх ЗОШ міста. Хоч на дорогах того дня була ожеледиця, що завдало певних труднощів в його організації, в актовій залі не було де, як кажуть, голці впасти.
Привітали школярів, висловивши при цьому найщиріші побажання, заступник голови районної ради П.А.
Сугак, міський голова М.І. Кольченко.
То був справді чудовий день, сповнений радощів, пісень і танців, як і обіцяла ведуча. Глядачі мали змогу ознайомитися з творчістю різножанрових колективів – як дитячих, так і за участю викладачів музшколи. У біло - сніжному вбранні вітала всіх зі сцени Зима. Не обійшлося і без казкових героїв. З’явив - ся, звичайно, і Святий Миколай з торбиною подарунків, а допомогли йому у виступі піснею юні вихованці.
Всім було весело й радісно. Не забули організатори дійства і про побажання дітям, щоб вони поважали старших і своїх батьків. А приємним сюрпризом стало вручення дітям подарунків від міського голови.
   Завітав Святий Миколай і до учнів Джулинської школиінтернату. На свято сюди прибули заступник голови ра йон - ної ради П.А. Сугак, заступник голови райдержадміністрації О.Д. Кравчук та начальник служби у справах дітей РДА О.А. Зарецька.
Кожна дитина отримала приз та набір солодощів. Вихованці школи-інтернату підготували і виступили з гарним концертом.
Подарунки від влади і Святого Миколая отримали й діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування.
Заходи в День Святого Миколая Чудотворця відбулися і в інших дитячих закладах територіальних громад.
   За традицією, в День Святого Миколая представники районної влади відвідують педіатричне відділення центральної районної лікарні і вітають зі святом маленьких пацієнтів. Два десятки дітей, які минулої п’ятниці перебували тут на лікуванні, радо зустрічали поважних гостей – голову райдержадміністрації С.Л. Шульц, голову постійної комісії районної ради С.П. Савченка та головного лікаря ЦРЛ В.А. Залецького.
Від імені народного депутата України А.С. Матвієнка та районної влади Світлана Леонідівна привітала присутніх зі святом, побажала міцного здоров’я, добра, радості і всього найкращого у житті.
А гостинці дітям вручив «Святий Миколай» у святковому вбранні. Між іншим, окрім подарунків, земляк-депутат передав лікарні і ліки.
Веселого настрою малюкам додав невеличкий концерт вихованців дитячої музичної школи. У фойє, де всі зібралися, лунали вірші, пісні.
Один із маленьких пацієнтів теж гарно розказав віршик і заслужив щирі оплески вдячних глядачів. Словом, задоволення отримали не лише діти, а й дорослі від щасливих посмішок, радісних облич малюків.
До речі, з Святим Миколаєм хворих діток вранці вітав і настоятель Свято-Вознесенського храму, протоі - єрей Олег Мураховський, який теж подарував їм солодощі та іконки.
Спостерігаючи за тим, як щиро діти радіють святу, в глибині душі розумієш: дійсно, всі ми родом з дитинства, і всім нам потрібні казки і подарунки, а головне – увага, щирість і любов.
Варто пам’ятати про це і дарувати все це дітям. Лише тоді можна буде сподіватися на те, що наші добрі справи не зникнуть, а допоможуть дітям вирости порядними і добрими людьми.
Василь ВЕРБЕЦЬКИЙ.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Пам'ятний знак Герою у Джулинці</b><br />Днями у Джулинці відбулося відкриття пам’ятного знаку Герою України, підполковнику Костянтину Могилку. Знак...
7 фото   
<b>Запалення газу в Шумилові</b><br />2 лютого 2011 року у с Шумилів Бершадського району перебував голова Вінницької облдержадміністрації М.Джига.
6 фото   
<b>Знайомтеся: дільничні офіцери поліції</b><br />&#160;
4 фото   
<b>«Любов душі моєї - Баланівка»</b><br />У твоїх руках дорога нашому серцю книга &quot;Любов душі моєї&nbsp;- Баланівка&quot;. В ній викладені матеріали з...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Яланець
Бондар Максим Олександрович (1906) 1906 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.02.45. Похов. Сілезія.

З історії Бершаді
І знову трудящі бралися до мирної праці. В червні 1920 року в Бершаді був створений районний партійний комітет. Під керівництвом партійної організації налагоджувалося трудове творче життя. Приступили до відбудови цукрового заводу, ремонту школи. Селяни успішно провели осінню посівну кампанію, У вересні 1920 року в житті трудящих Бершаді сталася визначна подія — 120 незаможників... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

ДІТЯМ – ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення