«Бершадского р-н. с.Еланец»

old-Кузя.

old-Кузя.

#14747 ««Бершадского р-н. с.Еланец»»

14 Червня 2009, 09:45

Нужна помощь.Буду всем рад кто отзовётся.Помогите найти мою однокурсницу,в Бершадском р-н. с.Яланец.или кто её знает.« Девичье фамилие »-Божок Екатерина. Петровна.год раждение-1965.училась на кондитера в г.Харькове с 1980-1983г.Буду всем очень благодарен.кто отзовётся на это сообщение. Или здесь оставить какую не будь вестачку  информацию чтоб клубочек смог  распутатся. Совсем уважением. YUriy

Ігор Коновал

Ігор Коновал

#14750 «RE: «Бершадского р-н. с.Еланец»»

15 Червня 2009, 13:19

Вкажіть Ваше прізвище та ім'я будь-ласка

old-Кузя.

old-Кузя.

#14805 «RE: «Бершадского р-н. с.Еланец»»

20 Червня 2009, 07:51

Ігор Коновал, пише:Вкажіть Ваше прізвище та ім'я будь-ласкаKuzmenko.YUriy.Pavlovich.

Ігор Коновал

Ігор Коновал

#14843 «RE: «Бершадского р-н. с.Еланец»»

30 Червня 2009, 11:59

Божок Катерину Петрівну знайдено!Вона не заперечує спілкуватися з Вами.Контакти надіслано Вам приватним повідомленням.Приємного спілкування.Дякуємо працівникам Яланецької сільської ради та відділенню поштового зв'язку с. Яланенець.

Відповідь

Якщо Ви виявили помилку, виділіть текст з помилкою та натисніть Ctrl+Enter щоб повідомити про це редакцію

www.bershad.ua - Хто з п. Яланец, заходьте.
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники