| Про сайт | | | Svoyak Svoyak Повідомлень: 10 | На усіх форумах та моїх блогах я розповім чим Ви із такою бандою бершадських хакерівCебто береi на себе відповідальність за поширення завідомо неправдивої інформації? Вже б за стільки років писанини міг би вже хоч навчитися грамотно писати. Я думав в тебе заготовка є а то Бершадська райдержадмінітрація шо за орган такий | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | | | Svoyak Svoyak Повідомлень: 10 | А насправді - Драган же шиз. Шукає просто де шумніше. Якщо його ігнорувати він відстане сам по собі. А якщо щось йому писати - навпаки ще більше активується.Він же передбачуваний на 100%. Просто тепер до його плачів про Шевчука, Богомаза, Шульц... додасться ще і Коновал Зате яка реклама га! Він і сам не відає яку рекламу вам робить. Антиреклама це теж реклама.А взагалі - гріх сміятися над дійсно хворою людиною . Інтернет - це його світ, де він хоч щось може. Де можна писати "Редактор газети Слово Боже". В нього нема ні рідних ні друзів. Якщо "друзі" і є - то вони тільки вдало вміють його використати. Так що не ображайтеся люди добрі, а співчувайте | | nona nona Повідомлень: 24 | Що-ж..Як то Ви, svoyak, пишете - ШИЗ, так воно є, але на добре не вистачає цієї людини, а як на підлість - то перший, образити всіх, брудом облити, знайомих і навіть незнайомих людей...Ігорю.... співчуваю! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Це все тільки погрози, насправді мені щось не віриться, що Ігор займається хакерством. Як би все було так, як пише вищезгадуваний пан, то у нас у всіх така фігня з компами була, у всіх були б якісь віруси чи ще щось. А насправді мені сумно... Тому що шкода цю людину, він самотній, ображений на весь білий світ, у нього нікого немає, єдина рідна людина померла, а в інтернеті в нього свій світ, де він - хтось і щось може, де в нього є авторитет, друзі. І він настільки повірив в цей віртуальний світ, що продовжує цю брехню в реальному. Є така фраза: "Сойти с ума от одиночества" - це про нього. Бог прощає і ми повинні. | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | Зокрема, мене цікавить питання чи зареєстрований у податковій інспекції як платник податку та у пенсійному фонді Коновал І.І.? Адже на його власному сайті друкується реклама, оголошення. Отже, він отримує прибутки. За моїми підрахунками вони становлять до 4000 грн на місяць. Пан звик "не мелочится" і зразу "к прокурору" Достатньо було мене спитати. На цьому сайті є реквізити, свідоцтва про сплату податків, торгові марки... І відповідь не треба було б чекати 10 днів @}->-- http://www.bershad.ua/our/about/ppaddress.html | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Раніше було: " З повагою; редактор газети “Слово Боже — УПЦ” Московського патріархату =ДРАГАН О.Г.="тепер : "Драган Олександра Григоровича, журналіст інтернет -видання “Хай Вей” "Ростемо, пане, ростемо Цікаво, в цьому світі є хоча б одна дірка, в яку вищезгадуваний пан ще не заліз? " Прошу Вас згідно ст. 32 Закону України “Про інформацію” впродовж 10 днів повідомити про можливість задоволення мого запиту. В разі відмови задовільнити запит, прошу надати вмотивовану письмову відповідь та прийняти Постанову про відмову в доступі до інформації згідно Закону України “Про зверненя громадян”. " - от мені цікаво, він справді вважає, що їм більше немає чим зайнятися як розбиратися у його маніакальних роздумах? Мда, дуже дивний пан "Отже, він отримує прибутки. За моїми підрахунками вони становлять до 4000 грн на місяць."цікаво дивитися збоку як пана жаба давить | | Svoyak Svoyak Повідомлень: 10 | Дивись покидьку аби за твої проделки не відповіла твоя дитина.Сашко, тобі то шо, в тебе їх нема і не буде... Жаль тебе... | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Йому що, на "шульц" світ клином зійшовся, інших слів не знає?"Дивись покидьку аби за твої проделки не відповіла твоя дитина." - Господи, яке ж воно хворе! Прости його, Боже! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | "Нехай тебе провірять а то ти дуже себе возбьним хакера шульского сраколиза. Ти подонок поняв хто ти? ""Там повинна бути вказана сума приблизно 24000 гривень." - заздрість один із гріхів. "Дивись покидьку аби за твої проделки не відповіла твоя дитина" та решта... просто невистачає слів! І це пише "Редактор газети "Боже слово"! Пане, Ви такий редактор, як я цвітний телевізор! Людина, яка сама грішна і поливає брудом всіх інших взагалі не може мати нічого спільного з церквою. Так що не позортеся. Краще займіться якоюсь корисною справою і покайтеся поки ще є час!"Нічого тебе Бог покарає." - нажаль, пана вже покарано... Що, я тепер теж потрапила до Вашого "Чорного списку"? Ай-яй-яй... як шкода, інформації про мене ніде нема... І взяти з мене нічого... Куди ж Ви на мене писати будете? В податкову? Чи в суд подасте? Пане, пане, мені Вас щиро шкода і справді жаль... | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | "Будь-ласка ради усього святого дайте доручення, аби із числа працівників Генеральної прокуратури, Служби Безпеки України та Міністертсва Внутрішніх справ України було створено відповідну слідчу групу і я надам усі необхідні документи-докази." - це просто брєд... | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | "надрукувти на твоему поки що домені"що значить "На твоєму поки що"? | | Користувачі OnLine: |