| Про сайт | | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | отримали листа наступного змістуДуже погано,що на Ваших шпальтах відсутні прізвища і біографіі людей які піднімали Бершадський край з руін.Де будівельники Чернобельський ,Божок,Шмагалов,де керівники району:Качур,Терешко,Яловенко,Темний і такі інші.Без минулого,не існує майбутне.А Матвієнко,Заболотний та Ставнійчук-це тільки сьогодні позор району,та надруга над людми,яки дійсно піднімали район з злиднів.З вищеперахованніх осіб,сьогодні живі і мешкають в Вінниці Божок,Шмагалов і Яловенко(в полному розумі).Звяжіться с цими людьми,поки вони ще живі і візьміть у них інтерв*ю,даби люди які читають Вас часопис не тільки в Украіні,а і за кордоном і зная Бершадщину не реготали над Вашим часописом.Шановний пане Іване!Оскільки ви вказали невірний зворотній E-mail то відписую сюди.Сайт існує фактично і практично за рахунок кількох ентузіастів, яким як зарплата висловлюється подяка в розділі "Висловлюємо подяку"Якщо у Вас є якісь пропозиції з приводу покращення роботи даного сайту, то будь-ласка, не соромтеся, надсилайте свої матеріали, якщо вони стосуються бершадщини і я обов'язково їх розміщу. Ще ніби то нікому відмовлено не було.А писати як у вас все погано і що ви не те друкуєте це звісно добре, але ми намагалися зібрати інформацію про район яка була доступна. Так, згоден, дуже багато не вистачає, але враховуючи що ви тут читаєте безкоштовно то зробіть свій внесок - надішліть матеріал, і покажіть всім приклад | | Александр Н. Александр Н. Повідомлень: 1 | Скажите, пожалкйста как загрузить фото в публікації користувачів? | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | Нажаль, поки що така функція не доступна. Надсилайте свої матеріали на контактний E-mail (див. внизу в контактах) | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | Стосовно писанини, яка тут розвелася навколо пана Драгана та ШевчукаБільше терпіти не сила. Вас, панове, читають інші. Отже, на сайті не буде більше публікацій про те, котрий з вас кращий чи гірший. Пишіть про природу, про погоду, про жінок, про 9 травня і 26 квітня, про 1 вересня і 31 червня ... Видалив все разом з коментарями.Пропоную скористатися форумом forum.bershad.ua там можете писати скільки влізе. Створіть собі там по окремій темі і гайда.Претензії, погрози, наклепи не приймаються. Адміністрація сайту не залежна і спить спокійно.Подяки можна писати тут | | nona nona Повідомлень: 24 | Дякую!!! Нарешті! Надіюсь, що тепер ми будемо читати статті на високому професійному рівні.Доречі, Ігорю, а можете ще смайликів добавити?Адміністрації сайту натхнення, злетів та нових ідей! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Велике щире дякую, пане Ігорю! | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | Сьогодні було проведено невеличке "прибирання". Я б сказав "банний день". Отже:1) Користувача dragan після двох попереджень забанено назавжди без права поновлення. Допобачення.2) Як виявилося користувачі dragan і ganna - працюють з одного комп'ютера, з однієї IP ареси, в одному і тому ж браузері, хоча вказані в анкеті регіони різні, що дає мені підстави припустити, що це один і той же користувач, отже:3) Користувача ganna забанено. Допобачення.4) Попутньо виявилося що і користувачі soldatov та volovikov, котрі є ярими прихильниками вищезгаданих також є одними і тими ж особами. Забанено поки що одного, котрого саме власник цих ніків здогадається, під іншим можна писати виправдання Ще раз пишу, демократії тут немає, рішення остаточні і... ну і так далі.. Погрози про те, який я поганий, писанина на мене - як з гуся вода Доречі, є ще роздруківка не дуже м'яко кажучи культурних слів пана dragan користувачам сайту. Може кому треба... здається хтось просив, приходьте я якраз сьогодні заправив свіженьким тонером принтера | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | Оживлю тут монолог. Не думав що отримаю стільки схвальних відгуків після "банного дня". Жаль що пише одна і та ж людина. Оскільки я відписую від імені адмінстратора сайту, і розмова наша не приватна то вважаю за необхідне навести приклад пана, котрий підписується як "'Александр Драган" Я думаю не варто читати чи відповідати, прсото достатньо тут викладати всі листи в цій темі. Так би мовити аби народ (кома) знав своїх героїв Отже це, так би мовити монолог. Можете впринципі писати свої відповіді тут якщо є комусь що сказати, я передам пану Драгану. Тай він і сам прочитає. Подається мовою оригіналу. Нд 06.06.2010 17:45 Добрий день Ігоре Івановичу! Я так зрозумів, що Ви мене заблокували. А те що мене обзивають шизофреником на форумі, так це можна робити? Нічого. Так Ігоре завтра тобто 7 червня о 11 годині якщо я побачу свій матеріал “Бершадській владі нас стіл” то о 14 годині пишу заяву у прокуратуру. Ігор ти просто безсовісний. Ти пишеш що у вас там на сайті демократія, але коли я написав матеріал “Шульц пішла! І слава Богу” то ти його без будь-яких пояснень удалив. Ось така демократія. Видно що ти теж добрий “шульський сраколиз”. Вибачай за відвертість. Драган Олександр. Нд 06.06.2010 18:51 Ага! Нічого пиши куди хочешь... Ти іще гірший від цих сраколизів. Ігоре усі мої матеріали удали, я більше не хочу з тобою мати справу. Бувай. Нд 06.06.2010 18:53 Подавай мене до суду безсовісний. Да пішов ти... Нд 06.06.2010 21:09 Ігор ти саме настояще є бидло, покидьок. Пішов нахуй скотина ти. Пн 07.06.2010 8:31 Я зараз йду на 10 годин ранку до прокурора із відповідною заявою А також відправляю листа до Управління СБУ у Вінницькій області та до обласної прокуратури. Ігоре ти хакерське бидло розуміешь? Шульський сраколиз. Пн 07.06.2010 10:45 Прокурору Бершадського району Губко Вадиму Івановичу ------------------------------------------- Копія; Управління лужби Безпеки України у Вінницькій області, Обласна прокуратура, Бершадська райдержадмінітрація, засоби масової інформації З А Я В А ! Прошу Вас порушити кримінальну справу за ст.ст. 361 “Незаконнне втручання в роботу електронних обчислювальних машин (комп”ютерів) системних комп”ютерних мереж” ст. 362 “Викрадення, привласнення вимагання комп”ютерної інформації, або заволодіння нею шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем” стосовно адміністратора домену bershad.ua – Коновала Ігоря Івановича. Справа в тім, що ним створено Бершадський інтернет сайт на якому бажаючі зареєструвавшись зможуть залишати свою інформацію. З метою роз”яснення головних віросповідальних принципів святого православ”я на тому домені зареєструвався і я під логіном dragan У мене є усі підстави вважати, що адміністратор Коновал І., займається несанк-ціонованим проникненням в комп”ютери користувачів, з метою скачування інфор-мації.Через деякий час, мені почали користувачі надсилати інформацію, до якої я не маю ніякого відношення. У мене є припущення, що Коновал І., від мого імені поши-рював інформацію, яку я насправді ніколи написати не зміг. Незаконні дії він здійснював разом із системним адміністратором Бершадської райдержадмінстрації та власним кореспондентом газети “Вінниччина”, злопам”ятно- мстивим журналістом, міліцейським стукачем Шевчуком Ф., Зареєструвавши на форумі логіни (ніки) Shev та Svoyak вони почали поливати мене брудом, стверджувати, 2. що я шизофренік та таке інше. Я замітив як лише я заходжу на цей домен, то одразу програма Кашперського мені повідомляе про вірусну атаку на мій комп”ютер. Одного разу, коли я набирав матеріал у одну газету, то вона зникла. Час від часу мій комп”ютер починає виконувати підозрілі команди. Декілька разів спостерігав на своєму комп”ю-тері як несподівано хтось починає загружати мій комп через вінчестер. Одразу з'яв-ляеться запитання “Запуcтити програму?” Програма Кашперського відповідає, що “набор” переміщено у групу “Обмеження”. Як тільки починається щось закачуватись, так програма Кашперського видає надпись, що це є заборонена шкідлива програма. Коли я свої припущення висловив Коновалу І., то він почав мені погрожувати судовими позовами. Також прошу Вас, аби на домені, який створив Коновал І., було видалено усі мої матеріали, та згадування про мене. Адже це все є моєю інтелектуаль-ною власністю. З повагою; редактор газети “Слово Боже — УПЦ” Московського патріархату =ДРАГАН О.Г.= Пн 07.06.2010 10:59 Пане Ігоре Івановичу! Я сьогодні ввечері відправлю статью про вашу діяльність під назвою "Обережно "хакер" Коновал". На усіх форумах та моїх блогах я розповім чим Ви із такою бандою бершадських хакерів однодумців займаетесь. Бувайте здорові безсердечні. гадаєте, якщо уміете лазити по компах користувачів вашого домену то уже все такі круті? Чт 10.06.2010 18:05 Коновал я вимагаю негайно удалити усі мої матеріали. А ті корстувачі хто тобі сраку лизе вони покидьки такі ж як і ти. Ти бидло. Зарееструвався під декільками логінами і пишешь "відгуки". Бидлота ти. Покидьок негайно забери усі мої матеріали адже це моя інтелектутальна власність. Будешь ти у пеклі горіти сволота із тим сраколизами Вт 15.06.2010 22:42 ПАНЕ Коновал І.! Прошу на Вашому домені розмістити мій інформаційний запит!........................................ Начальнику Бершадської міжрайонної державної податкової інспекції Когуту Володимиру Петровичу Драган Олександра Григоровича, журналіст інтернет -видання “Хай Вей” ---------------------------------------------------- Копія; Управління податкової міліції у Вінницькій області, Управління УМВС України у Вінницькій області, Бершадський пенсійний фонд Бершадський райвідділ міліції, засоби масової інфорації І Н Ф О Р М А Ц І Й Н И Й З А П И Т Керуючись ст. 34 Конституції України, ст.ст. 202, 300 Цивільного Кодексу України; ст. 30 Закону України “Про інформацію”, прошу ВАС надати мені відповідь стосовно діяльності Коновала Ігоря Івановича, який є власником інтернет домена bershad.ua Зокрема, мене цікавить питання чи зареєстрований у податковій інспекції як платник податку та у пенсійному фонді Коновал І.І.? Адже на його власному сайті друкується реклама, оголошення. Отже, він отримує прибутки. За моїми підрахунками вони становлять до 4000 грн на місяць. Вашу офіційну відповідь буде використано у моєму журналісткому розслідуванні для написання статті “Обережно, бершадський “хакер” Коновал!” Справа в тім, що ця людина займається несанкціонованим проникненням у комп”ютерну мережу користувачів його сайту. А тому його дії підпадають під Кримінальний Кодекс України ст.ст. 361 “Незаконнне втручання в роботу електронних обчислювальних машин (комп”ютерів) системних комп”ютерних мереж” ст. 362 “Викрадення, привласнення вимагання комп”ютерної інформації, або заволодіння нею шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем” Прошу Вас згідно ст. 32 Закону України “Про інформацію” впродовж 10 днів повідомити про можливість задоволення мого запиту. В разі відмови задовільнити запит, прошу надати вмотивовану письмову відповідь та прийняти Постанову про відмову в доступі до інформації згідно Закону України “Про зверненя громадян”. З повагою; журналіст “Хай вей” Вт 15.06.2010 23:05 Я окремого листа напишу до обласного Контрольно-ревізійного управління. Нехай тебе провірять а то ти дуже себе возбьним хакера шульского сраколиза. Ти подонок поняв хто ти? Нічого тебе Бог покарає. Дивись покидьку аби за твої проделки не відповіла твоя дитина. Ср 16.06.2010 8:45 24405 Бершадський район, село Флорине вулиця Чкалова, 35 P.S. Коли інформаційний запит був готовий до друку, то 15.06.2010 року я отримав електронного листа від Коновала І., Він стверджує, що його місячний дохід становить 8000 тисяч гривень. А тому прошу ВАС провірити його податкову Декларацію за 1 квартал 2010 року. Там повинна бути вказана сума приблизно 24000 гривень. Сб 26.06.2010 11:55 Привіт Івановичу! У газеті “Слово Боже — УПЦ” та на інших інтернет ресурсах та у Київських газетах буде надруковано відкритого листа. Там я згадую і тебе сволото. Ти гірший усіх тих разом узятих шульських сраколизів. Якщо хочешь то можешь цього листа надрукувти на твоему поки що домені. Сволото ти в курсі що сайт Бершадської райдержадміністарції закрили? Той сраколиз системний адмін з Флорине уже мабуть шукає собі другу роботу? ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ НЕОБХІДНЕ ВАШЕ НЕГАЙНЕ ВТРУЧАННЯ! Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу Відкритий лист! З метою покращення роботи редакції газети «Слово Боже – УПЦ» по роз’ясненню головних віросповідальних принципів святого православ’я та зміцнення зв’язків із читачами у селі Яланці, 15 травня 2006 року, по вулиці Щорса було відкрито кореспондентський пункт редакції газети. Для потреб редакції газети «Слово Боже – УПЦ», а саме для ведення сільського виробництва, ми 24 травня 2006 року № 369)5 написали відповідне Клопотання на ім’я голови Яланецької сільської ради Богомаза О., про виділення по вулиці Щорса земельної ділянки розміром 0,006 г. На згадану земельну ділянку ми хотіли завезти родючої землі, аби вирощувати картоплю, моркву, цибулю, часник. Ми планували за рахунок цих овочів, зокрема, на базі нашого корпункту готувати для самотніх людей похилого віку благодійні обіди. На тій ділянці колись була водокачка, яка нині повністю розібрана. Раніше там була криниця, яку викопав мій дід Мойсей Лукич. Я поставив був за мету відродити ту криницю; поставити біля неї православного хреста та освятити. Нехай люди вживають цю воду. До речі, мені розповідали старожили, що одна місцева жінка біля цієї криниці бачила образ Божої Матері. Перед тим як написати відповідне Клопотання, то у мене 24.05.2006 року була розмова із землевпорядником Брованем М., який взявши «Проект землеустрою» повідомив мене, що згадана земельна ділянка відноситься до земель запасу Яланецької сільської ради. Однак голова Яланецької сільської ради Богомаз Олександр зловживаючи своїм службовим становищем став на шлях багаторазової підробки документів. Втім по – порядку. 29 червня 2006 року відбулась «3» сесія 5 скликання Яланецької сільської ради. За підписом секретаря Патлатюк К., ми отримали Рішення, копію якого додаю. Там зокрема, написано таке; «…відмовити у виділенні земельної ділянки, яка знаходиться по вулиці Щорса, так як дана земельна ділянка відноситься до прибережної захисної смуги ставки, на ній знаходяться природні джерела, які наповнюють ставок.» За підписом начальника Бершадського відділу земельних ресурсів Гладкого В.Д., від 18.07.2006 року за № 1193 отримали документ. Там є таке речення; «Спільно з начальником міжрайонного відділу Управління з контролю за використанням і охороною земель Гончаром А.Д., проведено обстеження ділянки, на яку претендує Драган О.Г. Встановлено, що вказана земельна ділянка відноситься до земель запасу Яланецької сільської ради і межує з землями присадибних ділянок громадян, жителів с. Яланець. На день перевірки земельна ділянка ніким не використовується, так як вона перезволожена та заросла бур’янами. Драган О.Г. подавши заяву в Яланецьку сільську раду, про надання йому в користування вказаної земельної ділянки, зобов’язується поліпшити її стан, та привести в стан, придатний для вирощування сільськогосподарських культур. 26.06.2006 р. «3» сесія 5 скликання Яланецької сільської ради розглянувши заяву Драгана О.Г. про надання йому земельної ділянки 2. для ведення особистого селянського господарства, відмовила йому з надуманих мотивів (наявність водоохоронної зони та природніх джерел)…»У даному випадку секретар Яланецької сільської ради Патлатюк К., надсилаючи мені рішення сесії, здійснила свідоме адміністративне правопорушення, а саме порушила Статтю 53-2 «Приховування або перекручення даних земельного кадастру». Отже, як бачимо ніякої «природо-захисної смуги» тим паче ніяких джерел там, як свідчить начальник Бершадського відділу земельних ресурсів не має. Що стосується природо захисної смуги, то рішенням попередньої сесії, коли головою був покійний Леонов було визначено радіусом 5 метрів навколо ставу. Про те, що згадана земельна ділянка по вулиці Щорса відноситься до земель запасу Яланецької сільської ради, і не є природо - захисною смугою підтверджує у своєму листі від 18.07.2006 року № 01-24-127 заступник голови Бершадської райради Сугак П.А., Мною повторно на ім’я голови Яланецької сільської ради було написано відповідне Клопотання. Однак 28.09.2006 року відбулася сесія і коли землевпорядник Бровань М., зачитав моє Клопотання, то голова Богомаз О., сказав, що не має потреби його розглядати. Ось так Богомазом було знехтувано приписи заступника голови райради Сугака П., начальника Бершадського відділу земельних ресурсів Гладкого В., начальника міжрайонного відділу Управління з контролю за використання і охороною земель Гончара А., Як на мою думку Богомаз О., відкрито нехтує листами цих посадовців, мабуть вони для нього не є авторитетними керівниками. Вони для нього ніхто. Він мені відкрито заявив, що у селі Яланці він є «прокурором і суддею», і буде так як він захоче. Іще раніше мені Богомаз сказав, що навіть якщо суд і присудить виділити редакції ту землю, то він все рівно цього не зробить. Після моїх багатьох звернень, врешті – решт 4 травня 2007 року рішенням 8 сесії 5 скликання чомусь мені, як приватній особі, а не редакції газети «Слово Боже – УПЦ», сесія Яланецької сільської ради вирішила надати дозвіл для «окультурення земель ділянки для громадських потреб». (Копію додаю). Ніякої мови про те, аби надати нам земельну ділянку для ведення сільського господарства там не має. Згадане рішення я розцінюю як знущання наді мною зі сторони Богомаза О., У тому рішенні копію якого додаю, від 4 травня 2007 року зокрема, написано таке; «… розгля-нувши усну заяву гр… Драган Олександра Григоровича щодо надання йому дозволу на окультурення земельної ділянки для громадських потреб..» МІЙ КОМЕНТАР. Насправді 24 травня 2006 року ми на ім’я голови Яланецької сільської ради Богомаза О., написали Клопотання про виділення земельної ділянки розміром 0,006 г. для ведення сільського виробництва. З моєї сторони ніякої усної заяви не було. Мені цікаво знати, яким керувалась сесія Законом, коли зобов’язала (!!!) мене провести «окультурення земельної ділянки»? Прокуратурою Бершадського району 16 квітня 2008 року було винесено Протест на згадане рішення від 4 травня 2007 року, оскільки Ст. 22 «Земель-ного кодексу України» визначено порядок використання земель сільськогосподарського призначення, яким не передбачено надання дозволу, або зобов’язання громадян окультурювати земельні ділянки 3. для громадських потреб. Я мав конфіденційну розмову із праців-никами Яланецької сільської ради, які повідомили мені, що голова Богомаз О., лізе у всілякі документи; робить виправлення, пере-писує рішення попередніх сесій. Також мені відомі такі факти, що Голова сільської ради незаконно видавав субсидії деяким жителям села, родичі яких є депутатами селищної ради. І тому ці депутати є його боржниками і приймають такі рішення, які хоче Богомаз. Деяким жителям села Яланця Богомаз О., видавав фіктивні Довідки для отримання дотацій за буцім-то здану ними худобу. Хоча у них навіть сараю для утримання свиней і худоби не має. По моїм заявам приїжджають з Вінниці багаточисленні комісії, але вони вірять тим Довід-кам, які видає Богомаз. Чомусь ніхто не хоче затребувати «Проект землеустрою». Більше того ці комісії мої Заяви розглядають без моєї участі! 19 травня 2008 року працівники Яланецької сільської ради, за вказівкою Богомаза О., приходили до тих людей, будинки яких межують із корпунктом редакції нашої газети, і обманним шляхом заставили їх підписати буцім-то колективне звернення, що вони проти, аби редакції виділили земельну ділянку по вулиці Щорса. Зараз я хочу розповісти чому голова Яланецької сільської ради Богомаз О., зловживаючи своїм службовим становищем не хоче, аби для потреб редакції газети «Слово Боже – УПЦ» було виділено згадану земельну ділянку. Справа в тім, що у цьому селі у приватному секторі відбувається масовий, ніким не контрольований забій великої рогатої худоби, коней, свиней. Тварини перед забоєм не огля-даються спеціалістами ветеринарної медицина, а це є великим ризиком спалаху такого небезпечного для людини інфек-ційного захворювання як сибірська виразка, ящур та лептоспіроз. Залишки від забою викидаються у лісопосадки, водоймища поблизу села Яланець. Тому і не дивно, що лише за 8 років і Бершадському районі було 48 випадків лептоспірозу. За шість місяців 2008 року у Бершадському районі було зафіксовано три випадки лептоспірозу. Один закінчився трагічно; від цієї хвороби 10 червня ц.р. помер житель села Усті Палій В.В., 1944 року народження. На «Левадах» поблизу могили невідомих солдат, яка до речі, знаходиться у занедбаному стані, мені часто доводиться спостерігати як забивають худобу. Згідно наказу Міністерства аграрної політики України державного департаменту ветеринарної медицини від 28 січня 2004 року за № 121)8720, бойні мають розташовуватись на відстані 1000 м від житла з підвітряного боку до пануючих вітрів. Вона повинна мати визначену санітарну зону, підвищений рельєф ділянки з пологими схилами. Забороняється будівництво бойні на території колишніх кладовищ, скотомогильників, звалищ та за наявності високого залягання поверхневих ґрунтових вод. Правда після того, як я почав бити на сполох Яланецькою сільською радою було побудовано не скотомогильник, без проєктно –кошторисної документації, якусь «епізоодермічну яму», яку повинні будувати лише м’ясокомбінати. Яланецькою сільською радою 23 жителям села на території кладовища було надано дозвіл вирощувати клевер. Даний дозвіл було скасовано, та жителі продовжують їздити мотоциклами, тракторами та підводами косити клевер. Я вважаю, що це є наруга над померлими. У 4. своїх поясненнях сільський голова Богомаз О., пояснює, що на тому місці де нині здійснюється захоронення померлих, юридично цвинтар не має відповідних документів. Так чому тоді там ховають людей? У самому центрі села є ставок, який не обладнаний відповідними поручнями, і тому дуже часто там топляться люди. Під час реконструкції ставу дно і берег річки було вистелено гладенькими плитами, і якщо людина, не дай Боже, упаде у став, то не має змоги вибратись, бо ці плити поросли мохом та глиною. На рівні розмов мені відомий такий факт, що під час реконструкції ставу, було заплановано побудувати поручні. І мені не зрозуміло, як було підписано Акт приймання, коли не було повністю виконані проектні роботи? Про усі ці неподобства, я повідомляв контролюючим органам. Були перевірки чомусь без моєї участі. Більшість часу комісії проводили у місцевому кафе, де їх пригощали «Ухою по –яланецьки»… Ось чому Богомаз так мстить нам. Та йому цього показалось замало і він вирішив познущатись іще над моєю покійною матушкою, «Ветераном праці» Драган Н.М., Голова сільської ради Богомаз 16.12.2004 році № 1631, видав моїй матері таку фіктивну Довідку, копію якої додаю, що буцім-то із нею у приватному будинку по вулиці Щорса, 26 села Яланця проживаю я. Однак у мене є Довідка від 17.01.2007 року №113, копію якої додаю, яка засвідчує, що я приписаний у селі Флорине по вулиці Чкалова, 35. Також додаю копію свого паспорта де написано, що я приписаний у селі Флорине пов улиці Чкалова, 35 Через деякий час голова Яланецької сільської ради Богомаз О., 17 січня 2006 році за № 44, видає моїй матері іншу Довідку, у якій уже засвідчує, що у селі Яланці по вулиці Щорса, 26 проживає Хрипливий П., який до нашої родини не має відношення, а насправді проживає у селі Берестяги, Гайворонського району, Кіровоградської області. (Копію додаю). Через цю підробку документів моя мати з 2004 року не може отримати субсидії. З цього приводу я звертався до райвідділу міліції, і мені надійшла відповідь, що складу злочину у діях Богомаза О., не має. Хоча досить добре видно, що мова йде про підробку документів та зловживання службовим становищем. 11 червня 2007 р. мене землевпорядник Яланецької сільської ради викликав, аби я зустрівся із представником екологічної інспекції. У своєму поясненні голова сільської ради Богомаз Олександр почав писати, що у селі не має земель запасу. Та коли він вийшов на двір, землевпорядник показав мені «Проект землеустрою», де було відмічено, що та земельна ділянка, на яку претендує редакція газети «Слово Боже – УПЦ», має статус землі «сільськогосподарського призначення». Що стосується природо-захисної смуги, то вона позначена радіусом 5 метрів навколо ставу. Коли зайшов Богомаз, і побачив, що я дивлюсь цю карту, то він у мене її вирвав із рук. На моє запитання пояснити у чому річ, і чому він так усе перекручує, і дає неправдиві дані, які не відповідають земельному кадастру, Богомаз просто відмовився відповідати на мої запитання. Дуже дивною була поведінка представника екологічної інспекції, бо він не брав до уваги мої доводи, і врешті –решт із Богомазом склав такий Акт, у якому не було враховані мої доводи. Будь – ласка, допоможіть розібратись із цією ситуацією. 5. Бо через цю землю колишня влада на чолі із Шульц С., та головою Яланецької сільської ради Богомазом О., та іншими довели мене до інвалідності, а мою мати до смерті. У січні 2009 року я переніст гострий інфаркт міокарду. Лікарі виявили у мене також цукровий діабет, цироз печінки, гіпетрофію серця та гіпертонію третього ступення. Бачичи як іздіваються наді мною ці посадовці не витримала, і померла дорога моя мати Драган Ніна Мойсеївна. До речі, на совісті Богомаза О,. смерть моєї мами. 30 жовтня 2009 року вона пішла по справам до сільської ради. Сільський голова Богомаз О., почав її обзивати, мерзити усілякими словами, мовляв ти у мене тут ніхто і таке інше. Він сказав її, що йому говорили люди, що коли вона у 1956 році працювала у Яланецькому медпункті, то вона була повією і за словами Богомаза О., «через себе пропустила увесь Яланець». І це так не вперше він із нею чинить. Іноді він її брав за плечі і виштовхував із кабінету. Після «спілкування» із ним моя матуся вимушена була звертатись до лікарів. Вона дуже розхвилювалась і її стало зле. Усю ніч я мамі робив уколи. Однак уже в суботу 31 жовтня під вечір її стало зле, і я її відвіз до лікарні. Третього листопада 2009 року о 14 годині 20 хвилин, через халатність та непрофесіоналізм місцевих лікарів Гонтарука В.В.. та Огера Г., моєї неньки не стало.Вони просто не стали її лікувати поки вона не дала їм хабаря. Коли мені повідомили про смерть рідної матусі, то я негайно поїхав у лікарню до реанімаційного відділення. Коли зайшов у середину о 15 годині 40 хвилин, то моя мати лежала на коридорі. Я став плакати, обнімати бездиханне тіло матері. Вона була іще тепла. Медичні сестри, санітарки почали на мене кричати, ображати, аби я перестав плакати, бо у відділені лежать хворі, на яких моє голосіння негативно впливає. Через 15 хвилин її на ношах винесли до моргу. Коли її на великій швидкості везли на каталці, то з правої руки у неї текла кров, бо там був вставлений катетер, і я йшов слідом і плакав. Коли її занесли до моргу, і поклали на стіл, то у неї теліпалися у різні сторону руки. Господи невже так можна чинити із щойно померлою людиною? Адже на скільки я знаю, що після смерті її потрібно хоча б дві години потримати у приміщенні. А то виходить, що не встигла душечка відійти від тіла, а її уже потаскали до моргу. Не по християнки це. Зараз ці санітарки дають такі свідчення, що я буцім- то їм погрожував. Не має у них Бога у серці. Я готовий поклястися на Святій Єванглії, що з моєї сторони у той день ніяких погроз не було. Моя мати 38 років пропрацювала у лікарні. Зараз головний лікар Бершадської рай лікарні Залецький В., у засобах масової інформації усім розповідає, що ці санітарочки дуже набожні, що коли помирає людина то вони ї підв’язують рот і руки та ноги. Я знаю, що ці «набоги-санітарки» із терапевтичного та реанімаційного відділення, коли помирає людина, то одразу починають нишпорити по кишеннях і речах померлої людини шукаючи гроші. Безсовісні вони христопродавці — мародери. Завідуюча терапевтичним відділенням Залецька Т., яка є дружиною головного лікаря Бершадської райлікарні залецького В,, на своєму робочу місці організувала кооператив з продажду медичних довідок “Не хочу в армію”. Всього лише за 150 доларв хабаря у неї можна купити довідку у якій буде зазначено що буцім-то призовник хворий на виразку шлунку, або гастрит, а тому не придатний до служби у 6. збройних силах України. Зараз цим фактом займається Управління СБУ у Вінницькій області. Аби знущання було більш дієвими, то вони “підключили” злопам”ятно -мстивого журналіста, міліцейського стукача, власного кореспондента газети “Вінниччина” Шевчука Ф., який на шпальтах газети “Вінниччиина” міліцейських форумах та інших інтернет ресурсах безпідставно обріхує газету “Слово Боже — УПЦ”, мене як редактора та мою покійну мати.Чи має право пан Шевчук Ф., когось повчати та писати на теи моралі? Адже він вигнав із хати свою вагітну доньку. А коли у школі інтернаті померла його друга донька, то він навіть не прові її в останью дорогу та не знає де її могилка. З метою роз'яснення головних віросповідальних принципів святого православ”я, я на Бершадському домені bershad.ua, який належить Коновалу І, зареєструвався і почав публікувати свої матеріали. У мене є усі підстави вважати, що адміністра-тор Коновал І., займається несанкціонованим проникненням в комп”ютери користувачів, з метою скачування інформації та взламуваннм електронних скриньок. Через деякий час, мені почали користувачі надсилати інформацію, до якої я не маю ніякого відношення. У мене є припущення, що Коновал І., від мого імені поширював інформацію, яку я насправді ніколи написати не зміг. Його дії підпадають під кримінальний Кодекс ст.ст. 361 “Незаконнне втручання в роботу електронних обчислювальних машин (комп”ютерів) системних комп'ютерних мереж” ст. 362 “Викрадення, привласнення вимагання комп'ютерної інформації, або заволодіння нею шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем”. Незаконні дії він здійснював разом із системним адміністратором Бершадської райдержадмінстрації та власним кореспондентом газети “Вінниччина” Шевчуком Ф., Зареєструвавши на форумі логіни (ніки) Shev та Svoyak вони почали поливати мене брудом, стверджувати, що я шизофренік та таке інше. Я замітив як лише я заходжу на цей домен, то одразу програма Кашперського мені повідомляе про вірусну атаку на мій комп'ютер. Одного разу, коли я набирав матеріал у одну газету, то вона зникла. Час від часу мій комп”ютер починає виконувати підозрілі команди. Декілька разів спостерігав на своєму комп”ютері як несподівано хтось починає загружати мій комп через вінчестер. Одразу з'являеться запитання “Запуcтити програму?” Програма Кашперського відповідає, що “набор” переміщено у групу “Обмеження”. Як тільки починається щось закачуватись, так програма Кашперського видає надпись, що це є заборонена шкідлива програма. Коли я свої припущення висловив Коновалу І., то він почав мені погрожувати судовими позовами. Разом з тим редакція газети “Слово Боже — УПЦ” виступає із ініціативою сказувати Указ Президента України Кучми Л., від 2 грудня 1995 року № 1128/95 про присвоення звання “Заслужений журналіст України” Шевчуку Ф., бо не може така людина із такими морально-етичними поглядами мати таке звання. Дорогий Вікторе Федоровичу! Будь-ласка ради усього святого дайте доручення, аби із числа працівників Генеральної прокуратури, Служби Безпеки України та Міністертсва Внутрішніх справ України було створено відповідну слідчу групу і я надам усі необхідні документи-докази. З повагою і надією; редактор газети «Слово Боже – УПЦ» Олекасндр Драган. | | Svoyak Svoyak Повідомлень: 10 | Через деякий час, мені почали користувачі надсилати інформацію, до якої я не маю ніякого відношення. У мене є припущення, що Коновал І., від мого імені поши-рював інформацію, яку я насправді ніколи написати не зміг.то міг чи не міг акож прошу Вас, аби на домені, який створив Коновал І., було видалено усі мої матеріали, та згадування про мене. Адже це все є моєю інтелектуаль-ною власністю. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | "прошу Вас, аби на домені, який створив Коновал І., було видалено усі мої матеріали, та згадування про мене. Адже це все є моєю інтелектуаль-ною власністю." Нагадив, а прибрати за собою ліньки? | | Svoyak Svoyak Повідомлень: 10 | програма Кашперського видає надпись, що це є заборонена шкідлива програма.Сашко, ця програма - це ти Удали себеА взагалі гріх сміятися над хворою людиною. Не хвилюйтеся, його скарги вже настільки всім приїлися що на них ніхто не звертає уваги.Хоча я б радив, якщо справа дійде до суду, не зволікати, а судитися. Було б добре, за моральний збиток взяти грошенят, тисяч зо двісті, та ще додати якийсь втрачений прибуток (скажімо користувачі прочитали каку, і почали рідше заходити на сайт) ще на стільки ж. Ну так, що б пану Драгану довелося відпрацьовувати довіку і вже не було думок про якісь писанини Хоча, що з хворого візьмеш... Краще з розумним загубити ніж з дурнем знайти. Просто ігноруйте його та й все | | Користувачі OnLine: |