| Бершадський інтернет-магазин | | | office office Повідомлень: 0 | Гадаю справа перспективна. Ще кілька років - і навіть це благо цивілізації дійде до нас. Сиди собі вдома і замовляй не вилазячи з ліжка крісла.Але я гадаю вже і зараз можна робити деякі кроки в цьому напрямку. Звісно до масових інтернет-розрахунків ще нам далеченько, а от вибрати товар чи послугу на сайті, подивитися її опис, фото чи відео вже можна і зараз. | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | З іншої сторони був би попит а пропозиція завжди знайдеться | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | Рано чи пізно цим доведеться займатися, адже що не кажуть а це таки зручно. Звісно це для тих, в кого є комп'ютер і інтернет . Але інтернет сьогодні вже не розкіш, а комп'ютер тим більше.Ніхто ж нікого не примушує робити покупки. для початку можна організувати щось на зразок інтернет-каталогу продукції. Навіть до оформлення замовлення і виписки рахунку.А далі - хто зна | | VAD VAD Повідомлень: 1 | мені здається класно було б, щоб на одному сайті можна було знайти всі магазини, фірми, приватні підприємства. Думаю цей список в Бершаді був би чималенький. Щоб зайшовши в анкету підприємства, яке тебе зацікавило, можна було б там знайти всю контактну інформацію, спектр послуг чи товарів, їх ціни, замовлення, різні фото, тобто все про даний об"єкт бізнесу. Але проблема в поганій комп"ютерній ерудиції населення, тобто підприємці часто не знають як користуватись інтернетом, вже не кажучи про людей, які будуть щось шукати на цьому сайті)))) Але все міняється, думаю через років 5-10 це буде дуже навіть актуально. А за розміщення анкет підприємці нехай платили б деякий мізерний внесок на розвиток сайту. Зважаючи на те, що в нашому районі приблизно 3000 підприємців (найбільше в області) то ці мізерні внески в сумі будуть дуже навіть непоганим капіталом. Але для цього треба попрацювати, розкрутити сайт, щоб підприємець розумів, що на сайті щодня бувають сотні бершадців. Газета, бігборди, ринкове радіо, різні вивіски, можливо ще якісь способи. От наприклад мені потрібно було знайти броньовані двері. Поки всі фірми обійшов, порівняв всі ціни, пофотографував різні їх види, запитав чи є потрібний розмір, знов порівняв, то цілий день пройшов і на деяких фірмах був вихідний, а про існування одної навіть не знав. Якби був подібний сайт, я б невиходячи з дому за 30 хв міг би все продивитись, вибрати, а потім лише приїхати в магазин, адресу якого я теж побачив в анкеті. | | Ігор Коновал Ігор Коновал Повідомлень: 26 | VAD, пише:ле все міняється, думаю через років 5-10 це буде дуже навіть актуально. ..VAD, пише: я б невиходячи з дому за 30 хв міг би все продивитись, вибрати, а потім лише приїхати в магазин, адресу якого я теж побачив в анкеті.Думаю за тих 5 років можна буде вже і замовити з доставкою А взагалі ідея не нова, але.... але, нажаль.. | | reset reset Повідомлень: 2 | На мою думку Бершадський перспективний інет-магазин уже могла б створити людина, яка має спеціалізований в будь-якій галузі магазин. Для цього потрібно певний час роботи в і-неті та організувати службу доставки. Це справа найближчого майбутнього... | | Користувачі OnLine: |