| Анекдоти | | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Приходить дівчина на іспит і ніжно дивлячись на професора, промовляє:- Професоре! Я готова на все, щоб отримати залік!- На все?- На все!- Ну і добре… Ідіть, ботаньте!!! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Два хлопця ночують в одному номері:- Я з тобою більше в одному номері спати не буду!- Чому?- А ти знаєш, що ти по ночам розмовляєш? - Ну і що?- А ти знаєш, що вчора ти мене вмовив?! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | У повнісінькому метро:- Мужчина! Не тримайте мене за груди!- У Вас їх немає!!!- Хам!!!- Фантазерка!!! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | У селі:- Сусіде, я ще десять гектарів колгоспної землі прикупив!- То-то, я думаю, твій кінь за сараєм повісився ... | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Бог створив світ. Все інше зроблено в Китаї ... | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | - Я завжди кладу в кишеню записку з адресою, щоб у разі сп'яніння мене могли доставити додому.- І що ви там пишете?- Париж, бульвар Монмартр ...- Але Ви ж мешкаєте в Жмеринці!. - Але кілька разів відвозили-таки до Парижа. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Французи запивають вином буквально все: салат, м'ясо, рибу. Цим вони відрізняються від росіян, які запивають вином тільки горілку. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Коктейль з листям м'яти - мохіто. А коктейль з листям коноплі - хіхіто. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Йде Червона Шапочка по лісі. Назустріч Сірий Вовк:- Червона Шапочка, хочеш я тебе поцілую в таке місце, куди ще ніхто не цілував? Червона Шапочка (затягуючись сигаретою):- У кошик, чи що? | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Багато хто знає, що в Індії, перед весіллям нареченій на лобі малюють червону крапку. Але мало хто знає, що нареченому на весілля дарують снайперську гвинтівку. І обоє вірні один одному до самої смерті... | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Іспит в будівельному університеті. Професор запитує студентку:- Для чого в житлових будинках сходові майданчики?- Ех, пане професоре, не задавайте таких інтимних питань.. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Першим гопником був міфічний Мінотавр, бо він був наполовину людина і наполовину бик. | Сторінки: → 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 ← | Користувачі OnLine: |