| Анекдоти | | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Об'ява на ларьку в центрі міста:- Коли підійде трамвай, чому закрито сусідній магазин і де Усама Бен Ладен - НЕ ЗНАЮ! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Хлопчик знайшов у комірчині жовтеняцьку зірочку й підходить до тата з питанням:- Тату, а як звуть цього покемона? | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Даішник зупиняє машину. Зауважує, що водій тримає під обомапід пахвами по книзі.- Що за книжки читаєте?- ПДД і кримінально-процесуальний кодекс.- А що це у вас за дроти на грудях?- Мікрофон - нашу з вами розмову записувати.- А відеокамери, випадково, у вас немає?- Ось відеокамери, на жаль, немає.Даішник (показуючи руками непристойний жест):- Ну, тоді щасливої дороги! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | - Вибачте, молодий чоловік, ви не підкажете, котра година? А то чоловік у відрядженні, а мені сьогодні виповнилося 23 роки. Як не дивно, але я накрила стіл на двох, і раптом забула, до якої години працює аптека, щоб купити контрацептиви. Але я можу обійтися і без них ... | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | - проспав сьогодні на роботу- телефоную, кажу що води немає- йду в ванну - і дійсно, води немає- наступного разу скажу, що грошима двері зсередини завалило | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Господи, як же потрібен дощ! У таку спеку дощ потрібен неодмінно. Господи не багато прошу, не треба довгого, не треба щодня. Усього один, короткий, раптовий і сильний. Господи, головне раптовий, щоб раз - і злива. І ніхто сховатися не встиг. Ти ж дивись скільки дівчат в білих майках без ліфчиків ходить, пішли дощу, боже! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | У перукарні сидять лейтенант і прапорщик. Перукар після закінчення стрижки запитує у лейтенанта: - Одеколон бажаєте! Лейтенант у відповідь: - Ні, ні! Коли від мене пахне одеколоном, дружина думає, що я в борделі був! Прапорщик на це ж питання відповідає: - Давай одеколон, не шкодуй! Моя дружина не знає, як бордель пахне! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Народна прикмета: якщо діти йдуть до школи нарядні і несуть квіти, то скоро доведеться копати картоплю. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | - Дайте яблучний сік. Продавщиця дає мені літровий пакет.Я уточнюю: - Мені півлітра. Жінка забирає пакет і з таким інтересом в голосі запитує: - Так вам яблучний сік чи ПІВЛІТРУ? | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | За статистикою жінка не хоче вранці, а чоловік не хоче ввечері. Але всі сходяться в одному - хоча б іноді, але посуд мити треба. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Родичі - це група осіб, які збираються періодично перерахувати і смачно поїсти з приводу зміни їх кількості. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | - А у меня дед 20 лет в контрразведке служил. Здоровый дед! До сих в лесу пеньки мхом к югу поворачивает - шпионов запутывает... | Сторінки: → 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 ← | Користувачі OnLine: |