| Анекдоти | | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Дорослість - це коли йдеш в холодну погоду без шапки і почуваєшся не крутим, а дибілом! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Хлопець — дівчині: — Жіноча логіка — це заперечення чоловічої.Дівчина:— Ні! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Студент лаштується до побачення:— Мам, дай грошей!— Ні, не дам. — Ти внуків захотіла, чи що?— Ой, зараз, синку, ось гроші… | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | "Ось такого вірусу в мене ще не було!" - сказав зять, побачивши тещу за компютером. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Священик звернувся до прихожан із проханням допомогти будувати нову церкву. Несподівано першою відгукнулася відома на все місто повія: — Батюшка, я вношу п’ятдесят тисяч долярів! Священик: — Хоча ми й дуже потребуємо коштів, я не можу взяти ці брудні гроші. Із задніх рядів чути чоловічий голос: — Беріть, батюшко, беріть; адже це наші гроші! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Вишивання — це медитація по-українськи! | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Китайські статисти настільки сурові, що цього року наважились на перепис населення | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | З життєвої мудрості діда Опанаса: – Погано знати багато жартів: коли треба – не згадаєш, а коли хтось розповідає – не смішно. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Парень с девушкой в курятнике целуются. Девушка берет два яйца из кладки:- Это ты и я.Парень, глядя на яйца:- Себя-то я вижу – догадался, а где ты? | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Ходят чукчи по зоопарку и зверей подкармливают. У очередного вольера служитель им говорит:- Нельзя кормить животных с руки. Это опасно.Граждане тундры обиделись и отвечают:- Чукчи, однако, все понимают. Чукчи - охотники, а не сруки. | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Блондинка знакомится с парнем.- Я - модель.- А какого года выпуска? Дизайн какой-то неудачный... | | Маркіза "Ко" Маркіза "Ко" Повідомлень: 409 | Була картопля проста - стала золота, були грибки прості - стали золоті, була рибка проста - стала золота. Інфляція ... | Сторінки: → 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 ← | Користувачі OnLine: |